69,99 €*

Reviews on

Boksbal voor volwassenen

3.98 / 5 235 Reacties
182 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

  • Man
    28 september 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Voet van artikel is te licht na vullen en klapt om

    Middelmatig ..na vullen van de voet klapt het artikel om.na te harde slagen op de bal .

  • Vrouw
    60 of ouder
    09 september 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super

    Gewoon goed

  • Man
    18 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Boksen

    Super

  • Man
    20-29
    09 september 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Teleurstellend en gevaarlijk

    Na de boksbal volledig correct in elkaar te hebben gestoken, begon ik met boksen.
    Na enkele keren niet intensief te oefenen, vliegt het bovenste deel er met staaf en al uit, tegen men muur aan de andere kant van de ruimte. De schroef begaf het gewoon. De staaf is van een te licht materiaal, waardoor er diepe groeven ontstaan als je de schroef vastmaakt. De staaf glijdt er na enkele harde slagen gewoon los uit en vliegt dan door je ruimte.
    Ik dacht dit te kunnen oplossen door om de 5 slagen de schroef opnieuw te checken, maar nu zit de bal zelf ook al los. Dit alles na 5 keer een sessie op de boksbal te doen. De bal hangt vast met 2 schroeven die correct aangespannen zijn en toch wiebelt de bal in de staaf. Waarschijnlijk zal die er dan ook nog wel uitvliegen.
    Tenslotte is de locatie van de veer te laag. Maar dat was de keuze natuurlijk.
    Al bij al een product van veel te lage kwaliteit en ronduit gevaarlijk.

  • Vrouw
    09 april 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super goede aankoop

    Mooi product om lekker op los te gaan. Wordt super veel gebruikt van gemaakt.

  • Man
    20-29
    09 april 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Review persoon met boks ervaring

    Goede bokspaal voor het oefenen van je slagen, techniek en combinaties. Persoon vind ik dat je hier meer aan hebt dan aan een bokszak. De paal danst op en neer bij iedere slag waardoor je ook genoodzaakt bent op je voetenwerk te letten.

    4 sterren omdat de paal nog enigzins stug is waardoor je gedwongen word naar iedere stoot een seconden te wachten met je volgende stoot. Hierdoor zien de combinaties er wat traag uit maar om het aan te leren is dit weer iets positiefs. De sokkel vullen met water en dan staat hij stabiel.

    Hard stoten moet je maar doen met een sparringpartner of op een bokszak maar hier leer je veel meer van. Succes.

  • Man
    20-29
    23 maart 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Doet wat die moet doen

    Prima product. De sokkel met water gevuld waardoor hij erg stabiel is. Hij valt niet niet om!

  • Man
    16 januari 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    techniek niet power

    Wij vinden het een handig ding. Het is meer voor de techniek dan de power. Maar dat vind ik juist leuk.

  • Man
    10 maart 2020
    That review has been deposited on this product version
    waardeloos product

    Pas aangekocht, zou moeten uit de handel gehaald worden het verstelbare stuk vliegt er zo uit tijdens het boksen.
    Gevaarlijk voor schade en letsels.

  • Man
    50-59
    14 januari 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Waardeloos product- schade als gevolg

    Heb reeds 2 keer super slechte ervaring met dit product.
    Eerste keer : brak de stang af aan de sokkel onderaan. Deze werd probleemloos vervangen in de winkel.
    Tweede keer : brak de stang af in het midden en vloog op de motorkap van de auto van de buurman. Gevolg, schade te herstellen aan deze auto.

NAAR BOVEN