Crosstrainer EL 500, vliegwiel van 7kg

Ref.
8528961
Users reviews
4.5 / 5 861 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.9 / 5 29 Reacties
Pluspunt van het artikel
Je wil in vorm blijven, gewicht verliezen of een strakker lichaam krijgen? De EL500, voor soepele en grote bewegingen, is compatibel met de Econnected app: volg je vorderingen op!
299,99 €*
waarvan eco-bijdrage
2,25 €
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 7 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's Gepersonaliseerde coaching met de app e-Connected
Wendbaarheid
Op wieltjes om gemakkelijk te verplaatsen.
Draagcomfort
Ergonomische handgrepen en verstelbare voetsteunen.
Montagetijd
60 minuten

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polystyreen
Approved by
Dit toestel werd ontworpen door de ingenieurs van Decathlon en biedt je de mogelijkheid om op een aangename, motiverende en veilige manier aan sport te doen.
Garantie
2 jaar op wisselstukken en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.
Download user manual link

TIPS

Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afm.: toestel L 124 x B 68 x H 155 cm Gewicht toestel 41 kg Afm.: pakket L 118,62 x B 64 x H 33 cm Totaalgewicht 46,7 kg
Wat zijn de voordelen van een crosstrainer?
Een crosstrainer is een uitstekend toestel voor cardiotraining. Zonder je gewrichten te belasten, werk je aan: - je uithoudingsvermogen - een strakker lichaam Wil je aan je uithoudingsvermogen werken, je spieren en botten onderhouden en gezond blijven? Dan raadt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om minstens 2,5 uur per week matig intensief aan een duursport te doen.
Waarom zijn grote bewegingen belangrijk?
Paslengte: 33 cm Je hebt het al begrepen, op een crosstrainer train je je hele lichaam (benen, armen, romp, rug en core). Hoe groter je beweging, hoe harder je spieren moeten werken en hoe intensiever je je hart aan het werk zet. Resultaat: je verbrandt meer calorieën en je wordt strakker!
Vliegwiel
Vliegwiel: 7 kg Hoe zwaarder je vliegwiel, hoe soepeler en aangenamer de beweging!
De console, je virtuele coach
Voor een optimale begeleiding van je trainingen geeft de crosstrainer EL500 6 parameters aan: verbrande calorieën, afgelegde afstand, trainingsduur, snelheid, hartslag (dankzij de "Hand Pulse"-sensoren) en ritme. Je kunt gebruik maken van de 9 trainingsprogramma's per niveau (6 voor calorieverbranding, 6 om weer in vorm komen en 6 voor uithoudingsvermogen). Een goede manier om gemotiveerd te blijven!
Een smart crosstrainer
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Koppel je toestel aan de compatibele apps e-Connected of Kinomap. Met e-Connected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: je prestaties worden bijgehouden en je kunt je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in realistische decors, volledig synchroon met je toestel. Train op eigen tempo of ga een uitdaging aan, beleef een unieke ervaring alleen of samen met de Kinomap-community.
Hartslagmeting
Je EL 500 komt met hartslagsensoren. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op het display van de console. Je kunt hem ook gebruiken met een hartslagband (niet meegeleverd), die je koppelt aan de console. De hartslagband van Kalenji is hiervoor geschikt (productnummer 8334795). De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.
Tips om de crosstrainer in te stellen
De crosstrainer biedt verschillende instelmogelijkheden: - Aanpassing van de voetplaten (dicht bij, in het midden of ver van de vaste handgreep). De positie vooraan is geschikt voor personen die kleiner zijn dan 175 cm. De positie achteraan is ideaal voor personen die groter zijn dan 185 cm.
Tips om je crosstrainer mooi stabiel te plaatsen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (bijv. DF 920-tegels van Domyos). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de trainer mooi stabiel staat in gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer ongeschonden blijft. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om je crosstrainer te verplaatsen
Je crosstrainer heeft ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om de crosstrainer op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats het apparaat vervolgens rustig in de gewenste richting.
Onderhoud en reparatie
2 jaar op onderdelen en werkuren 5 jaar op het frame Je kunt al onze tips over het onderhoud en de reparatie (door onze diensten) van het product onder aan deze productfiche terugvinden.
Gebruiksbeperkingen
De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.
 • Man
  15 december 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  waarde voor je geld

  Stabiel. Gebruik het bijna dagelijks

 • Man
  20-29
  14 december 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Domyos Crosstrainer EL 500

  Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  Vrij eenvoudige assemblage met goede handleiding

 • Vrouw
  02 december 2020
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Goed en smakelijk in gebruik

  Een apparaat dat goed bij ons past

 • Vrouw
  30-39
  17 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  To keep in Shape

  Great purchase for sure, as it gives me a sense of satisfaction while exercising. Home Gym that's for FREE, at my own time.

  Antwoord van het merk :

  Hi Hemalatha,


  Thank you for taking the time to write a review on the EL500 Cross Trainer! We are glad to hear that you enjoy using the product!


  The EL500 Cross Trainer is designed with ergonomic handlebars and adjustable pedals for user comfort. Equip with broad and smooth movements the EL500 Cross trainer also provides 6 functions and 9 pre set programs in the console for its users!


  Do feel free to leave a review on our other Decathlon products and we hope to see you in our stores soon!


  Fatin

 • 23 januari 2021
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Cadeau fait à ma…

  Cadeau fait à ma fille, elle est ravie et l'utilise plusieurs fois par semaine.

 • 20 januari 2021
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  avec domyos econnected, super…

  avec domyos econnected, super outil pour faire du sport.

NAAR BOVEN