Crosstrainer EL 520, draadloos, vliegwiel van 9kg

Ref.
8503081
Pluspunt van het artikel
Wil jij intensief trainen? De EL 520 maakt dankzij de grote bewegingen je sessies nog efficiënter. Deze crosstrainer heeft een vliegwiel van 9kg en 9 trainingsprogramma's.
399,99 €*
waarvan eco-bijdrage
2,25 €
Vlotheid trapbeweging
Vliegwiel van 9 kg.
Coaching
6 functies, 9 programma's Gepersonaliseerde coaching met de app e-Connected
Wendbaarheid
Wieltjes om vlot te verplaatsen. Hoef je niet in het stopcontact te steken.
Draagcomfort
Ergonomische handgrepen en verstelbare voetsteunen. Blokkering (veiliger).
Montagetijd
60 minuten

DE KENMERKEN

Samenstelling
kader : 100.0% Staal Beschermhoes : 100.0% Polyurethaan
Approved by
Dit toestel werd ontworpen door de ingenieurs van Decathlon en biedt je de mogelijkheid om op een aangename, motiverende en veilige manier aan sport te doen.
Garantie
2 jaar op wisselstukken en werkuren. 5 jaar op het metalen frame. Onderdelen 10 jaar verkrijgbaar.
Download user manual link

TIPS

Opslag Tips
Niet in een vochtige ruimte opstellen; niet buiten laten staan.
Gebruikslimiet
Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.

Bijkomende informatie

Gewicht en afmetingen
Afm. toestel L146 x B63 x H159 cm Gewicht toestel 52 kg Afm. pakket L118,5 x B64 x H33 cm Totaalgewicht 62 kg
Wat zijn de voordelen van een crosstrainer?
Een crosstrainer is een uitstekend apparaat voor cardiotraining. Zonder schokken werk je aan: - je uithoudingsvermogen - een strakker lichaam Wil je aan je uithoudingsvermogen werken, je spieren en botten onderhouden en gezond blijven? Dan raadt de Wereldgezondheidsorganisatie aan om minstens 2,5 uur per week matig intensief aan een duursport te doen.
Waarom zijn grote bewegingen belangrijk?
Paslengte: 39 cm Je hebt het al begrepen, op een crosstrainer train je je hele lichaam (benen, armen, romp, rug en core). Hoe groter je beweging, hoe harder je spieren moeten werken en hoe intensiever je je hart aan het werk zet. Resultaat: met de EL 520 verbrand je nog meer calorieën en word je nog strakker!
Vliegwiel
Vliegwiel: 9 kg Hoe zwaarder je vliegwiel, hoe soepeler en aangenamer de beweging!
De console, je virtuele coach
Voor een optimale begeleiding van je trainingen geeft de crosstrainer EL520 6 parameters aan: verbrande calorieën, afgelegde afstand, trainingsduur, snelheid, hartslag (dankzij de "Hand Pulse"-sensoren) en het tempo. In totaal beschik je over 9 trainingsschema's per niveau. Een goede manier om gemotiveerd te blijven!
Een smart crosstrainer
Wil je extra motivatie, je grenzen verleggen, of afleiding tijdens het sporten? Verbind je toestel met de compatibele Econnected of Kinomap app. Met Econnected leg je een wekelijks tijds-, afstands- of caloriedoel vast: de app legt je prestaties vast, en zo kan je je statistieken opvolgen. Met Kinomap train je in een waar decor, volledig synchroon met je toestel. Train op je eigen ritme of laat je uitdagen, alleen of samen met de Kinomap-gemeenschap, zo wordt elke training een unieke ervaring.
Je hartslag meten
Je EL 520 komt met hartslagsensoren. Na enkele seconden verschijnt je hartslag op de console. De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.
Tips om de crosstrainer in te stellen
Deze crosstrainer biedt verschillende instelmogelijkheden: - Aanpassing van de treeplanken (dicht bij, in het midden of ver van de vaste handgreep). De positie vooraan is geschikt voor personen die kleiner zijn dan 175 cm. De positie achteraan is ideaal voor personen die groter zijn dan 185 cm. - Een wieltje om de beweegbare handvatten en treeplanken te blokkeren voor maximale veiligheid wanneer je op of van de crosstrainer stapt. Zo kan je het product ook vergrendelen als je het niet gebruikt.
Tips om de stabiliteit van je crosstrainer af te stellen
Voor een optimaal comfort raden we aan om je crosstrainer op speciale vloertegels te zetten (bv. DF 920-tegels van Domyos). Die schuimtegels zorgen ervoor: dat de crosstrainer mooi stabiel staat bij het gebruik, dat trillingen en lawaai gedempt worden en dat je vloer ongeschonden blijft. De crosstrainers van Domyos zijn voorzien van 2 hoogteregelaars achteraan, voor een perfecte stabiliteit tijdens al je trainingen, ongeacht de vloerbekleding waar het toestel op rust.
Tips om je crosstrainer te verplaatsen
Je crosstrainer is uitgerust met ingebouwde wieltjes vooraan. Om hem te verplaatsen ga je voor het toestel staan. Gebruik één voet om de crosstrainer tegen te houden en druk op de vaste handgreep om de crosstrainer op de wieltjes te laten kantelen. Verplaats de crosstrainer vervolgens rustig in de gewenste richting.
Onderhoud en reparatie
2 jaar op onderdelen en werkuren 5 jaar op het frame Je kunt al onze tips over het onderhoud en de reparatie (door onze diensten) van het product onder aan deze productfiche terugvinden.
GEBRUIKSBEPERKINGEN
De handpulse-functie (hartslagmeting via de handen) mag niet worden gebruikt door personen die een pacemaker hebben.Max. gewicht gebruiker: 130 kg. Alleen voor thuisgebruik.
NAAR BOVEN