Danslegging voor meisjes zwart

Ref.
8352133
Pluspunt van het artikel
Een naadloze, ondoorschijnende legging die de benen mooi laat uitkomen. De technische stof en afwerking staan garant voor een optimaal comfort, de legging is bijzonder sterk en blijft goed zitten.
Bewegingsvrijheid
Zonder naden voor optimaal comfort bij het dansen.
Opaciteit
Absoluut ondoorschijnend, verfraait de benen.
Stevigheid
De platte boord en het kruis zijn verstevigd.

DE KENMERKEN

Maten
6 tot 12 jaar en 34-44
Kleur
zwart
Verkrijgbaar
voor meisjes en dames
Samenstelling
Hoofdstof : 93.0% Polyamide, Hoofdstof : 7.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab en laten toe om te bevestigen dat onze kwaliteitseisen werden nageleefd.
Ontworpen voor
dans.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Hoe kies je een balletmaillot?
Bij Domyos vind je verschillende soorten maillots, waaronder het bekendste basismodel met voeten dat verkrijgbaar is in roze en wit. Er zijn ook voetloze maillots, die zowel bij ballet als voor hedendaagse dans worden gedragen (verkrijgbaar in zwart en roze). Bij ons vind je ook een omvormbare maillot met een opening zodat je makkelijk bij je voeten kunt tijdens de les. Dit model is ideaal om op pointes te dansen, omdat je er tijdens de les makkelijk je teenbeschermers in kunt stoppen.
Waarom kiezen voor een legging van Domyos?
Dankzij het technisch karakter en de afwerking biedt de legging van Domyos optimaal comfort en blijft hij uitstekend zitten. Hij benadrukt de bewegingen van de benen perfect. Het kruisje in katoen en de versterking aan de tenen zorgen voor meer duurzaamheid. De legging is zowel geschikt voor de les als voor voorstellingen.
NAAR BOVEN