Fitness schoenen 920 grijs/wit

Ref.
8510024
Users reviews
4.67 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
De fitnessbeleving die je wilt! Ervaar zelf de veerkracht van de zool, beweeg over 360° en voel de flexibiliteit. Spring alsof het niets lijkt, en land heerlijk zacht dankzij de demping.
Afzet
Dankzij het exclusieve Kalensole-schuim, in combinatie met de PebaxⓇ-technologie
Buigzaamheid in alle richtingen
Voor al je rotaties tijdens groepslessen: groeven in de zool.
Positiebehoud product
Beweeg in alle richtingen, de zijstraps ondersteunen je voeten.
Schokdemping
Blijf gerust gaan, het schuim dempt elke schok.
Aantrekgemak
Deze schoenen hebben een hoog bovenwerk. Beproefd comfort!

DE KENMERKEN

Samenstelling
Buitenkant van : 80.0% Polyester, Buitenkant van : 20.0% Polyurethaan Zool van : 70.0% EVA, Zool van : 30.0% Rubber Binnenkant van : 100.0% Polyester
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom fitnessschoenen dragen?
Studies van ons sportslab hebben aangetoond dat bij het fitnessen veel verschillende bewegingen worden gemaakt die sterk verschillen van bewegingen bij andere sporten. Bewegingen zoals draaien, met beide voeten tegelijk springen, squats, lunges. We ontwikkelen al onze schoenen zo dat ze je helpen om die bewegingen goed uit te voeren zonder gevaar voor blessures. Met schoenen die speciaal bedoeld zijn voor fitness loop je 20% minder risico op blessures dan met hardloopschoenen.
3 jaar van research en luisteren naar de noden van sporters en sportsters
Achter dit slim staaltje technisch vernuft gaat de input van ervaren fitnessers schuil. Damien, onze productmanager, legt uit: "Slipvastheid, demping, dynamiek, draaigemak, flexibiliteit, steun ... elke eis was terecht, maar vanuit technisch oogpunt niet altijd eenvoudig. We moesten de link leggen tussen het gevoel, de indrukken van gebruikers en de technische behoefte. Zo maakten we 100 verschillende paren, die we allemaal lieten testen. En zo hebben we de fitnessschoen heruitgevonden!"
Ben je gewend om op hoge hakken te lopen?
Dan is het normaal dat je voeten even moeten wennen aan je nieuwe fitnessschoenen. Dat heeft alles te maken met de drop van 4 mm, die de natuurlijke voetpositie benadert. Weet je wat een drop is? Dat is het verschil in hoogte tussen de voor- en de achterkant van de voet.
Een zool die bestaat uit 3 lagen
Een slijtzool in rubber voor de slipvastheid; een KalensoleⓇ tussenzool in EVA-schuim voor de demping; en een binnenzool in PebaxⓇ, een thermoplastisch elastomeer, met een laagje polyurethaan voor een goede afzet; een combinatie die garant staat voor die perfecte, veerkrachtige demping.
Het voordeel? Geen strepen op de vloer.
De zool van deze schoen is zo ontworpen dat hij geen sporen nalaat.
Flexibel in alle richtingen
"De flexibiliteit in alle richtingen is de capaciteit van de schoen om mee te buigen en te draaien en richtingsveranderingen te bevorderen. Studies hebben uitgewezen dat de buig-strekbehoefte bij fitness 1,7 keer hoger ligt dan bij hardlopen. Ook beweegt de enkel anders bij fitness dan bij hardlopen. Daarom ontwikkelen we zogeheten 'multidirectionele' schoenen waarmee je ongehinderd in alle richtingen beweegt tijdens het fitnessen."
Steun voor de voorvoet
"Waarom is dat belangrijk? De ondersteuning aan de voorvoet, waar je bij fitness het meest op steunt, helpt je om je evenwicht te bewaren wanneer je de grond raakt om van richting te veranderen."
Demping aan de voorvoet
"De schokdemping is de capaciteit van de schoen om schokken op te vangen en vibraties te verzachten. Bij fitness doet de impact tussen voet en vloer zich voor aan de voorvoet, terwijl dat bij hardlopen vooral aan de hiel is. We ontwerpen onze schoenen met een optimale demping aan de voorvoet, om je lichaam te beschermen tegen herhaalde schokken en te zorgen voor meer stabiliteit bij de afzet zodat je de bewegingen vlotter na elkaar kunt uitvoeren."

Users reviews

 • 12 oktober 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  jolie et bon maintien…

  jolie et bon maintien du pied

 • Vrouw
  50-59
  02 november 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Me encantan

  Muy cómodas y ligeras, muy bien diseño, les falta un poco de color, las he cambiado los cordones a azul y perfectas

 • Vrouw
  20-29
  30 september 2020
  That review has been deposited on this product version
  Cómodas

  Son perfectas para el impulso, cómodas y buen diseño

NAAR BOVEN