Fitnesstas 57 liter Domyos zwart en grijs

Ref.
8352999
Pluspunt van het artikel
Met deze fitnesszak van 57 liter kan je meerdere fitnessoutfits en accessoires meenemen. Hij heeft veel opbergvakken, waaronder een speciaal schoenenvak.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Draaggemak
1 verstelbare riem: van 63 cm (in de hand) tot 117 cm (over de schouder).
Gebruiksgemak
Dubbele rits. Vakken voor kaart, gsm, hangslotje, zijdelingse handgreep.
Verdeling van opbergvakken
Schoenenvak en een opbergvak waar je aan kunt langs binnen en langs buiten.
Verluchting van de inhoud
Oogjes in het schoenenvak voor een goede verluchting.

DE KENMERKEN

Inhoud
57 liter
Kleuren
verkrijgbaar in 2 kleuren
Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester
Tests
De tas werd onderworpen aan testen in het lab om de slijtvastheid te verzekeren. Ze voldoet dus aan onze materiaaleisen, is bestand tegen slijtage, en de assemblagekwaliteit staat garant voor de stevigheid van dit artikel.
Ontworpen voor
het meenemen van al je spullen voor de fitness.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Inhoud
Volume 57 liter. Afmetingen: lengte 65 cm breedte 31 cm hoogte 34 cm. Regelbare riem van 63 cm tot 117 cm.
Hoe draag je deze tas?
Deze fitnesstas van 57 liter heeft een lange regelbare riem, zodat je zelf kunt kiezen hoe je haar draagt (aan je schouder of dwars over je schouder). Een versterking ter hoogte van je schouder verhoogt het comfort. Je kunt de tas ook in de hand dragen dankzij de twee niet-regelbare handgrepen. Met de greep aan de zijkant kun je je tas ook verticaal wegbergen in de vestiaire.
Beschrijving: vakken en pluspunten
De fitnesstas van 57 liter heeft een opbergvakje voor je kaarten, hangslot, oortjes, douchegel en gsm. Het extra handigheidje is het schoenenvak, waar je je schoenen apart van je kleding kunt wegstoppen (er is plaats voor twee paar!). De tas heeft ook een vakje waar je zowel langs binnen als langs buiten in kunt, lekker makkelijk dus.
Waarom een tas van 57 liter?
De fitnesstas van 57 liter werd ontworpen voor sporters die voor, tijdens of na hun werk naar de sportzaal gaan, en dit meerdere keren per dag. Je kunt er meerdere outfits en accessoires voor fitness/krachttraining in kwijt. Dit is handig voor wie meerdere outfits per dag of per week nodig heeft. Dankzij de vele opbergvakken kun je je spullen praktisch opbergen. Makkelijk te dragen dankzij de handgrepen en de riem.
Producttest
Deze tas werd onderworpen aan opeenvolgende testen op het vlak van waterafstotend vermogen, van weerstand tegen gebruik en slijtage, en van verkleuring. We wilden nagaan hoe goed de tas haar vorm en kleur bewaart, hoe waterdicht ze is bij lichte regen en hoe sterk bij het dragen. Deze testen worden regelmatig uitgevoerd door een extern labo. Zo kunnen we er zeker van zijn dat onze kwaliteitseisen tijdens het hele ontwerpproces worden nageleefd. Valt de tas toch tegen, laat ons dat dan weten!
Onderhoudstips
Vlekken op de tas haal je makkelijk weg met een natte spons. Als je tas nat is na het sporten, maak de vakken dan leeg en laat de tas openstaan, zodat ze beter kan drogen.
Hoe meten we de inhoud van de tassen?
De inhoud van elke tas wordt gemeten volgens een standaardmethode: we gebruiken kleine balletjes waarmee we zowel het hoofdvak als de kleine vakjes opvullen. Daarna legen we de balletjes in een bak met maatstreepjes, zodat we de juiste inhoud in liter kunnen aflezen.
NAAR BOVEN