Fitnesstas LikeAlocker 40 l zwart

Ref.
8521616
Pluspunt van het artikel
Ben je op zoek naar een sporttas waarin je al je spullen kan opbergen zonder tijd te verliezen? Likealocker is een slimme, verticale tas met compartimenten die perfect dienstdoet als locker!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Volume
Inhoud van 40 liter
Verdeling van opbergvakken
Organiseer je: 4 vakken, waarvan 1 voor 16" laptop, 2 uitneembare schotten
Transportgemak
Op 4 manieren te dragen: rugzak, schouderriem, 2 kleine handvatten, handgreep
Veelzijdig
Verticaal of horizontaal opbergen, aan jou de keuze!
Draaggemak
Draagriemen en rug uit schuim.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 100.0% Polyester Schuimplastic : 100.0% Polyethyleen Voering : 100.0% Polyester Coating : 100.0% Polyurethaan
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Waarom voor deze tas kiezen?
Deze fitnesstas van 40 liter werd speciaal bedacht en ontwikkeld voor wie voor, tijdens of na het werk naar de fitness trekt. Tas om je fitnesskledij en -accessoires in mee te nemen. Met veel compartimenten zodat je al je spullen overzichtelijk kunt opbergen, voor meer gebruiksgemak. Handig dankzij de 4 manieren om te dragen, zo ontworpen dat ze past in de kastjes van kleedkamers.
Afmeting
Afmetingen in gebruik: L.27 x B.23 x H.56 cm
Artikeltest
De tas onderging verschillende tests op waterafstotend vermogen en bestandheid tegen dragen, en opeenvolgende ontkleuringen om na te gaan hoe vorm- en kleurvast hij is, hoe waterdicht bij lichte regen en hoe stevig tijdens het dragen. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door verschillende laboratoria zodat wij kunnen garanderen dat onze kwaliteitseisen worden nageleefd tijdens de hele productieketen. Mocht je ondanks die tests toch niet geheel tevreden zijn over de tas laat het ons dan weten!
Accessoires
Speciaal vak voor toiletartikelen Laptopvak Verschillende afneembare vakken Schoenenvak met verluchting Smartphonevakje Vakjes voor persoonlijke spullen
NAAR BOVEN