De schoen 360

 
 
 
 
360 COMFORT
Essentieel voor een
veelbelovend begin
360 breathe
Loop op wolkjes
 
360 street
Een hoge en
stijlvolle schoen
 
 
 
WAAROM
FITNESSSCHOENEN KIEZEN?
Wist je dit?
Heel weinig fitnessers dragen aangepaste schoenen. Nochtans zijn die ON-MIS-BAAR! Om de opeenvolging van bewegingen tijdens de verschillende activiteiten goed te verteren, heb je schoenen nodig waarin je ongeremd kunt bewegen en die je voeten en lichaam respecteren.

Anderzijds steun je tijdens het fitnessen vooral op je tippen. Daarom kies je best schoenen die vooraan meer afzetkracht bieden.

 
het 360-concept
Damien
PRODUCTMANAGER
Interview
Tijdens gesprekken met sporters uit de vier uithoeken van de wereld, merkten we dat de meesten onder hen gewoonweg geen geschikte fitnessschoenen vinden... Gewone sneakers of sportschoenen zijn vaak te stijf om vrij en ongeremd te bewegen tijdens een sessie. Zo kwamen we op het idee om een speciale fitnessschoen te ontwikkelen. We bedachten een uniek concept voor zowel beginnende als doorwinterde fitnessfreaks!

In 2013, na 12 maanden van onderzoek en ontwikkeling, konden we dan eindelijk het eerste model uit de 360-reeks aan het grote publiek voorstellen.

 
HET 360-CONCEPT: EEN SCHOEN DIE JE VOLGT IN ALLE RICHTINGEN
STIJLVOL. ENERGIEK. VROUWELIJK. LICHT. COMFORTABEL. VLOT ROTEREND.
Voor alle sporters die vrank en vrij willen bewegen tijdens een groepsles of trainingsessie is er nu het 360-concept: een reeks vederlichte schoenen, ontwikkeld door onze teams, die je voeten alle vrijheid geven, het roteren vergemakkelijken en de aaneenschakeling van bewegingen in alle richtingen moeiteloos volgen:
Een rotatiepunt vooraan de voet om vrij te bewegen.
Rubberen inzetstukken om niet uit te glijden
Flex-inkepingen in de zool om de natuurlijke bewegingen van de voet mooi te volgen
Synthetische verstevigingen op de wreef om de soepelheid van de voet te bewaren
Een lage ligging en een lichte drop (hoogteverschil tussen hiel en tenen) voor een goede stabiliteit en een natuurlijke houding
Lichte en ademende materialen
Een zool die geen sporen nalaat op de fitnessvloer
 
 
 
 
 
 
 

360 COMFORT

360 BREATHE

360 STREET
 
360 COMFORT :
Essentieel voor een veelbelovend begin
De 360 COMFORT is de perfecte schoen voor vrouwen die willen beginnen met fitness. De demping zorgt voor een betere stabiliteit, om zonder aarzelen te kunnen afzetten!
 
 
 
360 BREATHE:
LOOP OP WOLKJES
De 360 Breathe is speciaal ontworpen voor iedereen die zich ten volle wil uitleven. Op de wreef zit open mesh-stof, een vederlicht materiaal dat je voeten laat ademen. Verluchte voeten...voor een heerlijke fitnessbeleving!
 
 
 
360 STREET :
Een hoge en stijlvolle schoen
De 360 STREET werd speciaal ontworpen voor groepslessen. Kies voor die echte street-look, of ga voor een wat origineler model. De hoge schacht en de zijdelingse verstevigingen zorgen voor een optimale steun. Probeer hem en voel je helemaal vrij en veilig !
 
 
 
Ontwerp
Hugo
DESIGNER
Interview
Voor de nieuwe 360-collectie hebben we ons laten inspireren door de lichtheid, wendbaarheid en snelheid die we in de natuur aantreffen, in het bijzonder bij insecten. De hele reeks gebruikt met andere woorden natuurlijke lijnen en vormen, die mooi de welvingen van je voet volgen. Zo ben je zeker van een totale bewegingsvrijheid en een perfecte ondersteuning en omsluiting van de hiel, helemaal volgens de Domyos 360 ontwerpfilosofie. Die biomimetica geldt voor zowel de gekozen materialen als voor de details van dit model: een ademend mesh dat de schoen aanzienlijk lichter maakt, contactzones op de zool voor een betere afzet en rotatie en flex-inkepingen om de soepelheid van de voet niet te hinderen.

Je merkt het, de nieuwe 360-generatie voldoet helemaal aan de noden van sporters op zoek naar soepele en lichte schoenen: voor ademende voeten, een intensere beleving en bewegingsvrijheid in alle richtingen.

NAAR BOVEN