Balletpakje in twee stoffen voor meisjes roze

Ref.
8399608
Users reviews
4.52 / 5 115 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.75 / 5 4 Reacties
Pluspunt van het artikel
Wil je een balletpakje dat de aandacht vestigt op een mooie port de tête? De voile aan de vierkante hals en de rugnaad accentueren je figuur als je de armen elegant 'en couronne' boven je hoofd houdt!

8 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Rekbaar
In een stof die perfect op het lichaam aansluit en elke beweging volgt.
Zweetafvoer
Goed ademende stof, snel droog.

DE KENMERKEN

Maten
van 4 tot 16 jaar
Kleur
Verkrijgbaar in 7 kleuren
Samenstelling
Hoofdstof : 82.0% Polyester, Hoofdstof : 18.0% Elastaan Voering : 100.0% Polyester Inzetstuk : 90.0% Polyester, Inzetstuk : 10.0% Elastaan
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze hebben onze producten gedragen tijdens hun lessen en ons daarna zowel positieve als negatieve feedback gegeven. Zo konden we weten welke punten we nog konden verbeteren zodat onze producten zo goed mogelijk beantwoorden aan de noden van de dansers. Onze productingenieur Caroline organiseert voor elk nieuw product ook pas-sessies voor alle maten, zodat we kunnen garanderen dat de maten correct zijn.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waaruit bestaat de kleding voor klassiek ballet?
De gewenste kleding wordt vaak aanbevolen of zelfs opgelegd door de balletlerares, daarom raden we je aan informatie in te winnen bij de balletstudio. De perfecte outfit bestaat uit een balletpakje gecombineerd met een maillot zodat alles perfect blijft zitten bij elke beweging! Als je wil kun je er een balletrokje over dragen. Bespreek met je lerares welke schoentjes het best zijn: met een volledige zool of met een splitzool. Onze tip om je spieren warm te houden? Trek een cache-coeur aan!
Hoe kies je een outfit voor ballet?
Ons devies? Nauwsluitend en comfortabel. Niet te strak, niet te los, je balletpakje en maillot moeten zo zitten dat je met de glimlach kunt dansen! Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten. Een rokje is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt het geheel vaak nog mooier! Als je een rokje draagt, moet je het rond je taille doen en moet het elke beweging volgen. Klaar? Dan kun je beginnen dansen!
Mix & match voor mijn balletoutfit, kan dat?
Natuurlijk, onze hele balletcollectie is op dat idee gebaseerd! Onze balletpakjes zijn er in maar liefst 7 kleuren, kies het model kiezen dat je het beste staat: - een balletpakje met smalle bandjes dat je figuur benadrukt, - een balletpakje met brede bandjes en vierkante hals dat optimaal blijft zitten en de aandacht vestigt op je 'port de tête', - of een balletpakje met korte mouwen dat meer bedekt voor meer comfort. En combineer het met een rokje of tutu!
Een tip om je spullen te vervoeren?
We ontwierpen een aantrekkelijk en geraffineerd tasje om je spullen in mee te nemen naar de balletles! Met verschillende compartimenten, zodat je de balletschoentjes apart van de rest kunt opbergen en ook niet urenlang hoeft te zoeken naar je haarspeldjes om een knotje te maken.Er zijn twee verschillende maten: een model in roze voor meisjes en een groter model in grijs (zwart in HW19) voor dames. Ook het opvouwbare kokertasje in zwart met lovertjes is bijzonder praktisch!
 • 03 juni 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Beautiful

  Great leotard paired with matching skirt for any budding little dancer

 • Vrouw
  30-39
  04 augustus 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Gefällt sehr gut, nur leider zu klein

  Meine Tochter war begeistert von der Farbe und fand das Material ganz angenehm. Leider ist der Body recht eng obwohl meine Tochter gerade erst fünf geworden und an sich recht schmal gewachsen ist. Daher mein Tipp: lieber größer bestellen.

 • 13 maart 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Ballett

  Fällt leider mind. 1 Göße zu klein aus. Qualität ist in Ordnung

 • 04 februari 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Justaucorps

  Très souple, coupe et couleur sympas, ma fille l'aime beaucoup! Top!

 • Man
  30-39
  05 juli 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  bellissimo body, ma veste molto poco

  Mia figlia ha 3 anni, le ho preso la taglia 4 anni e le va piccolo!
  ma il modello è molto bello.

 • Vrouw
  30-39
  01 oktober 2019
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Buen producto

  Maillot ideal para la práctica de ballet

NAAR BOVEN