Fitness trainingspak My Gym'y met rits voor jongens rood

Ref.
8312371
Pluspunt van het artikel
Gym'y, het lichte en robuuste trainingspak voor alle kinderen! Zacht binnenin en erg soepel, ideaal voor gym. Erg gemakkelijk te onderhouden, bestand tegen vaak wassen en snel droog!
Vanaf
7,99 €2,09 €*
Zweetafvoer
Synthetische stof die de transpiratie absorbeert en afvoert.
Warmte
Geruwd aan de binnenkant om je lekker warm te houden.
Onderhoudsgemak
Goed bestand tegen vaak wassen en drogen.

DE KENMERKEN

Kleur
rood en zwart
Maten
van 5 tot 14 jaar
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
fitness met gemiddelde intensiteit.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Machinewasbaar op 30° Strijken mag. Niet chemisch reinigen / Mag niet in de droger / Geen bleekwater of chloor gebruiken.

Bijkomende informatie

Het trainingspak GYM'Y!
Dit trainingspak GYM'Y bestaat uit een broek met rechte pijpen en een vest met rits. De stof in 100% polyester is gemakkelijk in onderhoud en bijzonder goed bestand tegen vaak wassen en drogen in de droger. Broek zonder zakken, met aantrekkoordje.
Het ontwerp van de fitnesskleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
De kledinglijn is ontworpen voor wie regelmatig fitnessoefeningen doet (soft gym, stretching, spierversteviging, krachttraining), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De ontwerpteams van Domyos streven naar een ideaal evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in gebruik en wij passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
NAAR BOVEN