Cross Training

Presteren op
elk niveau

Wist je dit?

Wat denk je ervan om te gaan crosstrainen en zo nog beter te kunnen sporten?

Crosstraining is de ideale methode om je conditie te verbeteren. Iedereen kan het doen. Je combineert verschillende sporten en je traint op verschillende manieren tijdens eenzelfde sessie. De sessies zijn kort en speels, ideaal voor wie fysiek en mentaal beter in zijn vel wil zitten en aan zijn conditie wil werken, het hele jaar door. Doel is om met zogenaamde functionele bewegingen intens te trainen en zo alle spiergroepen te versterken.

Andere voordelen van crosstraining: betere gezondheid, versterking van hart en longen, meer efficiëntie bij dagelijkse bewegingen, ontwikkeling van spierkracht, daling van de vetmassa, onderhoud van de spiermassa.

Hieronder vind je alvast 5 goede redenen om te gaan crosstrainen!

Accessoires voor
crosstraining

Test crosstraining
uit

Wil je crosstraining uittesten? Hier vind je een volledig programma van Jimmy, onze Domyos-coach. Je kan het gebruiken als aanvulling op of vervanging van je gewone fitnessessies. Vier weken lang train je twee keer per week.

De juiste uitusting
voor crosstraining

Voor een comfortabele training heb je een aangepaste outfit nodig.
Ook daaraan heeft Decathlon gedacht - neem gerust een kijkje in onze collectie! Prettige training!

Voorwoord van de productmanager

Guillaume Costes

« Heel wat sporters zijn tegenwoordig op zoek naar een aanvulling op hun gewone sport. Je wil je conditie verbeteren of beter presteren in je eigen discipline. Daarom hebben we voor jou met ons team een manier gezocht om overal en in alle veiligheid te kunnen trainen. We praatten met sporters over de hele wereld, luisterden naar hun behoeften en zochten met hen uit welke fitnessapparatuur we konden ontwikkelen. Dankzij die research kunnen we nu een volledig gamma accessoires voor crosstraining aanbieden: van kettlebell tot DST (strap training), gewichtsvesten, AB Wheel of DS Compact. Met de hulp van onze Domyos-coaches maakten we tientallen filmpjes met gratis oefeningen waarmee je je sessies zo veel mogelijk kan variëren.»

NAAR BOVEN