Crosstrainer E Shape, compatibel met de app E Connected*

Ref.
8363893
Users reviews
4.63 / 5 8 Reacties
Pluspunt van het artikel
Een comfortabele crosstrainer, door de hoogte van de vaste handgreep train je steeds in de beste houding ongeacht je lichaamslengte. Met de app E Connected* heb je een coach in huis.
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app E Connected.
Draagcomfort
Vaste handgreep in de hoogte verstelbaar voor een betere lichaamshouding
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

DE KENMERKEN

Gebruik
regelmatig
Vliegwiel
6 kg
Weerstand
gemotoriseerd, 15 niveaus
Programma's
9
Samenstelling
kader : 100.0% Staal Materiaal buitenkant : 100.0% Polycarbonaat
Ontworpen voor
wie een strakker figuur wil en wil trainen met rechte rug (regelmatig gebruik).
Garantie
5 jaar op het frame en 2 jaar op onderdelen en werkuren. Dienst na verkoop: domyos.com.
Download user manual link

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel; veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten bewaren.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afmeting toestel L 130 x B 65 x H 160 cm; gewicht toestel 41 kg. Afmetingen verpakking L 110 x B 24 x H 55 cm; totaalgewicht 45 kg.
De voordelen van een crosstrainer
Een complete training zonder impact. Hiermee kan je: - je UITHOUDINGSVERMOGEN vergroten, - je hele lichaam STRAKKER maken. Om in vorm te blijven, raadt de WHO aan om deze activiteit regelmatig uit te oefenen, aan matige intensiteit (licht transpireren, je moet nog in staat zijn een gesprek te voeren): 22 min/dag. Als je wil afvallen, en vooral vetmassa wil verliezen, raadt de WHO aan om deze activiteit eveneens regelmatig en met matige intensiteit te beoefenen, maar dan langer: 44 min/dag.
Vliegwiel voor een vloeiende trapbeweging
Het vliegwiel zorgt voor een vloeiende trapbeweging. Hoe zwaarder het wiel, hoe vloeiender je trapt en hoe aangenamer je dus traint.
De console, je virtuele coach
De console van de crosstrainer E Shape biedt: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
* Gratis app E Connected
De nieuwe app E Connected heeft een eenvoudig werkingsprincipe: elke week stel je een doel in dat je wilt halen, of dat nu de tijd is dat je aan cardiofitness doet, een afstand die je wilt afleggen, of een hoeveelheid calorieën die je wilt verbranden. Tijdens elke trainingssessie op je Domyos-toestel wordt die doelstelling bijgewerkt. Voortaan kan je je statistieken en vooruitgang zo heel volledig opvolgen en analyseren Beschikbaar op iOS en Android
Meet je hartslag
De crosstrainer E Shape wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de crosstrainer in te stellen
Crosstrainer met diverse verstelmogelijkheden zodat je hem perfect op maat kunt aanpassen: - verstelbare hoogte van de vaste handgreep, - verstelbare voetsteunen. Vooraan dicht bij de vaste handgreep, in het midden en achteraan, zo ver mogelijk van de vaste handgreep. De optimale positie is de positie in het midden. Om goed te presteren is de positie vooraan het meest geschikt voor personen die kleiner zijn dan 175 cm. De positie achteraan is ideaal voor personen die groter zijn dan 185 cm.
Tips om de stabiliteit van je crosstrainer te regelen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (DF 920-tegels). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer goed stabiel staat terwijl je fietst, dat de trillingen en het lawaai gedempt worden, en dat je vloer wordt beschermd. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om de crosstrainer te verplaatsen
De crosstrainer is uitgerust met ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats hem vervolgens rustig in de gewenste richting.
Herstelbaarheid
Onderdelen 10 jaar herstelbaar

Users reviews

4.63 / 5 8 Reacties
8 gebruikers bevelen dit product aan

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Man
  40-49
  02 mei 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  heel handig en gebruiksvriendelijk

  fantastisch toestel, en helemaal niet moeilijk om in elkaar te steken, en neemt ook niet te veel ruimte in beslag

 • Vrouw
  50-59
  20 maart 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  app E connected

  De gratis app BitGym loopt vast; gsm moet steeds uitgezet worden om app te kunnen afsluiten. Is heel duidelijk dat er gestreefd wordt zoveel mogelijk betalende leden te verwerven. Begrijpelijk, maar zo'n demo helpt daarbij niet, integendeel. De app Econnected is te omslachtig. Zou moeten mogelijk zijn om gewoon de prestaties bij te houden zonder een weekdoel te moeten opstellen. De crosstrainer zelf is top! Volledig geluidloos (voorlopig toch nog ;-) ) en gebruiksvriendelijk. Was ook heel gemakkelijk te monteren niettegenstaande we geen handige Harry's zijn (1 uurtje). Jammer dat de computer de gegevens niet bewaard.

 • Man
  30-39
  06 maart 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Goede prijs kwaliteitsverhouding

  Zeer gebruiksvriendelijk toestel zowel bij montage als in gebruik.

U hebt misschien ook interesse in deze producten

349,99 €*
4.38 / 5 52 Reacties
  129,99 €*
  4.43 / 5 7 Reacties
   Vanaf
   199,99 €179,99 €*
   3.57 / 5 7 Reacties
    NAAR BOVEN