Balletpakje in twee stoffen voor meisjes zachtgroen

Ref.
8399636
Users reviews
4.56 / 5 45 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
Wil je een balletpakje dat de aandacht vestigt op een mooie port de tête? De voile aan de vierkante hals en de rugnaad accentueren je figuur als je de armen elegant 'en couronne' boven je hoofd houdt!

8 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Rekbaar
In een stof die perfect op het lichaam aansluit en elke beweging volgt.
Zweetafvoer
Goed ademende stof, snel droog.

DE KENMERKEN

Maten
van 4 tot 16 jaar
Kleur
Verkrijgbaar in 7 kleuren
Samenstelling
Hoofdstof : 82.0% Polyester, Hoofdstof : 18.0% Elastaan Voering : 100.0% Polyester Inzetstuk : 90.0% Polyester, Inzetstuk : 10.0% Elastaan
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze hebben onze producten gedragen tijdens hun lessen en ons daarna zowel positieve als negatieve feedback gegeven. Zo konden we weten welke punten we nog konden verbeteren zodat onze producten zo goed mogelijk beantwoorden aan de noden van de dansers. Onze productingenieur Caroline organiseert voor elk nieuw product ook pas-sessies voor alle maten, zodat we kunnen garanderen dat de maten correct zijn.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waaruit bestaat de kleding voor klassiek ballet?
De gewenste kleding wordt vaak aanbevolen of zelfs opgelegd door de balletlerares, daarom raden we je aan informatie in te winnen bij de balletstudio. De perfecte outfit bestaat uit een balletpakje gecombineerd met een maillot zodat alles perfect blijft zitten bij elke beweging! Als je wil kun je er een balletrokje over dragen. Bespreek met je lerares welke schoentjes het best zijn: met een volledige zool of met een splitzool. Onze tip om je spieren warm te houden? Trek een cache-coeur aan!
Hoe kies je een outfit voor ballet?
Ons devies? Nauwsluitend en comfortabel. Niet te strak, niet te los, je balletpakje en maillot moeten zo zitten dat je met de glimlach kunt dansen! Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten. Een rokje is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt het geheel vaak nog mooier! Als je een rokje draagt, moet je het rond je taille doen en moet het elke beweging volgen. Klaar? Dan kun je beginnen dansen!
Mix & match voor mijn balletoutfit, kan dat?
Natuurlijk, onze hele balletcollectie is op dat idee gebaseerd! Onze balletpakjes zijn er in maar liefst 7 kleuren, kies het model kiezen dat je het beste staat: - een balletpakje met smalle bandjes dat je figuur benadrukt, - een balletpakje met brede bandjes en vierkante hals dat optimaal blijft zitten en de aandacht vestigt op je 'port de tête', - of een balletpakje met korte mouwen dat meer bedekt voor meer comfort. En combineer het met een rokje of tutu!
Een tip om je spullen te vervoeren?
We ontwierpen een aantrekkelijk en geraffineerd tasje om je spullen in mee te nemen naar de balletles! Met verschillende compartimenten, zodat je de balletschoentjes apart van de rest kunt opbergen en ook niet urenlang hoeft te zoeken naar je haarspeldjes om een knotje te maken.Er zijn twee verschillende maten: een model in roze voor meisjes en een groter model in grijs (zwart in HW19) voor dames. Ook het opvouwbare kokertasje in zwart met lovertjes is bijzonder praktisch!
 • Vrouw
  40-49
  13 september 2019
  That review has been deposited on this product version
  Größenangaben passen nicht bei den Ballett-Anzügen

  Jetzt ist es bereits zum 2. Mal vorgekommen, dass ich schon sicherheitshalber zwei Nummern größer bestellt habe, aber die Bodies passen immer noch nicht.
  Meine Tochter (8) ist total schlank, eben eine Ballerina und ihr passt der Body für 10 Jährige überhaupt nicht.
  Mir ist es schon mit dem rosafarbenen so ergangen, den konnten wir ihrer jüngeren Freundin schenken. Ansonsten hätte ich diesen auch schon zurückgeschickt. Alles sehr ärgerlich und unnötig Arbeit für jedermann. Bitte überprüfen Sie die Größenangaben und passen Sie diese an!
  Zusätzlich wirkte der Body bereits benutzt, ohne Verpackung, Bügel, etc.

  Antwoord van het merk :

  Hallo Claudia,

  Vielen Dank für deine Bewertung zu dem Ballettantug von Domyos.

  Wir bedauern sehr, dass dein Kind mit dem Produkt unzufrieden ist. Unsere Größen fallen klein aus, aber es ist uns wichtig, wenn die Schnitte wirklich unrealistisch sind, es zu wissen, um es zu korrigieren. Dein Kommentar wird an der Marke weitergeleitet. Deinerseits, kannst du unter Bedingungen unserer Umtauschpolitik dein Produkt umtauschen oder zurückgeben.

  Wir hoffen, dich bald online oder im Store wiederzusehen, um dich wieder begeistern zu können.

  mit sportlichen Grüßen
  Marion
  Team DECATHLON

 • 25 februari 2019
  That review has been deposited on this product version
  Sieht hübsch aus

  Der Body sieht rundum schön aus. Die Farben sehen alle gut aus. Meine Tochter liebt ihn.

 • 26 juli 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fait le job RAS…

  Fait le job RAS

 • 15 juli 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Body

  super Qualität

 • 04 februari 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Justaucorps

  Très souple, coupe et couleur sympas, ma fille galère un peu à l'enfilage mais sinon elle l'adore.

 • 29 april 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Buen producto

  Producto de calidad que se ajusta bien a la práctica del ballet.

NAAR BOVEN