Boksbal voor volwassenen

Ref.
8392371
Pluspunt van het artikel
Een boksbal is heel geschikt om het ontwijken te oefenen en de coördinatie. Het is de ideale partner om je precisie en combinaties te oefenen.
Sterk
Boksbal uit voorgevormd schuim. Stalen stang voor een optimale weerstand.
Stabiliteit
De sokkel kan worden verzwaard (water of zand) voor een perfecte stabiliteit.
Veelzijdigheid
Verstelbare hoogte (130 tot 160 cm).

DE KENMERKEN

Samenstelling
Basismateriaal: binnenkant : 100.0% Hogedichtheidpolyetheen Bal : 100.0% Thermoplastische polyethyleen Onderlaag - Basismateriaal : 100.0% Staal Tube : 100.0% ijzer
Tests
Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp
De boksbal is ontworpen om vuistslagen te oefenen. Boksbal in schuimstof en stabiele metalen voet met veer voor een goede reactiviteit tijdens het slaan. De hoogte is gemakkelijk te verstellen (130-160 cm) dankzij een wieltje op de metalen stang in het midden.
Afmeting
Hoogte van de boksbal verstelbaar: 130 - 160 cm Diameter: 50 cm
Gebruikstip
Sla nooit zonder beschermingen op een boksbal, je zou je kunnen verwonden (brandwonden, letsels aan de handen).
Onderhoudstip
De boksbal reinigen met een vochtige doek en een sopje, naspoelen met helder water. Bewaren op een droge plaats (binnen of buiten).
De voordelen van boksen
Boksen is een ideale sport om je doorzettingsvermogen te ontwikkelen, tot het uiterste te gaan en jezelf te overtreffen ... en tegelijk zelfbeheersing, discipline en respect te leren. Boksen is een complete sport die je toelaat om je energie te kanaliseren en helpt om een strakker lichaam en meer uithoudingvermogen te krijgen. Beleef een authentieke ervaring en blaas tegelijk stoom af. Door te trainen op een boksbal verstevig je je spieren en verhoog je je slagkracht.
NAAR BOVEN