Fitnessschoenen 520 dames zwart

Ref.
8561277
Users reviews
4.53 / 5 59 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 10 Reacties
Pluspunt van het artikel
Voor de gedroomde fitnesssessie! Het Decathlon-Knit-materiaal zorgt voor een second skin-effect: je vergeet bijna dat je ze draagt! Optimale ondersteuning dankzij de verstevigingen aan de zijkanten.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Buigzaamheid in alle richtingen
Beweeg je vrij in alle richtingen dankzij het Hx flex-systeem
Positiebehoud product
Beweeg je 360°, met de verstevigingen aan de zijkanten bewaar je je evenwicht.
Schokdemping
Uitzonderlijke schokdemping vooraan om te beschermen tegen herhaalde schokken.
Personalisatie
Een unieke schoen met vetersysteem dat je aan jouw stijl en voorkeur aanpast.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Buitenkant van : 70.0% Polyester, Buitenkant van : 30.0% Thermoplastisch polyurethaan Zool van : 70.0% EVA, Zool van : 30.0% Rubber Binnenkant van : 100.0% Polyester
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom fitnessschoenen dragen?
Studies van ons sportslab hebben aangetoond dat bij het fitnessen veel verschillende bewegingen worden gemaakt die sterk verschillen van bewegingen bij andere sporten. Bewegingen zoals draaien, met beide voeten tegelijk springen, squats, lunges. We ontwikkelen al onze schoenen zo dat ze je helpen om die bewegingen goed uit te voeren zonder gevaar voor blessures. Met schoenen die speciaal bedoeld zijn voor fitness loop je 20% minder risico op blessures dan met hardloopschoenen.
Drop van de zool: het hoogteverschil tussen de voor- en achterkant van de voet
Al onze fitnessschoenen hebben een drop van 4 mm. Die drop van 4 mm betekent dat je houding natuurlijker aanvoelt (blote voeten = drop 0)
Flexibel in alle richtingen
"De flexibiliteit in alle richtingen is de capaciteit van de schoen om mee te buigen en te draaien en richtingsveranderingen te bevorderen. Studies hebben uitgewezen dat de buig-strekbehoefte bij fitness 1,7 keer hoger ligt dan bij hardlopen. Ook beweegt de enkel anders bij fitness dan bij hardlopen. Daarom ontwikkelen we zogeheten 'multidirectionele' schoenen waarmee je ongehinderd in alle richtingen beweegt tijdens het fitnessen."
Steun voor de voorvoet
"Waarom is dat belangrijk? De ondersteuning aan de voorvoet, waar je bij fitness het meest op steunt, helpt je om je evenwicht te bewaren wanneer je de grond raakt om van richting te veranderen."
Demping aan de voorvoet
"De schokdemping is de capaciteit van de schoen om schokken op te vangen en vibraties te verzachten. Bij fitness doet de impact tussen voet en vloer zich voor aan de voorvoet, terwijl dat bij hardlopen vooral aan de hiel is. We ontwikkelen onze schoenen met een optimale demping aan de voorvoet, om je lichaam te beschermen tegen herhaalde schokken en te zorgen voor meer stabiliteit bij de afzet zodat je de bewegingen vlotter na elkaar kunt uitvoeren. "
Hoe wordt dit bewezen? PRODUCTTEST
In onze labs doen onze onderzoekers bewegingsanalyses met sensoren die heel nauwkeurig de reacties van het menselijk lichaam meten. Maar omdat niets zo nuttig is als tests in echte omstandigheden, laten we onze producten ook uitproberen in fitnesszalen, daar waar ze gebruikt worden. Dankzij die tests kunnen we technische én betaalbare producten op de markt brengen, met als enige doel om fitnessers hun sport in optimale omstandigheden te laten beleven.
Het voordeel? Geen strepen op de vloer.
De zool van deze schoen is zo ontwikkeld dat hij geen sporen nalaat.
Kan je met fitnessschoenen ook op de loopband hardlopen?
Onze fitnessschoenen zijn specifiek ontwikkeld voor cardiofitness. Al zijn ze ook wel geschikt om even een stukje op de loopband te lopen. Wil je je bijvoorbeeld even opwarmen of uitlopen voor of na een training, dan zijn ze de perfecte keuze. Maar als je uitsluitend wil hardlopen, op een loopband of buiten, raden we je sterk aan om specifieke hardloopschoenen te dragen, dat is veel veiliger.
Fitnessschoenen, enkel voor binnen?
Cardiofitness wordt voornamelijk beoefend in een sportzaal en/of thuis. Onze schoenen zijn dan ook bestemd voor binnengebruik. Het zachtere rubber is specifiek voorzien op gebruik in sportzalen. Als je met deze schoenen buiten loopt, op asfalt, zal het rubber voortijdig verslijten. De slipvastheid van onze zool wordt getest op zaal- en woningvloeren, het rubber is bedoeld om voldoende antislip te zijn voor cardiofitness
 • 19 oktober 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Super bequeme allrounder

  Die Schuhe sind super und sehr bequem. Teilweise etwas eng oder zumindest straff am Fuß anliegend. Für Sport perfekt, ich nutze sie aber als normale Straßenschuhe. Schöne Qualität

 • 10 augustus 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Schöner Schuh

  ist schmal geschnitten, entspricht aber sonst der normalen Schuhgröße. Bequem, jedoch für ganztagestour nicht bequem genug. Aber als Freizeitschuh empfehlenswert. Hübsches Design, macht einen schlanken Fuß!

 • 06 juli 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Toller Sportschuh

  Angenehm zu tragen, etwas schwierig zum Anziehen, dürfte oben etwas weiter sein

 • Vrouw
  20-29
  15 mei 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Super bequem

  ich trage sie wirklich täglich. So bequeme Schuhe für diesen Preis --> unschlagbar!

 • 25 september 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Bon amorti et comme…

  Bon amorti et comme un chausson

 • Vrouw
  25 september 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Top…

  Top

NAAR BOVEN