Beenwarmers enkel & wreef voor dans dames zwart

Ref.
8490225
Pluspunt van het artikel
Wil je dansen met goed opgewarmde enkels? Deze beenwarmers hebben een opening aan de hiel en warmen je hele wreef, enkel en kuit op!
Warmte
Materiaal dat de spieren van enkels en wreef goed opwarmt.
Rekbaar
Elastieken onderaan en hielgat om goed te blijven zitten aan de voet.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 76.0% Acryl, Hoofdstof : 22.0% Polyamide, Hoofdstof : 2.0% Elastaan
Approved by
Onze testingenieur, Ines, liet onze artikelen uittesten door amateur- en professionele dansers. Ze droegen onze artikelen tijdens hun lessen en gaven ons daarna hun negatieve en positieve feedback. Zo wisten we welke punten nog beter konden en pasten we de artikelen aan zodat ze perfect beantwoorden aan de behoeften van dansers. Ook liet Caroline, onze product manager, alle maten passen zodat we kunnen garanderen dat alles voor iedereen perfect zit.
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom beenwarmers voor enkel en wreef dragen?
Beenwarmers zijn een aanrader voor en na de les, om je spieren warm te houden. De opwarming is een onmisbare fase, ongeacht je niveau. Dankzij de opening aan de hiel warm je met de beenwarmers je wreef op, ideaal om je voor te bereiden voordat je je pointes aantrekt!
NAAR BOVEN