299,99 €*

Reviews on

Crosstrainer EL 500, vliegwiel van 7kg

4.54 / 5 590 Reacties
556 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

417 Reacties Delete filter
  • Man
    60 of ouder
    24 augustus 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Goede kwaliteit voor zijn prijs.

    Zeer goed toestel.

  • Man
    30-39
    19 augustus 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super tevreden

    Wij gebruiken deze crosstrainer bijna dagelijks met 2. Supertevreden van

  • Man
    50-59
    18 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Fijne crosstrainer voor gevorderde sporter

    Ik heb deze crosstrainer gekocht omdat ik tijdens de Coronatijd niet naar de sportclub kon, waar meer dan 10 jaar ik 3 keer per week trainde. Hij is wel eenvoudiger dan de crosstrainer van de sportschool maar hij heeft voldoende weerstand (15 niveaus) om tot een goede goed training te komen en hij beweegt aangenaam en is stabiel. Het informatiescherm is erg fijn en de Bluetooth koppeling ook. Daar kun je met 2 apps de resultaten bijhouden en trainingsschema's uitvoeren. Kinomap geeft je zelfs de mogelijkheid om een virtueel parcours op smartphone of tabletscherm te zien. De ingebouwde hartslagmeter komt wel langzaam op gang en meet volgens mijn Apple Watch te laag. Ik heb er verder geen last van omdat ik de Apple Watch gebruik voor de hartslag.
    Kortom de EL 500 is een crosstrainer die uitstekend te gebruiken is voor gevorderden. Een aanrader dus.

  • Vrouw
    30-39
    14 mei 2020
    Gebruikt voor 1 week of minder
    That review has been deposited on this product version
    Uitstekend apparaat

    ik vond het makkelijk en duidelijk beschreven hoe het in elkaar gemonteerd moest worden levering was snel het is zeker het geld waard zeer tevreden

  • Vrouw
    20-29
    08 mei 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    Fantastisch apparaat

    Deze crosstrainer heb ik nu bijna een maand in gebruik en ik ben er heel blij mee.
    De E-Connect app werkt via bluetooth heel goed samen met het apparaat waardoor ik goed kan bijhouden wat ik per dag gedaan heb.

    Per week kies ik in de app een nieuw doel waardoor ik wat meer uitdaging ervaar tijdens het trainen.

    Ik gebruik de crosstrainer 7 dagen per week ongeveer 45 minuten per dag om gewicht te verliezen en om aan mijn conditie te werken.

    Al met al heel blij met deze crosstrainer en ik beveel hem zeker aan!

  • Vrouw
    30-39
    28 februari 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Super toestel

    Werkt uitstekend. Goed met de verschillende programma's waaruit je kan kiezen om intensiteit van je training te bepalen. Zeer tevreden over mijn aankoop.

  • Vrouw
    40-49
    09 januari 2020
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Goede verhouding prijs/kwaliteit

    Stevig materiaal, relatief vlot in elkaar te zetten. Duidelijke display

  • 27 november 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    snel in elkaar gezet

    loopt heerlijk en is eenvoudig te bedienen

  • Vrouw
    40-49
    29 oktober 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Crosstrainer EL 500

    Beter dan verwacht. Word elke dag gebruikt door heel het gezin.

  • Man
    60 of ouder
    23 oktober 2019
    Gebruikt voor 2 tot 8 weken
    That review has been deposited on this product version
    api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
    Beste aankoop voor ons als 70 plussers

    Onze crosstrainer doet elke dag dienst
    Zeker met dit regenweer hebben wij toch elke dag beweging
    Wij zijn bij decatlon in Hasselt heel goed geholpen om de juiste keuze te maken.
    De levering bij ons thuis verliep ook heel goed.
    Dank U wel

NAAR BOVEN