Gymschoentjes 150 I Move First wit

Ref.
8380322
Pluspunt van het artikel
Deze schoenen zijn ontworpen voor kinderen die zich volledig uitleven: ondersteuning van de hiel en een soepele zool. Ze zijn gemakkelijk en snel aan te trekken; je kind kan dit helemaal zelf!

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Positiebehoud product
Versteviging aan de hiel voor ondersteuning van de achterkant van de voet.
Flexibiliteit
Soepele loopzool dankzij de flex-inkepingen.
Gebruiksgemak
Grote opening, sluit met klittenbanden, markering linker- en rechtervoet.
Grip
Antislip en non-marking loopzool.
Lichtheid
Weegt slechts 135 gram in maat 27.

DE KENMERKEN

Maten
van 25 tot 30
Samenstelling
Zool van : 100.0% Rubber - Thermoplastisch rubber Buitenkant van : 60.0% Polyester, Buitenkant van : 40.0% Polyurethaan Binnenkant van : 100.0% Polyester
Approved by
Ons team van onderzoekers, specialisten in de bewegingsanalyse
Tests
Alle Domyos-schoenen werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slip- en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. Al onze gymschoenen van Domyos werden getest in het gebruik door kinderen die aan kleutergym doen.
Ontworpen voor
gymnastiek op een harde ondergrond, binnen of buiten.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
We raden aan deze Domyos-schoentjes te bewaren op een droge, donkere en goed verluchte plaats.

Bijkomende informatie

Schoentjes op maat van kleine voeten:
Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen beantwoorden aan de specifieke behoeften van kindervoetjes tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van een kind.
Welke schoenen kies ik het beste voor mijn kind?
Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): kinderen zetten hun eerste stapjes. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze schoentjes I LEARN zijn erg soepel om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind stapt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze schoentjes I MOVE zijn flexibel en ondersteunen de hiel.
Kenmerken van de voeten van een kind tussen 3 en 6 jaar
Voor kinderen van 3 tot 6 jaar die rennen en springen, moeten de schoenen eveneens de voeten beschermen en veel bewegingsvrijheid bieden; de I Move-schoenen van Domyos bieden bovendien een betere ondersteuning aan de achterkant van de voet. Kinderen van die leeftijd groeien immers hard (ze worden groter en zwaarder) en zijn meer in beweging (de inspanningen worden intensiever en langer). Ze hebben dus nood aan meer ondersteuning en bescherming.
De juiste maat kiezen
Kindervoeten groeien het hardst tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar. . Controleer dus regelmatig de schoenmaat van je kind, met een voetmeter die je kunt vinden in onze winkels of op de website, onder de rubriek "Welke maat kiezen?"
Speciale zool of niet?
Bij onze geboorte hebben we allemaal van nature platte voeten. Het is pas wanneer we leren stappen dat de voetwelving zich geleidelijk begint te vormen, doordat de voetspieren zich ontwikkelen. Daarom hebben kinderen die nog in de groei zijn geen speciale (inleg)zool nodig in hun schoenen (tenzij dit wordt aangeraden door een arts).
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn
"Wat zijn de lichamelijke voordelen? Ontwikkeling motorische en fysieke vaardigheden Ontwikkeling van kracht en soepelheid Bevorderlijk voor de groei Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? Helpt meer zelfvertrouwen te krijgen Ontwikkeling van groepsgevoel Bevorderlijk voor goede schoolresultaten Helpt stress en angst verminderen
NAAR BOVEN