Ballet cache-coeur voor meisjes zwart

Ref.
8325918
Users reviews
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Een grote geruststelling voor jonge ballerina's en hun moeders, deze zachte cache-coeur houdt je warm tijdens de opwarming! Vergeet de onhandige strikbandjes, wij vervingen ze door makkelijke knopen.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Bewegingsvrijheid
Met knoopjes om gemakkelijker aan en uit te trekken.
Zachtheid
Zachte stof voor meer comfort tijdens de opwarming.
Thermische isolatie
De stof houdt je spieren warm voor en na de oefeningen.
Milieuvriendelijk
SCORE B - Vergelijking: midlayer voor kinderen - details technische info

DE KENMERKEN

Maten
van 4 tot 16 jaar
Kleur
zwart, lichtroze, wit
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Approved by
Wij wilden balletstudio's voldoende keuze aan kleuren bieden, zodat ze voor elk niveau van leerlingen een gepaste kleur kunnen vinden. Daarom hebben wij al onze artikelen in alle maten, van 4 tot 16 jaar, laten passen en testen tijdens het gebruik, in samenwerking met balletstudio's, zodat ze ons hun positieve of negatieve feedback konden geven. Wij hebben ons doel bereikt, want heel wat balletstudio's bestellen nu onze artikelen.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waaruit bestaat de kleding voor klassiek ballet?
De gewenste kleding wordt vaak aanbevolen of zelfs opgelegd door de balletlerares, daarom raden wij je aan informatie in te winnen bij de balletstudio. De perfecte outfit bestaat uit een balletpakje gecombineerd met een maillot zodat alles perfect blijft zitten bij elke beweging! Als je wil kun je er een balletrokje over dragen. Bespreek met je lerares welke schoentjes het best zijn: met een volledige zool of met een splitzool. Onze tip om je spieren warm te houden? Trek een cache-coeur aan!
Hoe kies je een outfit voor ballet?
Ons devies? Nauwsluitend en comfortabel. Niet te strak, niet te los, je balletpakje en maillot moeten zo zitten dat je met de glimlach kunt dansen! Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten. Een rokje is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt het geheel vaak nog mooier! Als je een rokje draagt, moet je het rond je taille doen en moet het elke beweging volgen. Klaar? Dan kun je beginnen dansen!
Een tip om je spullen te vervoeren!
Wij ontwierpen een aantrekkelijk en geraffineerd tasje om je spullen in mee te nemen naar de balletles! Met verschillende compartimenten, zodat je de balletschoentjes apart van de rest kunt opbergen en ook niet urenlang hoeft te zoeken naar je haarspeldjes om een knotje te maken.

Users reviews

 • 18 oktober 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ballet cardigan

  Bought this for my daughter who goes to Barre classes she said its very comfortable and great to wear.
  The price was extremely good

U hebt misschien ook interesse in deze producten

4,99 €*
4.50 / 5 2 Reacties
  5,99 €*
  4.00 / 5 1 Reactie
   9,99 €*
   4.29 / 5 7 Reacties
    NAAR BOVEN