Antislip sokken voor gym en pilates wit

Ref.
8484982
Pluspunt van het artikel
De antislip sokken voor gym en pilates hebben siliconen nopjes op de voetzool zodat je niet uitglijdt tijdens je sessie.

5 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Grip
Siliconen nopjes op de zool voorkomen dat je uitglijdt.
Ademend vermogen
Tricot dat de transpiratie absorbeert en afvoert.
Positiebehoud product
Blijft extra goed zitten aan de hiel.

DE KENMERKEN

Maten
35/38, 39/42
Verkrijgbaar in
5 verschillende kleuren
Samenstelling
Sokken : 93.0% Polyamide, Sokken : 7.0% Elastaan
Ontworpen voor
gym en pilates. 
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Het ontwerp van onze accessoires voor gym, stretching en pilates:
Het volledige assortiment accessoires is ontworpen om je het comfort te bieden dat essentieel is bij bewegingssporten. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen omdat wij willen dat je gym-, stretching en pilatessessies in de eerste plaats leuk en ontspannend blijven. Zo kun je je outfit vergeten en je concentreren op de bewegingen. De modellen zijn tijdens het gebruik getest en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Producttests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Waarom sokken speciaal voor gym, stretching en pilates dragen?
Ons lab voor onderzoek en ontwikkeling heeft een studie uitgevoerd om te bepalen welke zones van de voet het gevoeligst zijn aan irritaties tijdens gym en pilates. We deden tests bij verschillende bewegingen (naar voren, naar opzij en draaien) en stelden vast dat de druk onder de voet het hoogst is in de rotatiezone. Daarom ontwikkelden we een speciale sok die extra verstevigd is aan de voorvoet om elk risico op irritatie tijdens gym en pilates te vermijden.
NAAR BOVEN