Balletrokje in voile voor meisjes fuchsia

Ref.
8399604
Users reviews
4.61 / 5 64 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Wil je in alle vrijheid dansen? Dit rokje doe je rond je taille zodat je naar hartenlust pirouettes kunt maken! Combineer het met een balletpakje van je keuze!

8 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Rekbaar
Dit rokje zonder bandjes blijft perfect zitten op de stof van de balletpakjes.
Soepelheid
Erg lichte stof zodat de bewegingen goed te zien zijn.

DE KENMERKEN

Maten
van 4 tot 16 jaar
Kleur
Verkrijgbaar in 7 kleuren
Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Inzetstuk : 82.0% Polyester, Inzetstuk : 18.0% Elastaan
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve feedback. Zo konden we weten welke punten we nog konden verbeteren zodat de artikelen zo goed mogelijk voldoen aan de behoeften van dansers. Onze productingenieur Caroline organiseert voor elk nieuw product ook pas-sessies voor alle maten, zodat we kunnen garanderen dat alle maten correct zijn.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waaruit bestaat de kleding voor klassiek ballet?
De gewenste kleding wordt vaak aanbevolen of zelfs opgelegd door de balletlerares, daarom raden we je aan informatie in te winnen bij de balletstudio. De perfecte outfit bestaat uit een balletpakje gecombineerd met een maillot zodat alles perfect blijft zitten bij elke beweging! Als je wil kun je er een balletrokje over dragen. Bespreek met je lerares welke schoentjes het best zijn: met een volledige zool of met een splitzool. Onze tip om je spieren warm te houden? Trek een cache-coeur aan!
Hoe kies je een outfit voor ballet?
Ons devies? Nauwsluitend en comfortabel. Niet te strak, niet te los, je balletpakje en maillot moeten zo zitten dat je met de glimlach kunt dansen! Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten. Een rokje is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt het geheel vaak nog mooier! Als je een rokje draagt, moet je het rond je taille doen en moet het elke beweging volgen. Klaar? Dan kun je beginnen dansen!
Waarom een rokje dragen?
Het rokje vult het balletpakje perfect aan en helpt de ballerina om haar artistieke gevoel te ontwikkelen. Het is nooit een verplichting, maar past perfect bij de verschillende modellen van balletpakjes. Kies zelf welke combinatie je het mooist vindt! Ontdek ook de tutu, die indruk zal maken bij balletvoorstellingen!
Mix & match voor mijn balletoutfit, kan dat?
Natuurlijk, onze hele balletcollectie is op dat idee gebaseerd! Onze balletpakjes zijn er in maar liefst 7 kleuren, kies het model kiezen dat je het beste staat: - een balletpakje met smalle bandjes dat je figuur benadrukt, - een balletpakje met brede bandjes en vierkante hals dat optimaal blijft zitten en de aandacht vestigt op je 'port de tête', - of een balletpakje met korte mouwen dat meer bedekt voor meer comfort. En combineer het met een rokje of tutu!
Een tip om je spullen te vervoeren?
We ontwierpen een aantrekkelijk en geraffineerd tasje om je spullen in mee te nemen naar de balletles! Met verschillende compartimenten, zodat je de balletschoentjes apart van de rest kunt opbergen en ook niet urenlang hoeft te zoeken naar je haarspeldjes om een knotje te maken.Er zijn twee verschillende maten: een model in roze voor meisjes en een groter model in grijs (zwart in HW19) voor dames. Ook het opvouwbare kokertasje in zwart met lovertjes is bijzonder praktisch!
 • 03 juni 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fantastic product

  Beautiful skirt for any budding little dancer

 • 07 oktober 2019
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Rock

  Sieht sehr süß aus und wird gerne getragen. Perfekt

 • 13 maart 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Ballett

  Angegebene Größe ist passend. Qualität sehr gut

 • 05 februari 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  jupette

  Complète bien la tenue de danse, bien essayer pour la taille.

NAAR BOVEN