Crosstrainer E Essential+

Ref.
8396879
Users reviews
3.71 / 5 14 Reacties
Pluspunt van het artikel
Gemotoriseerde crosstrainer met trainingsprogramma's voor een onklopbare prijs.
Vanaf
199,99 €179,99 €*
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
5 functies: calorieën, afstand, tijd, snelheid, hartslag. 7 progr. Gemotoriseerd
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.
Connectiviteit
Compatibel met de E CONNECTED app.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polystyreen
Ontworpen voor
wie met behulp van trainingsprogramma's wil vermageren (occasioneel gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame, 2 jaar op de onderdelen. Beschikbaarheidsduur van onderdelen: 2 jaar
Download user manual link

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel; veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 100 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

De voordelen van een crosstrainer
Een complete training zonder impact. Hiermee kan je: - je UITHOUDINGSVERMOGEN vergroten, - je hele lichaam STRAKKER maken. Om in vorm te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig uit te oefenen, aan matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
Tips om de stabiliteit van je crosstrainer te regelen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (DF 920-tegels). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de crosstrainer mooi stabiel staat bij het gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer ongeschonden blijft. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
De console, je virtuele coach
De console van de crosstrainer Essential+ omvat: - 5 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid en hartslag, gemeten aan de hand van sensoren op de vaste handgreep. - 7 ingestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen. Op die manier kun je de inspanningen variëren volgens je doel (gewichtsverlies, weer in vorm geraken, een mooier figuur, prestaties enz.).
Tips om de crosstrainer te verplaatsen
De crosstrainer is uitgerust met ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats de crosstrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.
Gewicht en afmetingen
Afmeting toestel L 131 x B 62 x H 143 cm Gewicht toestel 34 kg Afm. verpakking L 83,5 x B 31,5 x H 45 cm Totaalgewicht 38 kg

Users reviews

 • Vrouw
  30-39
  17 oktober 2018
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Continue foutmelding

  In het begin voldeed deze crosstrainer aan de verwachting. Leuke programma's op ieders maat. Sinds een maand de eerste maal de foutmelding E3. Dus opgezocht. Alles gedemonteerd en gecontroleerd en terug gemonteerd. Nu 2 weken later terug hetzelfde. Kunnen jullie helpen want ik kan toch niet steeds opnieuw demonteren en monteren. Deze is ook nog in garantie !

 • Man
  40-49
  24 september 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Creeking Noise

  It worked fine for the first week. Soon after, the right side of the machine is giving a creek sound every rotation. Can you please suggest what might have gone wrong?

 • Man
  40-49
  27 augustus 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Excellent product

  This product was recommended by Decathlon sales agent - who was honest, knowledgeable and knew customers requirements very well. Both the product and service levels have been excellent so far. Thank you Decathlon

NAAR BOVEN