Damesbroek in biokatoen voor zachte yoga grijs / roze

Ref.
8574060
Users reviews
4.61 / 5 204 Reacties
Pluspunt van het artikel
Soepele en zachte broek in biologisch katoen. De hoge tailleband, die je kunt omslaan, ondersteunt de buikspieren en is geschikt voor elk figuur, zelfs voor zwangere vrouwen.

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Positiebehoud product
Hoge tailleband die je ook kan omvouwen, knelt niet.
Ecodesign
Katoen uit biologische teelt, zonder kunstmeststoffen, pesticiden en ggo's.
Bewegingsvrijheid
Met elastaan voor veel soepelheid. Aantrekkoordje aan de enkels.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 92.0% Katoen, Hoofdstof : 8.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom kiezen we voor katoen uit biologische teelt?
Bij biologisch geteeld katoen worden geen chemische producten gebruikt. Biologische teeltmethoden zijn speciaal bedacht om de impact op het milieu te beperken. Ze behouden de biodiversiteit en vruchtbaarheid van de bodem en verminderen het risico op grondwaterverontreiniging.
Hoe ontwerpen we onze artikelen?
Ons team bestaat uit 8 mensen: van beginnende yogi's tot yogaleraars. Allemaal delen we diezelfde passie. Allemaal willen we meer balans in ons leven brengen door aan yoga te doen, in een zachte of meer dynamische vorm. Samen met ons netwerk van ambassadeurs/yogi's ontwerpen we (milieuvriendelijke) artikelen die in lijn zijn met jouw verwachtingen en levenshouding. We zetten ons in voor een positieve, groothartige manier om aan yoga te doen, met respect voor het milieu.
Wat is zwangerschapsyoga?
Bij zwangerschapsyoga ligt de focus op ademhalingstechnieken en lichaamshoudingen die zwangere vrouwen helpen voor, tijdens en na de bevalling. De leraars bieden zwangere yogi's verschillende ondersteuningsmiddelen die helpen om comfortabel houdingen aan te nemen die de kracht en lenigheid verbeteren, zodat ze optimaal voorbereid zijn op de bevalling.
De voordelen van zwangerschapsyoga:
Dat zijn er heel wat! Meer spierkracht, uithoudingsvermogen en lenigheid met het oog op de bevalling. Helpt om beter te slapen. Brengt verlichting bij lage rugpijn. Vermindert stress en angst, verbetert de concentratie - Kortom, aan yoga doen tijdens de zwangerschap is een prima idee!
Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Vrouw
  11 mei 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Yoga broek

  Ik graag deze met veel
  Plezier na mijn knie operatie. Heb dit aanbevolen aan een kennis die zwanger is rekt lekker mee

 • Man
  20-29
  16 september 2020
  That review has been deposited on this product version
  excellent

  nice fabric

 • Vrouw
  40-49
  11 september 2020
  Gebruikt voor meer dan 2 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Love them

  I love these bottoms! I have had them in all colors, they are the comfiest lounge/yoga/walkaround/work from home bottoms ever.

NAAR BOVEN