Buikspiertrainer ABS 220

Ref.
8349979
Pluspunt van het artikel
Deze buikspiertrainer begeleidt je bewegingen zodat je ze veilig en comfortabel uit kunt voeren. En dit alles in een compact toestel (inklapbaar, dus gemakkelijk op te bergen).
Veelzijdigheid
Versterkt de buikspieren (hoog-laag-schuin) door sit-ups.
Gebruiksgemak
Begeleidt de bewegingen.
Draagcomfort
Hoofdsteun om de halswervels goed te ondersteunen. Beschermmat.
Gemakkelijk te verplaatsen
Gemakkelijk op te vouwen. Past onder een bed.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Rugleuning : 100.0% Nitrilbutadieenrubber
Ontworpen voor
buikspiertraining.
Garantie
2 jaar

ONTDEK IN LEUKE, GRATIS FILMPJES WAT JE ALLEMAAL MET JE DOMYOS-PRODUCTEN KAN.

 

Met de buikspiertrainer AB 220 van Domyos train je al je buikspieren (hoge, lage en schuine buikspieren).
Bij Domyos vind je een hele reeks leuke filmpjes met oefeningen die we maakten in samenwerking met de professionele sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.

 

Bijkomende informatie

De voordelen van een buikspiertrainer
Met een buikspiertrainer train je alle buikspieren: hoge, lage en schuine buikspieren. Dit heeft verschillende voordelen: je buik wordt strakker, je figuur wordt slanker en mooier, je lendenspieren worden versterkt.
Welk toestel voor welk gebruik?
Twee vragen die je jezelf moet stellen: in welke houding wil je trainen, statisch of dynamisch? Wat is je sportief niveau? Dynamisch trainen (sit-ups) is bedoeld om afgetekende buikspieren te krijgen, met statisch trainen versterk je de diepe spieren (de spieren die de ingewanden ondersteunen) en bescherm je je lendenspieren. De AB 220 is ideaal om regelmatig dynamisch te trainen. Hij is voorzien van een matje en zachte hoofdsteun.
De juiste houding
Vergeet niet om je buikspieren aan te spannen en je nek en onderrug goed recht te houden tijdens het trainen. Let erop dat je de bewegingen niet te groot maakt: het is beter om je te concentreren op kleine, maar goed gecontroleerde bewegingen. Hiervoor hou je de hoek met de grond klein en span je goed je buikspieren op (filmpjes)! Mensen met rugklachten moeten hun inspanningen doseren.
NAAR BOVEN