Demi-pointes voor ballet volledige zool canvas zalmroze maat 25-40

Ref.
8601533
Pluspunt van het artikel
Ben je op zoek naar comfortabele en praktische balletschoenen? Deze demi-pointes in canvas met volledige zool geven je stabiliteit en zijn gemakkelijk in gebruik, met de elastieken er al opgenaaid.
Gebruiksgemak
De elastiek werd al vastgenaaid op deze balletschoenen.
Stabiliteit
Door de volledige zool kun je goed afzetten en voorkom je dat je enkel omslaat.
Onderhoudsgemak
Wasbaar met de hand, niet in de droger stoppen.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Buitenkant van : 100.0% Katoen Zool van : 100.0% Runderleer Binnenkant van : 100.0% Katoen Elastische strook : 55.0% Polyamide, Elastische strook : 45.0% Elastaan
Approved by
Deze demi-pointes werden getest door leraressen en beginnende dansers in onze partner-dansscholen. Deze dansers droegen onze schoenen tijdens hun balletlessen en gaven ons feedback, zodat we volledig kunnen voldoen aan jullie noden. Onze ingenieurs en productmanagers hebben dit model herwerkt en getest zodat ze jullie een product kunnen aanbieden dat voldoet aan jullie wensen en noden!
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom demi-pointes met volledige zool?
Demi-pointes met volledige zolen worden aangeraden voor iedereen die met ballet begint, ongeacht de leeftijd. Ze geven veel steun aan de voet en voorkomen dat je je enkel omslaat. Dankzij de volledige zool is het gemakkelijker om te leren dansen. Toch raden we je aan om de aanbevelingen van de balletlerares te volgen.
Waarom balletschoenen in canvas?
Normaal gezien zegt de balletlerares of je balletschoenen van leer of canvas moeten zijn. Het is natuurlijk ook een kwestie van comfort en persoonlijke voorkeur. Balletschoenen in canvas kunnen met de hand gewassen worden, zodat je ze schoon kunt houden naarmate je danslessen vorderen. Ze mogen weliswaar niet in de droger. Dankzij de leren zool gaan ze lang mee.
Waarom aantrekkoordjes?
Dankzij het aantrekkoordje kun je de breedte van de schoen aan je voet aanpassen. Wil je ze aanpassen, trek dan tegelijkertijd aan beide zijden van het koordje zodat je het niet kwijtraakt in de schoen. Zodra je je schoen hebt aangepast, kun je het koordje knopen en de uiteinden in de binnenkant van je schoen wegstoppen. Een detail dat je niet mag vergeten als je je dansschoenen aantrekt!
Hoe kies ik de juiste maat?
Als je balletschoenen kiest, is het belangrijk dat je tenen goed omsloten zijn maar niet gekneld zitten! Je moet je tenen kunnen strekken in de schoen, ze mogen niet gekruld zitten. Toch moet je voet voldoende vast zitten. Voor canvas balletschoenen raden we aan je gewone schoenmaat te kiezen. Om te checken of je de juiste maat hebt, sta je rechtop en ga je op je demi-pointes staan. Dan zet je je voeten weer plat op de grond. Doe dit meermaals zodat je voelt of je je tenen kunt strekken of niet.
Een tip om je spullen te vervoeren?
Je kunt op onze afdeling ook een verleidelijk tasje kopen om al je accessoires in mee te nemen. Het tasje heeft een vak voor je knotspeldjes, haarelastiekjes, pleisters, colofonium e.d. In het ritsvak onderaan kun je je schoenen apart opbergen.
NAAR BOVEN