Fitness broek FPA500 voor heren, zwart

Ref.
8491877
Pluspunt van het artikel
Dit uiterst rekbare model heeft een aansluitende snit en beweegt dankzij een zeer luchtig en rekbaar inzetstuk in het kruis bij al je fitnessactiviteiten met je mee.
Zweetafvoer
Je blijft droog dankzij de ademende en sneldrogende stof.
Bewegingsvrijheid
360°-concept (model, stof en design), zodat je alle kanten op kunt bewegen.
Ventilatie
Met opengewerkt inzetstuk op de onderrug voor een goede verluchting.
Milieuvriendelijk
SCORE C - Vergelijking: lichte herenbroek - details technische info

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 89.0% Polyester, Hoofdstof : 11.0% Elastaan Inzetstuk : 82.0% Polyester, Inzetstuk : 18.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
Sporters die 2 tot 3 keer per week aan cardiofitness doen en trainen met gemiddelde intensiteit.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwerp van onze kleding voor cardiotraining
De volledige kledinglijn is ontworpen om je het beste evenwicht te bieden tussen comfort en ademend vermogen. Bij Domyos werken we in team aan onze artikelen zodat je cardiotrainingen ontspannende en leuke momenten blijven. Zo kun je je kleding vergeten en je concentreren op je oefeningen. Al onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Onze artikeltests
Al onze artikelen worden ontworpen met stoffen die we testen op de afvoer van transpiratie. In samenwerking met ons lab voor onderzoek en ontwikkeling en onze wetenschappers testen wij alle materialen om te weten hoe ze reageren in een reële situatie, zodat wij je een optimaal comfort kunnen bieden terwijl je sport.
Wist je dit?
Als je wilt afvallen, is een matig intensieve activiteit (op ongeveer 70% van je maximale hartslag) gedurende langere tijd ( > 50 minuten) beter dan een korte maar heel zware inspanning. Zo zal je immers eerder putten uit de vetten dan uit de suikers in je lichaam. Bovendien is dit gemakkelijker, zodat je meer geniet van de activiteit en meer zin hebt om het nog eens te doen!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige producten (T-shirts, broeken, rugzakken, ... ) gemakkelijker die met de beste milieuprestaties herkent. Decathlon past die milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

U hebt misschien ook interesse in deze producten

14,99 €*
4.54 / 5 13 Reacties
  7,99 €*
  4.11 / 5 19 Reacties
   Vanaf
   24,99 €16,99 €*
   3.67 / 5 3 Reacties
    NAAR BOVEN