Bokszak 1500 leer zwart

Ref.
8365165
Pluspunt van het artikel
Zak in echt leer, optimaal bestand tegen herhaalde slagen. Stabiliteit verzekerd dankzij 4 stalen kettingen. Ideaal voor intensieve bokstraining in optimale omstandigheden.
Schokdemping
Gevuld met textielresten.
Stabiliteit
Zeer stabiel bij krachtige slagen/trappen dankzij het gewicht van 40 kg.
Sterk
Het hoofdgedeelte van de zak is in leer, voor een lange levensduur.
Veelzijdigheid
150 cm lang, geschikt voor low kicks (thaiboksen, kickboksen).

DE KENMERKEN

Samenstelling
Structuur : 100.0% Staal Hoofdstof : 100.0% Leer
Tests
Kom al onze producten uittesten in je dichtstbijzijnde DECATHLON-winkel. Met je DECATHLON-account test je 7 dagen gratis.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

ONTWIKKELING
De bokszak PB 1500 is zeer goed bestand tegen herhaalde vuistslagen en voettrappen dankzij zijn bekleding in dik en echt leer. Je kunt er technieken mee inoefenen zoals afstandsbeheersing, verplaatsing en snelheid. Deze bokszak moet je zelf opvullen met stofresten. Bevestigingssysteem met scharnierende kettingen voor een maximale veiligheid.
Afmeting, gewicht
De bokszak is 150 cm lang, afhankelijk van de vulling staat de zak op natuurlijke wijze bol boven- en onderaan. De (verstelbare) ophangkettingen aan de zak: 36 cm, verticaal van boven naar onderen gemeten, In totaal: 186 cm (dat is de afmeting van de zak wanneer hij aan het plafond hangt, gemeten van boven naar onderen). Gewicht: 40 kg +/- 2 kg afhankelijk van het soort vulling
Hoe kies je een bokszak?
De boksdiscipline is bepalend voor de grootte van de bokszak (van 80 cm tot 120 cm). - Wie alleen met de vuisten slaat, kan een bokszak kiezen van 80 cm tot 100 cm. - Voor vuistslagen/voettrappen: een bokszak groter dan 100 cm. - Voor kinderen of beginners: een bokszak in polyester: is soepeler om tegen te slaan. - Voor wie regelmatig bokst: een bokszak in pvc of leer: is stijver en resistenter. - Voor een ervaren bokser of intensief trainen: een robuuste zak in natuurlijk leer.
Gebruikstips
Sla nooit met blote handen op een bokszak, je zou je kunnen verwonden. Draag altijd bokshandschoenen of zakhandschoenen wanneer je traint.
Onderhoudsadvies
De zak reinigen met een vochtige doek, een sopje en afspoelen met schoon water. Opbergen op een droge plaats (binnen of buiten).
De voordelen van boksen
Boksen is een ideale sport om je fysieke conditie te ontwikkelen, tot het uiterste te gaan en jezelf te overtreffen ... en tegelijk zelfbeheersing, discipline en respect te leren. Boksen is een complete sport die je toelaat om je energie te kanaliseren en helpt om een strakker lichaam en meer uithoudingvermogen te krijgen. Beleef een authentieke ervaring en blaas tegelijk stoom af. Door te trainen op een bokszak verstevig je je spieren en verhoog je je slagkracht.
NAAR BOVEN