Bokshandschoenen 900 zwart sparring

Ref.
8503441
Users reviews
4.25 / 5 48 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.91 / 5 11 Reacties
Pluspunt van het artikel
Deze bokshandschoenen zijn werkelijk aangepast aan de vorm van je vuist. Het schuim met driedubbele dichtheid en het innovatief sluitsysteem van de BG 900 beschermen jou en je sparringpartner.
Schokdemping
Nog meer schokdemping dankzij het schuim met driedubbele dichtheid.
Gewrichtsondersteuning
Ondersteunt optimaal de pols, dankzij de dubbele sluitstrap rondom.
Verluchting
Binnenzijde in polyurethaan met microperforaties om je hand te verluchten.
Schuurbestendig
Soepeler en resistenter dankzij de elastische PU-bekleding.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Garnering : 100.0% Polyurethaan Hoofdstof : 100.0% Polyurethaan Manchet : 100.0% Neopreen Voering : 100.0% Polyamide
Tests
Dit product werd door onze boksteams getest en goedgekeurd in veeleisende gebruiksomstandigheden.Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Om onaangename geurtjes in je handschoenen te vermijden, raden we aan om je handschoenen te laten drogen na elk gebruik (op een droge en verluchte plaats).

Bijkomende informatie

Een handschoen die perfect overeenkomt met de vorm van je hand.
Om deze handschoen te ontwerpen hebben we de anatomie van het hand bestudeerd samen met het SportsLab van Decathlon. Op die manier ontwikkelden we een ergonomische handschoen die perfect overeenkomt met de vorm van je hand door de natuurlijke rondingen (van de duim naar de pink) te volgen. Zo is het schuim altijd in contact met je vingerkootjes voor een optimale demping van je slagen.
Een uitzonderlijk positiebehoud van de pols!
Om meer steun te geven aan je pols, hebben we het schuim van de handschoen tot aan de pols verlengd. Op die manier wordt de polsboord zo gevormd dat je de handschoen makkelijk kunt aantrekken. Met de dubbele straps kun je je handschoenen eenvoudig en passend sluiten. Deze straps zijn ontworpen als de veters van professionele handschoenen, maar zijn makkelijker en sneller te sluiten. Met het siliconen accessoire kun je de handschoenen makkelijker aantrekken.
Schuim met driedubbele dichtheid (DX3)
De BG 900-handschoenen zijn geschikt voor intensief boksen, en in het bijzonder om te sparren. Voor je eigen comfort en dat van je sparringpartner, hebben we een bredere handschoen ontworpen met een soepele bekleding en schuim van driedubbele dichtheid (DX3): - de soepele binnenlaag geeft je meer comfort - de hardere tussenlaag absorbeert de schokken - de soepele buitenlaag dempt de slagen voor je tegenstander
Wij presenteren met trots ...
Een product dat van bij het begin goed doordacht werd. We wilden in de eerste plaats een handschoen die positiebehoud, comfort en bescherming verzekert. Daarna volgden de ontwerpen van een team van 3 personen, anatomische studies samen met het SportsLab, veel prototypes, overleg met onze leverancier en gebruikstests door een twaalftal boksers van hoog niveau. Zo kunnen we een ergonomisch en comfortabel product voorstellen dat meer bescherming geeft."
Waarom bandages of binnenhandschoenen aandoen?
Voor een optimale bescherming van je handen en je handschoenen denk je best aan: - binnenhandschoenen onder je bokshandschoenen, gemakkelijk aan te trekken. Die beperken irritaties aan je handen en verlengen de levensduur van je bokshandschoenen doordat ze de transpiratie absorberen. of - boksbandages, hét accessoire voor elke bokser! Die zijn bedoeld om je gewrichten (middenhandsbeentjes en polsen) te ondersteunen en absorberen tegelijk de transpiratie.
Welke maat kiezen?
De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt om het gewicht van bokshandschoenen uit te drukken). Boksers kiezen hun bokshandschoenen in functie van hun lichaamsgewicht en hun discipline. Zie de matentabel voor meer informatie.
 • Man
  40-49
  10 maart 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  boxing

  Goede kwaliteit en zitten ruim vast waardoor je harder kan slaan op boxzaktraining. Best kan je ze passen met windels om de handen! Met mijn gelbescherming kan ik er niet in. (oz maat)
  Zijn iets moeilijker aan te krijgen omdat velcro mss iets aan te korte kant is, maar eens aan zitten ze perfect. Raad ze zeker aan als je meer dan 1 keer traint.
  zien er sollide uit en hoop ze ook 4 jaar te gebruiken.

 • Man
  20-29
  14 mei 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  3k Is A Little Bit On The Pricy Side

  Also very important to note is the goves fit only a certain type of hand ....like the ones with long fingers might face an issue ..also to note....size should be perfect...better to go and purchase this product from the store

 • Man
  30-39
  17 december 2019
  That review has been deposited on this product version
  Not Useful For Bocing

  This gloves are not recommended for boxing.
  Gloves are not certified by indian boxing federation.
  Before buying product make sure that this gloves are allowed by association

  Antwoord van het merk :

  Hi Mr.Sumit,

  Thank you for taking your time to review about our Product !!

  This Gloves are an advanced sparring glove with optimal wrist support provided by circular dual fastening straps. These Boxing Gloves designed for advanced boxers who train several times a week and are looking for gloves specifically designed for sparring. This gloves mainly designed to do sparring with your sparring partner.

  Sorry for the inconvenience caused. Before using it please kindly go visit your nearest Decathlon store to return the product !!

  I wish you to have a pleasant day...

  Thanks & Regards,
  Naresh

4.91 / 5 11 Reacties
11 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

 • 14 februari 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Super gants !…

  Super gants !

 • 14 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Utilisateur de gant en...

  Utilisateur de gant en cuir de marque Fairtex. Depuis l'achat de mes gants 900, je les utilisent à chaque séance et c'est un plaisir : confort, maintient du poignet et une qualité de mousse parfaite

 • 16 april 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  J'adore ces gants !...

  J'adore ces gants ! Étant sur une autre marque de gants depuis longtemps, outshock m'a convaincu avec cette superbe nouveaute. Je n'utilise plus que ceux là ! Bravo !!

NAAR BOVEN