Bokszak PB 120 cm, geschikt voor gevorderden

Ref.
8365168
Pluspunt van het artikel
Bokszak in kunstleer voor een optimale duurzaamheid bij regelmatige training. Stabiliteit verzekerd dankzij 4 stalen kettingen. Geschikt voor de training van martial arts.
Sterk
Zak bekleed met kunstleer voor een betere bestendigheid tegen slagen.
Stabiliteit
Het gewicht van 30 kg garandeert de stabiliteit van de zak bij krachtige slagen.
Veelzijdigheid
1,20 m lang, om combinaties van trappen/slagen in te oefenen.

DE KENMERKEN

Afmeting zak
120 cm
Gewicht
30 kg
Samenstelling
Structuur : 100.0% Staal Hoofdstof : 100.0% Polyurethaan
Tests
Overtuigd? Kom onze artikelen uitproberen in de winkel. De meeste bokshandschoenen en bokszakken zijn beschikbaar in de winkel. Ervaar zelf wat boksen voor je doet!
Ontworpen voor
Boksers die alle trap- en slagtechnieken willen inoefenen (thaiboksen, kickboksen, full contact).
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp
De bokszak PB 1200 is dankzij zijn dikke kunstleren bekleding uitstekend bestand tegen herhaalde slagen en trappen. Je kunt er technieken mee inoefenen zoals afstandsbeheersing, verplaatsing en snelheid. Bevestigingssysteem met scharnierende kettingen voor een maximale veiligheid.
Afmeting
Je kunt de bokszak meer of minder vullen. Referentiematen: De bokszak is 120 cm lang, afhankelijk van de vulling staat de zak op natuurlijke wijze bol boven- en onderaan. De (verstelbare) ophangkettingen aan de zak: 36 cm, verticaal van boven naar onderen gemeten, In totaal: 156 cm (dat is de afmeting van de zak wanneer hij aan het plafond hangt, gemeten van boven naar onderen). Gewicht: 30 kg +/- 2 kg afhankelijk van het soort vulling
Hoe kies je een bokszak?
De boksdiscipline is bepalend voor de grootte van de bokszak (van 80 cm tot 120 cm). - Wie alleen met de vuisten slaat, kan een bokszak kiezen van 80 cm tot 100 cm. - Voor vuistslagen/voettrappen: een bokszak groter dan 100 cm. - Voor kinderen of beginners: een zak in polyester: komt minder hard aan. - Voor wie regelmatig bokst: een zak in pvc of leer: is hard en gaat lang mee. - Voor een ervaren bokser of intensief trainen: een robuuste zak in natuurlijk leer.
Gebruikstips
Sla nooit met blote handen op een bokszak, je zou je kunnen verwonden. Draag altijd bokshandschoenen wanneer je traint.
Onderhoudstips
De zak reinigen met een vochtig doek, een sopje en afspoelen met schoon water. Bewaren op een droge plaats (binnen of buiten).
de voordelen van boksen
Boksen is een ideale sport om je doorzettingsvermogen te ontwikkelen, tot het uiterste te gaan en jezelf te overtreffen ... en tegelijk zelfbeheersing, discipline en respect te leren. Boksen is een complete sport die je toelaat om je energie te kanaliseren en helpt om een strakker lichaam en meer uithoudingvermogen te krijgen. Beleef een authentieke ervaring en blaas tegelijk stoom af. Trainen op de bokszak is technisch trainen, je verstevigt er je spieren mee om je slagkracht te verhogen.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

74,99 €*
3.00 / 5 2 Reacties
  129,99 €*
  5.00 / 5 2 Reacties
   39,99 €*
   5.00 / 5 8 Reacties
    NAAR BOVEN