4,99 €*

Reviews on

Buikband zweetband voor fitness, zwart

4.34 / 5 1999 Reacties
1794 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

  • Man
    19 oktober 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Ongelooflijk perfect

    Niet te geloven zo goed dat je gelijk resultaten ziet.

  • Man
    08 september 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Waardeloos

    Veel te groot

    Antwoord van het merk :

    Beste Peer,


    Bedankt voor je eerlijke review. Wat vervelend om te horen dat de buikband te groot is. Dit is natuurlijk niet de bedoeling! Gelukkig kun je de band kosteloos retournen via onze website of in één van onze winkels.


    Met vriendelijke groet,


    Eline

  • Man
    60 of ouder
    05 augustus 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Doet wat hij moet doen.

    Werkt goed zou wat dikker mogen zijn.

  • Vrouw
    30-39
    15 juli 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Prima prijs/kwaliteit verhouding

    Doet precies waar je ‘m voor aanschaft.

  • Vrouw
    20-29
    24 juni 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Doet weinig

    Je kan de band alleen moeilijk aandoen, ook aanspannen is lastig

    Antwoord van het merk :

    Geachte,.

    Mijn excuses dat het product niet voldoet aan je verwachtingen.

    Het is inderdaad één maat voor iedereen omdat het uit elastische band bestaat en de velcro op elke plaats kan vastgemaakt worden.

    Indien gewenst kan je met uw product en aankoopbewijs naar een van onze winkels gaan en dan betalen we je daar terug.

    De band gaat ervoor zorgen dat je eventueel meer zweet. Echter zweet ga je acheraf terug bijdrinken waardoor resultaten ook eerder beperkt zijn.

    Alvast bedankt voor de feedback.

    Sportieve groetjes,


    Tom Goossens Expert Monitor Domyos DECATHLON

  • Vrouw
    Jonger dan 20
    28 mei 2020
    That review has been deposited on this product version
    Goed!

    Ik heb de zweetband op maat geknipt, omdat ik anders met een groot stuk overschot zat en het zo moeilijker was om aan te doen (en je zag het harder door mijn kleren). Lukt heel goed zo en het rafelt niet. Doet goed zijn werk. Heel goede prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Vrouw
    30-39
    09 april 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Fijn product

    Goede kwaliteit, erg lang waardoor het met elke omvang past, en doet zijn werk goed. Helemaal top!

  • Man
    40-49
    07 april 2020
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    Perfect

    Ik vind jammer hebben geen AFSLANKBAND voor rug

  • Man
    03 maart 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Buikband

    Heel goed voor een goede prijs

  • Man
    60 of ouder
    28 februari 2020
    Gebruikt voor meer dan 2 jaar
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Keigoe

    Supergoed en goedkoop

NAAR BOVEN