Crosstrainer EL 500, vliegwiel van 7kg

Ref.
8528961
Users reviews
4.53 / 5 516 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.9 / 5 10 Reacties
Pluspunt van het artikel
Je wil in vorm blijven, gewicht verliezen of een strakker lichaam krijgen? De EL500, voor soepele en grote bewegingen, is compatibel met de Econnected app: volg je vorderingen op!
299,99 €*
waarvan eco-bijdrage
2,25 €
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 7 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's Gepersonaliseerde coaching met de app e-Connected
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.
Draagcomfort
Ergonomische handgrepen en verstelbare voetsteunen.
Montagetijd
60 minuten

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polystyreen
Approved by
Dit toestel werd ontworpen door de ingenieurs van Decathlon en biedt je de mogelijkheid om op een aangename, motiverende en veilige manier aan sport te doen.
Garantie
2 jaar op wisselstukken en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.
Download user manual link

TIPS

Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afm.: toestel L 124 x B 68 x H 155 cm Gewicht toestel 41 kg Afm.: pakket L 118,62 x B 64 x H 33 cm Totaalgewicht 46,7 kg
Wat zijn de voordelen van een crosstrainer?
Een crosstrainer is een uitstekend toestel voor cardiotraining. Zonder je gewrichten te belasten, werk je aan: - je uithoudingsvermogen - een strakker lichaam Wil je aan je uithoudingsvermogen werken, je spieren en botten onderhouden en gezond blijven? Dan raadt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om minstens 2,5 uur per week matig intensief aan een duursport te doen.
Waarom zijn grote bewegingen belangrijk?
Paslengte: 33 cm Je hebt het al begrepen, op een crosstrainer train je je hele lichaam (benen, armen, romp, rug en core). Hoe groter je beweging, hoe harder je spieren moeten werken en hoe intensiever je je hart aan het werk zet. Resultaat: je verbrandt meer calorieën en je wordt strakker!
Vliegwiel
Vliegwiel: 7 kg Hoe zwaarder je vliegwiel, hoe soepeler en aangenamer de beweging!
De console, je virtuele coach
Voor een optimale begeleiding van je trainingen geeft de crosstrainer EL500 6 parameters aan: verbrande calorieën, afgelegde afstand, trainingsduur, snelheid, hartslag (dankzij de "Hand Pulse"-sensoren) en ritme. Je kunt gebruik maken van de 9 trainingsprogramma's per niveau (6 voor calorieverbranding, 6 om weer in vorm komen en 6 voor uithoudingsvermogen). Een goede manier om gemotiveerd te blijven!
Een smart crosstrainer
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap. Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kunt je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of ga een uitdaging aan, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community.
Hartslagmeting
Je EL 500 komt met hartslagsensoren. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op het display van de console. Je kunt hem ook gebruiken met een hartslagband (niet meegeleverd), die je koppelt aan de console. De hartslagband van Kalenji is hiervoor geschikt (productnummer 8334795). De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.
Tips om de crosstrainer in te stellen
De crosstrainer biedt verschillende instelmogelijkheden: - Aanpassing van de voetplaten (dicht bij, in het midden of ver van de vaste handgreep). De positie vooraan is geschikt voor personen die kleiner zijn dan 175 cm. De positie achteraan is ideaal voor personen die groter zijn dan 185 cm.
Tips om je crosstrainer mooi stabiel te plaatsen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (bijv. DF 920-tegels van Domyos). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de trainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer ongeschonden blijft. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om je crosstrainer te verplaatsen
Je crosstrainer heeft ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om de crosstrainer op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats het apparaat vervolgens rustig in de gewenste richting.
Onderhoud en reparatie
2 jaar op onderdelen en werkuren 5 jaar op het frame Je kunt al onze tips over het onderhoud en de reparatie (door onze diensten) van het product onder aan deze productfiche terugvinden.
Gebruiksbeperkingen
De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.
 • Man
  30-39
  15 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  cross topfit

  prijs kwaliteit ok

 • Man
  50-59
  18 mei 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Fijne crosstrainer voor gevorderde sporter

  Ik heb deze crosstrainer gekocht omdat ik tijdens de Coronatijd niet naar de sportclub kon, waar meer dan 10 jaar ik 3 keer per week trainde. Hij is wel eenvoudiger dan de crosstrainer van de sportschool maar hij heeft voldoende weerstand (15 niveaus) om tot een goede goed training te komen en hij beweegt aangenaam en is stabiel. Het informatiescherm is erg fijn en de Bluetooth koppeling ook. Daar kun je met 2 apps de resultaten bijhouden en trainingsschema's uitvoeren. Kinomap geeft je zelfs de mogelijkheid om een virtueel parcours op smartphone of tabletscherm te zien. De ingebouwde hartslagmeter komt wel langzaam op gang en meet volgens mijn Apple Watch te laag. Ik heb er verder geen last van omdat ik de Apple Watch gebruik voor de hartslag.
  Kortom de EL 500 is een crosstrainer die uitstekend te gebruiken is voor gevorderden. Een aanrader dus.

 • Vrouw
  30-39
  14 mei 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Uitstekend apparaat

  ik vond het makkelijk en duidelijk beschreven hoe het in elkaar gemonteerd moest worden levering was snel het is zeker het geld waard zeer tevreden

4.9 / 5 10 Reacties
10 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

 • Vrouw
  30-39
  17 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  To keep in Shape

  Great purchase for sure, as it gives me a sense of satisfaction while exercising. Home Gym that's for FREE, at my own time.

  Antwoord van het merk :

  Hi Hemalatha,


  Thank you for taking the time to write a review on the EL500 Cross Trainer! We are glad to hear that you enjoy using the product!


  The EL500 Cross Trainer is designed with ergonomic handlebars and adjustable pedals for user comfort. Equip with broad and smooth movements the EL500 Cross trainer also provides 6 functions and 9 pre set programs in the console for its users!


  Do feel free to leave a review on our other Decathlon products and we hope to see you in our stores soon!


  Fatin

 • 07 mei 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  top !…

  top !

 • Man
  08 juli 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  rein a redire ...

  rein a redire , fluide et agréable

NAAR BOVEN