Dobok taekwondo 500 voor volwassenen

Ref.
8545476
Pluspunt van het artikel
Zoek je een lichte en comfortabele dobok? Deze lichte dobok is zowel geschikt voor poomsae's als voor gevechten. Bovendien respecteert hij de esthetische codes van taekwondo: Verkocht zonder band.
Bewegingsvrijheid
Het brede kruis van de broek geeft meer bewegingsvrijheid.
Lichtheid
Met de lichte stof van deze dobok beweeg je gemakkelijker.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 65.0% Polyester, Hoofdstof : 35.0% Katoen
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Een dobok die de codes van taekwondo respecteert en geschikt is voor alle trainingen.
Visueel gesproken respecteert deze dobok de esthetische codes van het taekwondo: de stof is geribbeld, de kraag is wit en de op de rug staan de klassieke kanji's van het taekwondo. Wat is voor jou geschikt? Met zijn aan taekwondo aangepaste snit, de lange mouwen, de laag uitgesneden tuniek en de grote bewegingsvrijheid - vooral voor de benen - is deze dobok zowel geschikt voor pomsae's als voor gevechten.
Meer bewegingsvrijheid voor je benen:
Taekwondo maakt gebruik van de vuisten, maar ook en vooral van de voeten! Voor een maximale bewegingsvrijheid hebben we de broek ontworpen met een vergroot kruis.Resultaat: je broek is geschikt voor alle bewegingen, zelfs voor een spreidstand!
Dit is de stof van je dobok.
Taekwondo is een vechtsport waarbij gebruik wordt gemaakt van trap, stoot- en slagtechnieken. Niet verwonderlijk dat je veel transpireert! Dus kozen we voor je dobok een geweven stof die de traditionele codes van het taekwondo respecteert. De comfortabele, lichte en resistente stof bestaat uit 65% katoen en 35% polyester. Bovendien droogt ze sneller!
Graag presenteren we je...
...ons nieuw assortiment voor taekwondo! Om je een geschikte dobok te kunnen aanbieden, heeft ons 4-koppig ontwerpteam gedurende een jaar gewerkt aan ontwerpen, patronen en prototypes.Daarna was er veel overleg met de leverancier en werden tests gedaan met onze door taekwondo gepassioneerde medewerkers. En wat vindt onze productmanager Enrique van het resultaat? "Een dobok die je met de nodige fierheid zult dragen."
Enrique, productmanager bij Outshock, vertelt over het ontwerpen van de doboks:
"Martial arts kennen veel esthetische codes. Voor taekwondo hebben we deze codes gebruikt om verbeteringen aan te brengen. Je kunt het vergelijken met enkele penseelstreken. We kennen een aantal leraars en beoefenaars van taekwondo in Spanje: we hebben hen gevraagd wat ze precies willen. Dat was een heel leuke samenwerking. En ook typisch voor martial arts: mensen zijn graag bereid om hun passie te delen."
NAAR BOVEN