Crosstrainer E Shape, vliegwiel van 6kg

Ref.
8363893
Users reviews
4.3 / 5 20 Reacties
Pluspunt van het artikel
Comfortabele en gebruiksvriendelijke crosstrainer Met de app e-Connected volg je je statistieken en blijf je gemotiveerd.
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 6 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's. Gepersonaliseerde training met de app e-Connected.
Draagcomfort
Vaste handgreep in de hoogte verstelbaar voor een betere lichaamshouding
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Materiaal buitenkant : 100.0% Polycarbonaat
Approved by
Dit toestel werd ontworpen door de ingenieurs van Decathlon en biedt je de mogelijkheid om op een aangename, motiverende en veilige manier aan sport te doen.
Ontworpen voor
een strakker figuur en calorieverbranding (regelmatig gebruik).
Garantie
Levenslang op frame, 2 jaar op onderdelen en werkuren. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.
Download user manual link

TIPS

Onderhoudstips
Controleer regelmatig of alle schroeven en bouten goed zijn aangedraaid; veeg na elke training transpiratiesporen van het toestel; veeg regelmatig het stof weg met een zachte doek.
Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Wat zijn de voordelen van een crosstrainer?
Een crosstrainer leent zich goed voor een stevige cardiotraining. Zonder impact op de gewrichten krijg je: - meer uithoudingsvermogen - een strakker lichaam Wil je aan je uithoudingsvermogen werken, je spieren en botten onderhouden en gezond blijven? Dan raadt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om minstens 2,5 uur per week matig intensief aan een duursport te doen.
Waarom zijn grote bewegingen belangrijk?
Je hebt het al begrepen, op een crosstrainer train je je hele lichaam (benen, armen, romp, rug en core). Hoe groter je beweging, hoe harder je spieren moeten werken en hoe intensiever je je hart aan het werk zet. Resultaat: je verbrandt meer calorieën en je wordt strakker!
Vliegwiel
Hoe zwaarder je vliegwiel, hoe soepeler en aangenamer de beweging!
De console, je virtuele coach
De console van de crosstrainer E Shape biedt: - 6 functies: verbrande calorieën, afstand, trainingstijd, snelheid, hartslag met de meegeleverde hartslagband, en omwentelingen per minuut. - 9 vooringestelde trainingsprogramma's, uitgewerkt samen met onze coaches, om je te begeleiden tijdens je trainingen.
Een smart crosstrainer
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Verbind je toestel met de compatibele apps e-Connected of Kinomap Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: de app legt je prestaties vast, en zo kan je je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in een waar decor, volledig synchroon met je toestel. Train op je eigen ritme of laat je uitdagen, alleen of samen met de Kinomap-gemeenschap, zo wordt elke training een unieke ervaring.
Je hartslag meten
De crosstrainer E Shape wordt geleverd met een hartslagband. Dit is de meest betrouwbare methode om je hartslag te meten. Bevochtig de sensoren voordat je de band om je borst doet. Stel correct af. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console.
Tips om de crosstrainer in te stellen
Crosstrainer met diverse verstelmogelijkheden zodat je hem perfect op maat kunt aanpassen: - verstelbare hoogte van de vaste handgreep, - verstelbare voetsteunen. Vooraan dicht bij de vaste handgreep, in het midden en achteraan, zo ver mogelijk van de vaste handgreep. De optimale positie is de positie in het midden. Om goed te presteren is de positie vooraan het meest geschikt voor personen die kleiner zijn dan 175 cm. De positie achteraan is ideaal voor personen die groter zijn dan 185 cm.
Tips om de stabiliteit van je crosstrainer te regelen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (bv. DF 920-tegels van Domyos). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de hometrainer goed stabiel staat terwijl je fietst, dat de trillingen en het lawaai gedempt worden, en dat je vloer wordt beschermd. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om de crosstrainer te verplaatsen
De crosstrainer is uitgerust met ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om het toestel te laten kantelen op de wieltjes. Verplaats de crosstrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.
Gewicht en afmetingen
Onderdelen 10 jaar herstelbaar Afm. toestel L 130 x B 65 x H 160 cm; gewicht toestel 41 kg. Afm. pakket L 110 x B 24 x H 55 cm; totaalgewicht 45 kg.
Herstelbaarheid
Onderdelen 10 jaar herstelbaar

Users reviews

4.3 / 5 20 Reacties
19 gebruikers bevelen dit product aan

At Decathlon, reviews are reliable.

 • Man
  40-49
  02 mei 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  heel handig en gebruiksvriendelijk

  fantastisch toestel, en helemaal niet moeilijk om in elkaar te steken, en neemt ook niet te veel ruimte in beslag

 • Vrouw
  50-59
  20 maart 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  app E connected

  De gratis app BitGym loopt vast; gsm moet steeds uitgezet worden om app te kunnen afsluiten. Is heel duidelijk dat er gestreefd wordt zoveel mogelijk betalende leden te verwerven. Begrijpelijk, maar zo'n demo helpt daarbij niet, integendeel. De app Econnected is te omslachtig. Zou moeten mogelijk zijn om gewoon de prestaties bij te houden zonder een weekdoel te moeten opstellen. De crosstrainer zelf is top! Volledig geluidloos (voorlopig toch nog ;-) ) en gebruiksvriendelijk. Was ook heel gemakkelijk te monteren niettegenstaande we geen handige Harry's zijn (1 uurtje). Jammer dat de computer de gegevens niet bewaard.

 • Man
  30-39
  06 maart 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Goede prijs kwaliteitsverhouding

  Zeer gebruiksvriendelijk toestel zowel bij montage als in gebruik.

NAAR BOVEN