Gymmat 100 rood

Ref.
8131782
Pluspunt van het artikel
Dit gymmatje biedt basis comfort en slipvastheid. Het is verkrijgbaar in 2 kleuren.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Draagcomfort
Basiscomfort door de afmeting en dikte: 140 x 50 x 6,5 mm.

DE KENMERKEN

Afmeting
140 x 50 cm
Dikte
6,5 mm
Samenstelling
Schuimplastic : 100.0% Foamed Polyethylen
Ontworpen voor
oefeningen voor sterkere spieren en een mooier figuur. Dit matje is geschikt voor wie één keer per week oefeningen doet.
Garantie
2 jaar

TIPS

Onderhoudstips
Afwassen met een sopje.
Opslag Tips
Rol het matje op om het op te bergen.
Gebruikslimiet
Niet gebruiken als valmat.

ONTDEK IN LEUKE, GRATIS FILMPJES WAT JE ALLEMAAL MET JE DOMYOS-PRODUCTEN KAN.

 

Met de fitnessmat van Domyos geniet van maximaal comfort tijdens je fitnessoefeningen op de grond (dijen, buikspieren, bilspieren). 
Bij Domyos vind je een hele reeks leuke filmpjes met oefeningen die we maakten in samenwerking met de professionele sportcoaches van onze fitnesscentra, de Domyos Clubs.

 

Bijkomende informatie

Hoe kies je de juiste gymmat?
Je doet actieve oefeningen of draagt schoenen? Kies voor dit matje met beschermlaag. Het is beter bestand tegen slijtage. Voor revalidatie, pilates of stretching wil je vooral comfortabel liggen. Geef de voorkeur aan een dik matje met een zachte textuur.
Welke oefeningen kun je doen op een matje?
Ons ontwerpteam ontwikkelde samen met onze sportcoaches een coaching en begeleiding. Tientallen filmpjes met oefeningen wachten op je, kijk snel op domyos.com.
Gymmat of yogamat?
Bij gym en pilates wil je de oefeningen comfortabel kunnen uitvoeren en je lichaam beschermen tegen een koude of harde vloer. Voor yoga daarentegen heb je niet noodzakelijk een dikke mat nodig, maar wel een mat die absoluut niet verschuift. Daarom raden we je aan de mat te kiezen die het meest aansluit bij jouw sport.
NAAR BOVEN