Gymschoentjes 100 Ultralight roze

Ref.
8279475
Users reviews
4.6 / 5 5 Reacties
Pluspunt van het artikel
Mijn eerste gymschoentjes! Met deze gemakkelijke en praktische gymschoentjes kan je kleintje niet uitglijden op de toestellen van een kleutergymparcours.

4 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Flexibiliteit
Soepele bovenkant en zool.
Grip
Goede grip dankzij de antislip zool en de verstevigingen voor- en achteraan.
Gemakkelijk aan en uit
Markering voor rechter- en linkervoet, klittenband, aantreklipje achteraan.

DE KENMERKEN

Maten
van 20 tot 30
Samenstelling
Buitenkant van : 90.0% Polyester, Buitenkant van : 10.0% Polyurethaan Zool van : 100.0% Thermoplastische polyethyleen Binnenkant van : 100.0% Polyester
Tests
De gymschoentjes Ultralight van Domyos werden getest door kinderen tijdens peuter- en kleutergym. Alle gymschoenen van Domyos werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slip- en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. En tot slot is ook de stevigheid van al onze stoffen en materialen beproefd.
Ontworpen voor
kleutergym en gymnastiek binnen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Je bewaart deze Domyos-schoentjes best op een droge, donkere en goed verluchte plaats.
Gebruikslimiet
Deze gymschoentjes van Domyos zijn bedoeld voor binnen.

Bijkomende informatie

De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd:
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn:
Wat zijn de lichamelijke voordelen? - Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) - Bevorderlijk voor de groei - Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? - Stimuleert het zelfvertrouwen - Ontwikkelt het groepsgevoel - Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
Gebruikstips:
De gymschoentjes van Domyos zijn bedoeld voor binnen (op een droge, niet-schurende vloer). Het volstaat om ze aan te trekken zonder sokjes opdat de voetjes van je kind maximaal contact houden met de grond. Zo kunnen de zenuwen in de voetzool de grond "voelen" en het kind helpen om zijn evenwicht te vinden.
Kenmerken van kindervoetjes:
Op blote voeten lopen is beter voor peuters en kleuters, ze leren beter stappen en het ontwikkelt hun gevoel. De zenuwen in de voetzool helpen bepalen hoe het lichaamsgewicht moet worden verdeeld om het evenwicht te bewaren. De gymschoenen van Domyos zijn breed en soepel zodat de voetjes zich ongehinderd kunnen ontwikkelen en sterker worden, en tegelijk beschermen ze tegen de kou of gevaarlijke oppervlakken. Al onze schoenen zijn aangepast aan de specifieke lichaamsbouw van de allerkleinsten.
De sport:
Wat is peuter- en kleutergym? Speelse gymnastiekoefeningen op een behendigheidsparcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal , onder begeleiding van een leraar. Die parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen... Kleutergym wordt beoefend vanaf de leeftijd van 10 maanden tot 6 jaar.
De voordelen van de sport:
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym? Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de toestellen je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.
De sportoutfit:
Wat is de beste outfit voor kleutergym? Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of lange broek in soepel tricot, een vest of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Het belang van de juiste schoenmaat:
Hoe de maat kiezen? Het is van groot belang dat de schoenmaat juist is: schoenen die te groot of te klein zijn (zelfs maar 5 mm!) zijn geen goed idee. Een schoen die te krap zit, kan pijnlijk zijn voor enkel en tenen, of schaafwondjes veroorzaken op de huid, en een schoen die te groot is, kan ertoe leiden dat het kind anders gaat stappen of blaren opleveren door de wrijving. Bij een kind tussen 1 en 2 jaar groeien de voeten gemiddeld één maat per 3 à 4 maanden. Controleer geregeld de maat.

Users reviews

4.6 / 5 5 Reacties
5 gebruikers bevelen dit product aan

 • Vrouw
  30-39
  14 augustus 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Tolle Schuhe, fallen aber sehr klein aus.

  Die Schuhe sind super, der bequem und gut für Kinderfüße. Meine Kleine liebt sie . Aber ich musste sie 2 Nummern ! größer bestellen.

 • Vrouw
  30-39
  26 mei 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Sehr schöne Schuhe

  Habe diese Schuhe für den Kindergarten gekauft. Sie sind echt super. Gehen beim klettern und toben nicht kaputt wie normale Hausschuhe.

 • Man
  30-39
  22 mei 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Der perfekte Kindergartenhausschuh

  Toller Schuh, super weiche Sohle damit die kleinen ordentliche abrollen und ein Gefühl wie barfus laufen haben. Klettverschlüsse zum selber anziehen (ich sag mal so ab 2 Jahren können sie das schaffen), rutschfest zum auf dem Gang rennen. Bisher auch noch keine Schweißfüße beobachtet. ABER: Gemessen hat unsere Maus EU Größe 23 und wir mussten Größe 25 nehmen weil sie sogar bei 24 mit dem Zeh vorne angestoßen ist. 25 sind jedoch noch ein klein wenig zu groß. Hier sollte an der Passform gearbeitet werden das diese auch der EU Norm entspricht.

NAAR BOVEN