Fitnesshaarband voor cardiotraining met veelkleurige print

Ref.
8602747
Users reviews
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Je haren zullen je nooit meer uit je concentratie halen! Deze lichte haarband houdt je haren droog tijdens het fitnessen.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Positiebehoud product
Houdt je haren op hun plaats, zo heb je er geen last van tijdens het sporten
Zweetafvoer
Houdt je haren droog tijdens sessies, voor een comfortabeler gevoel
Rekbaar
Een rekbare haarband die om elk hoofd past

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 89.0% Polyester, Hoofdstof : 11.0% Elastaan
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests, om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat het kledingstuk aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Ontwikkeling van de accessoires van Domyos
Het volledige assortiment accessoires is ontwikkeld om je het comfort te bieden dat essentieel is bij fitness. Bij Domyos werken we in team aan onze producten. We willen ervoor zorgen dat je fitness-sessies vooral ontspannend en leuk blijven. Zo kun je je uitrusting vergeten en je concentreren op het sporten. De modellen zijn getest in de praktijk en we passen ze regelmatig aan op basis van opmerkingen van onze klanten.
Worden de producten voor verkoop getest?
Ja, uiteraard! Al onze stoffen ondergaan strenge testen in het lab zodat je veilig en met plezier kunt sporten. We testen onze artikelen op kleurvastheid, wasbestendigheid, afvoer van transpiratie ... We noemen dit niet voor niets onze "torture test". En daarna? Is dat alles? Neen, we gaan nog een stap verder. Onze outfits worden getest door sporters zoals jij. We luisteren naar hen, analyseren hun indrukken en verbeteren waar nodig. En dan kan je nieuwe sportoutfit de rekken in!
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuscore het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Voor meer informatie: http://sustainability.decathlon.com/

Users reviews

 • Man
  60 of ouder
  12 september 2020
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Buen producto

  Absorbe bien.

NAAR BOVEN