Balletrokje in voile voor meisjes zachtgroen

Ref.
8399626
Users reviews
4.5 / 5 22 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Wil je in alle vrijheid dansen? Dit rokje doe je rond je taille zodat je naar hartenlust pirouettes kunt maken! Combineer het met een balletpakje naar keuze!

8 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Bewegingsvrijheid
Een rokje van voile dat al je bewegingen volgt.
Positiebehoud product
Dit rokje zonder bandjes blijft perfect zitten op de stof van een balletpakje.
Soepelheid
Erg lichte stof zodat de bewegingen goed te zien zijn.

DE KENMERKEN

Maten
van 4 tot 16 jaar
Kleur
Verkrijgbaar in 7 kleuren
Samenstelling
Hoofdstof : 90.0% Polyester, Hoofdstof : 10.0% Elastaan Inzetstuk : 82.0% Polyester, Inzetstuk : 18.0% Elastaan
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve commentaar. Zo wisten we wat er goed was en welke punten nog voor verbetering vatbaar waren en de artikelen aanpassen zodat ze zo goed mogelijk voldoen aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze product manager, alle kledingmaten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat draag je bij klassiek ballet?
De juiste kleding wordt vaak aanbevolen of zelfs opgelegd door de balletdocent, daarom raden wij je aan informatie in te winnen bij de balletstudio. De perfecte outfit bestaat uit een balletpakje gecombineerd met een maillot zodat alles perfect blijft zitten bij elke beweging! Als je wil kun je er een balletrokje over dragen. Bespreek met je docent welke schoentjes het best zijn: met een volledige zool of met een splitzool. Onze tip om je spieren warm te houden? Trek een cache-coeur aan!
Hoe kies je een outfit voor ballet?
Ons advies? Ga voor nauwsluitend en comfortabel. Niet te strak, niet te los, je balletpakje en maillot moeten zo zitten dat je met een glimlach kunt dansen! Om dat na te gaan, doe je een paar bewegingen in het pashokje: til een arm op, buig voorover. Je kleding moet perfect blijven zitten. Een rokje is niet absoluut noodzakelijk, maar maakt het geheel vaak nog mooier! Als je een rokje draagt, moet je het rond je taille doen en moet het elke beweging volgen. Klaar? Begin dan maar met dansen!
Waarom een rokje dragen?
Het rokje vult het balletpakje perfect aan en helpt je om je artistieke gevoel te ontwikkelen. Het is nooit een verplichting, maar past perfect bij de verschillende modellen balletpakjes. Kies zelf welke combinatie je het mooist vindt! Ontdek ook de tutu, die indruk zal maken bij balletvoorstellingen!
Mix & match voor mijn balletoutfit, kan dat?
Natuurlijk, onze hele balletcollectie is op dat idee gebaseerd! Voor onze balletpakjes heb je de keuze uit maar liefst 7 kleuren en kun je het model kiezen dat je het beste staat: - een balletpakje met smalle bandjes dat je figuur benadrukt, - een balletpakje met brede bandjes en vierkante hals dat optimaal blijft zitten en de aandacht vestigt op een mooi opgeheven hoofd, - of een balletpakje met korte mouwen dat meer bedekt voor meer comfort. En combineer het met een rokje of tutu!
Een tip om je spullen mee te nemen?
Wij ontwierpen een aantrekkelijk en geraffineerd tasje om je spullen in mee te nemen naar de balletles! Met verschillende compartimenten, zodat je de balletschoentjes apart van de rest kunt opbergen en ook niet urenlang hoeft te zoeken naar je haarspeldjes om een knotje te maken. Er bestaan twee verschillende maten: roze, een kleine variant voor meisjes, en grijs (zwart in HW19), een grotere variant voor dames. De kleine opvouwbare kokertas met pailletjes is ook heel handig!
 • 11 oktober 2019
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ballettröckchen

  passt sehr gut und gute Qualität

 • 30 augustus 2019
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  schön und super Qualität

  Meine Tochter hat den Rock nun ein Jahr zum Ballett getragen. Er passt noch, leiert nicht und die Farbe strahlt. Absolute Empfehlung.

 • 25 februari 2019
  That review has been deposited on this product version
  Perfekt!

  Sieht gut aus, für Kinder gut an und auszuziehen, meine Tochter liebt ihn.

 • 05 februari 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Jupette

  Top

 • Vrouw
  30-39
  20 juni 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Comodidad

  Falda fácil y cómoda de poner, mi hija prefiere esta al modelo anterior que tenía que anudarselo.

NAAR BOVEN