Crosstrainer EL 500, vliegwiel van 7kg

Ref.
8528961
Users reviews
4.5 / 5 145 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 4 Reacties
Pluspunt van het artikel
Deze crosstrainer heeft een vliegwiel van 7kg en 9 trainingsprogramma's. Met behulp van wieltjes is deze crosstrainer gemakkelijk te verplaatsen en op te bergen.
299,99 €*
waarvan eco-bijdrage
2,25 €
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 7 kg
Coaching
6 functies, 9 programma's Gepersonaliseerde coaching met de app e-Connected
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen
Draagcomfort
Ergonomische handgrepen en verstelbare voetplaten.
Montagetijd
60 minuten

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polystyreen
Approved by
Dit toestel werd ontwikkeld door de ingenieurs van Decathlon en biedt je de mogelijkheid om op een aangename, motiverende en veilige manier aan sport te doen.
Garantie
2 jaar op onderdelen en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.
Download user manual link

TIPS

Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

GEWICHT EN AFMETINGEN
Afmetingentoestel L124 x B68 x H155 cm Gewicht toestel 41 kg Afm. pakket L110 x B62 x H33 cm Totaalgewicht 46,7 kg
WAT ZIJN DE VOORDELEN VAN EEN CROSSTRAINER?
Een crosstrainer is een uitstekend toestel voor cardiotraining. Zonder je gewrichten te belasten werk je aan: - je uithoudingsvermogen - een strakker lichaam Wil je aan je uithoudingsvermogen werken, je spieren en botten onderhouden en gezond blijven? Dan raadt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om minstens 2,5 uur per week matig intensief aan een duursport te doen.
WAAROM IS DE PASLENGTE BELANGRIJK?
Paslengte: 33 cm Je hebt het al begrepen, op een crosstrainer train je je hele lichaam (benen, armen, romp, rug en core). Hoe groter je beweging, hoe harder je spieren moeten werken en hoe intensiever je je hart aan het werk zet. Resultaat: je verbrandt meer calorieën en je wordt strakker!
VLIEGWIEL
Vliegwiel: 7 kg Hoe zwaarder je vliegwiel, hoe soepeler en aangenamer de beweging!
DE CONSOLE, JE VIRTUELE COACH
Voor een optimale begeleiding van je trainingen geeft de crosstrainer EL500 6 parameters aan: verbrande calorieën, afgelegde afstand, trainingsduur, snelheid, hartslag (dankzij de "Hand Pulse"-sensoren) en ritme. En je kunt gebruik maken van de in totaal 18 trainingsprogramma's per niveau (6 voor calorieverbranding, 6 voor terug in vorm komen en 6 voor uithoudingsvermogen). Een goede manier om gemotiveerd te blijven!
EEN INTERACTIEVE CROSSTRAINER
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap. Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kan je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of laat je uitdagen, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community.
HARTSLAG METEN
Je EL 500 komt met hartslagsensoren. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de display van de console. Je kan hem ook gebruiken met een hartslagband (niet meegeleverd), die je koppelt aan de console. De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.
TIPS OM DE CROSSTRAINER IN TE STELLEN
De crosstrainer biedt verschillende instelmogelijkheden: - Aanpassing van de voetplaten (dicht bij, in het midden of ver van de vaste handgreep). De positie vooraan is geschikt voor personen die kleiner zijn dan 175 cm. De positie achteraan is ideaal voor personen die groter zijn dan 185 cm.
TIPS OM JE CROSSTRAINER MOOI STABIEL TE PLAATSEN
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (bv. DF 920-tegels van Domyos). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de trainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer ongeschonden blijft. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
TIPS OM JE CROSSTRAINER TE VERPLAATSEN
Je crosstrainer is uitgerust met ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om de crosstrainer op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats het toestel vervolgens rustig in de gewenste richting.
ONDERHOUD EN REPARATIE
2 jaar op onderdelen en werkuren 5 jaar op het frame Je kunt al onze tips over het onderhoud en de reparatie (door onze diensten) van het product onder aan deze productfiche terugvinden.
GEBRUIKSBEPERKINGEN
De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.
 • Vrouw
  17 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Misleidende informatie

  In de winkel stond aangegeven dat het toestel 18 programma ‚s had. Vond dit dus wel intressant naar wat bleek er zijn er masr 9. Heb hiervoor gebeld en was dus een fout die bij t product stond zowel in de winkels als online.

 • Vrouw
  50-59
  10 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fijn toestel

  Fijn toestel. Gemakkelijk in elkaar kunnen zetten. Prijs valt ook mee. Gebruik het tot 4 keer per week

 • Vrouw
  27 juni 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Makkelijk fitnesstoestel

  Makkelijk om ineen te steken, voldoet aan alle eisen !

 • Man
  08 juli 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  rein a redire ...

  rein a redire , fluide et agréable

 • 27 september 2019
  That review has been deposited on this product version
  Trotamundos

  pese a que no se recomienda tenerla en el exterior, nos aguanta como una campeona! responde como una máquina de gama superior, muy contentos!

 • Man
  20-29
  21 augustus 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  GENIAL

  Muy silenciosa y muy muy fácil de usar!

NAAR BOVEN