Bokshandschoenen FKT 180 initiatie rood

Ref.
8313161
Users reviews
3.9 / 5 10 Reacties
Pluspunt van het artikel
Met deze handschoenen kunnen beginnende boksers schokken opvangen in de beste omstandigheden, bij trainingen van Engels boksen, thaiboksen, kickboksen of full contact.
Schokdemping
Voorgevormd soepel schuim voor optimale demping. Dik gevuld aan pols, sluiting.
Gewrichtsondersteuning
Met klittenbandsluiting om goed te blijven zitten.
Zweetafvoer
Luchtige mesh stof met microperforaties op palm en duim.
Schuurbestendig
Buitenkant in polyurethaan (0,5 mm) om lang mee te gaan.

DE KENMERKEN

Maten
van 6 tot 14 oz.
Kleur
rood
Samenstelling
Garnering : 60.0% Polyurethaan, Garnering : 5.0% Rubber, Garnering : 0.0% polyvinylchloride (pvc) - bevat geen ftalaten Stof buitenkant : 75.0% Polyurethaan, Stof buitenkant : 25.0% Polyester Stof binnenkant : 100.0% Polyester
Ontworpen voor
wie start met Engels boksen, thaiboksen, kickboksen of full contact.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Stop na de training een leeg rolletje toiletpapier of een rol van keukenrol in de handschoenen. Zo blijft de handschoen open om te verluchten, bovendien absorbeert het karton de transpiratie. Je kunt ook de GLOVE DRYER aanschaffen, speciaal ontworpen door Domyos om je handschoenen te drogen.
Opslag Tips
Bewaren in een goed verluchte ruimte.

Bijkomende informatie

Ontwerp
De bokshandschoenen FKT 180 bestaan uit soepel voorgevormd schuim dat je beschermt bij de slagen. De buitenlaag in dik kunstleer verleent de handschoenen een zeer grote sterkte en duurzaamheid. Mesh stof aan palm en duim (AIR COOLING systeem) voor een goede sterkte en ademend vermogen bij trainingen in het gevecht en op een bokszak.
Hoe kies je de juiste bokshandschoenen?
- Voor een beginnend bokser (1 tot 2 keer boksen per week) is een handschoen die de transpiratie afvoert en de pols ondersteunt ideaal. - Gevorderde boksers (2 tot 3 keer boksen per week, in een club of op een bokszak) kiezen een handschoen met een dikke buitenlaag in leer of kunstleer en schuim van medium of hoge dichtheid. - Ervaren boksers (meer dan 4 keer per week boksen) kiezen een slijtvaste handschoen met een dikke buitenlaag in natuurleer of kunstleer.
Welke maat kiezen?
De maat van de handschoenen wordt uitgedrukt in oz. (afkorting voor "ounce", een Britse maateenheid die over de hele wereld wordt gebruikt voor bokshandschoenen). Boksers kiezen hun bokshandschoenen volgens hun lichaamsgewicht en manier van boksen: - op een bokszak, - met een tegenstander (sparring). Bekijk de matentabel voor meer informatie.
Gebruikstips
Leer jezelf de juiste gewoonte aan en draag: - binnenhandschoenen voor onder je bokshandschoenen. Die beperken irritaties aan je handen en verlengen de levensduur van je bokshandschoenen doordat ze de transpiratie absorberen. of - boksbandages, hét accessoire voor elke bokser! Die zijn bedoeld om je gewrichten (middenhandsbeentjes en polsen) te ondersteunen en absorberen tegelijk de transpiratie.
Onderhoudstips
Om ervoor te zorgen dat je bokshandschoenen langer meegaan, moet je ze goed laten drogen na elke training. Hiervoor kun je handschoendrogers aanschaffen. Die worden per paar verkocht.

Users reviews

3.9 / 5 10 Reacties
7 gebruikers bevelen dit product aan

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Vrouw
  20-29
  14 maart 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Fijne handschoenen

  Goede handschoenen, zeker voor die prijs! Ademend materiaal zorgt ervoor dat je handen niet te snel gaan zweten.

 • Vrouw
  40-49
  14 februari 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  tip top in orde

  geen bemerkingen, goed kwaliteit

 • Vrouw
  50-59
  15 januari 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Boxhandsschoen

  Mijn vijfjarige kleinzoon droeg voor de fun mijn man zijn nieuwe bokhandschoenen..na partijtje vechten scheurde er al een naad in een van de hàndsschoen...denk niet dat het bedoeling is om zoiets zo snel door kleuter kapot te krijgen is door NORMAAL gebruik nl. Boksen

  Antwoord van het merk :

  Geachte,
  Onze excuses dat het product niet helemaal is wat je ervan verwacht had. Ga gerust terug naar de winkel met je kasticket en dan ruilen we voor jou dit product voor een nieuw.

  Sportieve groetjes,

  Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

U hebt misschien ook interesse in deze producten

9,99 €*
3.00 / 5 5 Reacties
  29,99 €*
  5.00 / 5 1 Reactie
   69,99 €*
   4.00 / 5 4 Reacties
    NAAR BOVEN