Error message
Unable to get reviews Operation timed out after 3000 milliseconds with 0 bytes received

Broek voor zachte yoga heren grijs

Ref.
8380570
Pluspunt van het artikel
Warme en lichte yogabroek, de zachte en ademende stof beperkt afkoeling aan het begin van de les of tijdens de relaxatie.
Bewegingsvrijheid
De rekbare stof volgt alle bewegingen van je lichaam bij elke oefening.
Zweetafvoer
Een technische stof die het vocht absorbeert zodat de huid minder klam aanvoelt.
Ecodesign
Gerecycleerd polyester.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 91.0% Polyester, Hoofdstof : 9.0% Elastaan Zak : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Hoe ontwikkelen we onze producten?
Ons team bestaat uit 8 mensen: van beginnende yogi's tot yogaleraars. Allemaal delen we diezelfde passie. Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwikkelen we (milieuvriendelijke) producten die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding. We zetten ons in voor een positieve, groothartige manier om aan yoga te doen, met respect voor het milieu.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Website: Sustainability.decathlon.com Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
NAAR BOVEN