Gymschoentjes 500 Babylight roze fuchsia

Ref.
8278583
Users reviews
4.58 / 5 1215 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.71 / 5 75 Reacties
Pluspunt van het artikel
Exclusieve innovatie van Domyos, goedgekeurd door een bewegingstherapeute. Het blotevoetengevoel helpt om het evenwicht, de motoriek en de coördinatie van je kind te ontwikkelen.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Flexibiliteit
Uiterst soepele zool zodat de schoentjes elke beweging van de voet volgen.
Bevordert de psychomotoriek
Meer grip en een betere afzet stimuleren het evenwichtsgevoel en de motoriek.
Gemakkelijk aan en uit
Markering linker-/rechtervoet, sluit met klittenbanden, grote opening.
Grip
Goede grip dankzij de antislip zool en de verstevigingen voor- en achteraan.

DE KENMERKEN

Maten
van 20 tot 30
Samenstelling
Buitenkant van : 80.0% Kationisch polyester, Buitenkant van : 20.0% Polyurethaan Binnenkant van : 80.0% Kationisch polyester, Binnenkant van : 20.0% Polyurethaan Zool van : 70.0% Kationisch polyester, Zool van : 30.0% Silicone
Approved by
De gymschoen Baby Light van Domyos is goedgekeurd door een bewegingstherapeute. Uit observatie van kinderen van 10 maanden tot 4 jaar die aan kleutergym doen met en zonder schoentjes, blijkt dat de Babylight van Domyos bijdraagt tot een goede psychomotorische ontwikkeling en voordelen biedt ten opzichte van blote voeten. Meer grip en een betere afzet zorgen voor een beter evenwicht en meer coördinatie van het kind. Bovendien is de voet beter beschermd!
Tests
De gymschoen Baby Light van Domyos werd getest door kleintjes die aan peuter- en kleutergym deden op een behendigheidsparcours. Deze schoentjes werden ontworpen om te lopen op balken en gelijke liggers, en om op modules te klimmen.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
We raden aan de Domyos gymschoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een goed verluchte plaats.
Gebruikslimiet
De gymschoen van Domyos is bedoeld voor binnen.

Bijkomende informatie

De gymschoentjes Babylight van Domyos zijn goedgekeurd door een bewegingstherapeute:
Uit observatie van kinderen van 10 maanden tot 4 jaar die aan kleutergym doen met en zonder schoentjes, blijkt dat de Babylight van Domyos bijdraagt tot een goede psychomotorische ontwikkeling en voordelen biedt ten opzichte van blote voeten. Een betere grip en extra steun zorgen voor meer evenwicht en een betere coördinatie bij de kinderen. Bovendien is de voet beter beschermd.
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd:
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn:
Wat zijn de lichamelijke voordelen? - Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) - Bevorderlijk voor de groei - Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? - Stimuleert het zelfvertrouwen - Ontwikkelt het groepsgevoel - Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
Gebruikstips:
De gymschoenen van Domyos zijn bedoeld voor binnen, op een eerder zachte vloer. Het volstaat om ze aan te trekken zonder sokjes opdat de voetjes van je kind maximaal contact houden met de grond. Zo kunnen de zenuwen in de voetzool de grond "voelen" en het kind helpen om zijn evenwicht te vinden.
Kenmerken van kindervoetjes:
Op blote voeten lopen is beter voor peuters en kleuters, ze leren beter stappen en het ontwikkelt hun gevoel. De zenuwen in de voetzool helpen bepalen hoe het lichaamsgewicht moet worden verdeeld om het evenwicht te bewaren. De gymschoenen van Domyos zijn breed en soepel zodat de voetjes zich ongehinderd kunnen ontwikkelen en sterker worden, en tegelijk beschermen ze tegen de kou of gevaarlijke oppervlakken. Al onze schoenen zijn aangepast aan de specifieke lichaamsbouw van de allerkleinsten.
De sport:
Ken je peuter- en kleutergym? Dat is speelse gymnastiek voor kinderen vanaf 10 maanden tot 6 jaar, waarbij de kleintjes een parcours afleggen dat wordt gemaakt van aangepaste materialen. Door aan kleutergym te doen, ontdekken kinderen hun motorische vaardigheden en kunnen ze die ontwikkelen, aan de hand van verschillende oefeningen en activiteiten. Dit is de allereerste kennismaking met sport.
De voordelen van de sport:
Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de modules je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.
De sportoutfit:
Om zich goed te kunnen uitleven, heeft je oogappel comfortabele kleding nodig, moet hij indien nodig een laag kunnen uittrekken en moet je vooral vermijden dat hij om de haverklap zijn broek moet optrekken! Kies een outfit die is aangepast aan het seizoen of aan de temperatuur van de gymzaal: een T-shirt en een short of lange broek in tricot, een vest of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst vormen een uitstekende basisoutfit. En een paar Domyos-schoentjes om uitglijden te vermijden!
Het belang van de juiste schoenmaat:
Je hebt het vast al gemerkt, je kind groeit razendsnel! En zijn voetjes groeien al net zo hard: daarom is het van groot belang dat hij de juiste schoenmaat draagt: schoenen die te klein zijn, al is het maar een paar millimeter, bemoeilijken het bewegen en geven pijn aan enkels of tenen. Te grote schoenen beïnvloeden de stapmotoriek en veroorzaken blaren. Bij een kind tussen 1 en 2 jaar groeien de voeten gemiddeld één maat per 3 à 4 maanden. Vergeet niet geregeld de schoenmaat te controleren.
 • Vrouw
  30-39
  11 juni 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Rara pasvorm

  Deze schoentjes hebben een rare pasvorm. Twee maten groter dan de effectief maten zitten nog niet goed. Bij terugsturen wordt er moeilijk gedaan ivm terugbetaling. Heel jammer.

 • Vrouw
  30-39
  26 juli 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Super fijne gymschoentjes

  We gebruiken het voor de peuter-gym en zijn erg gemakkelijk om aan te doen.
  Ze zijn erg flexibel en hebben een goede anti slip functie.
  De pasvorm en het materiaal blijft mooi na wekelijks gebruik.

 • Vrouw
  40-49
  20 juli 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Mooie zitvorm

  Zandb blijft er wel inzitten bij het dragen

 • 30-39
  04 oktober 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  perfect voor de eerste stapjes

  perfect voor de eerste stapjes

 • Vrouw
  20-29
  22 augustus 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Klasse Schuhe

  Meine Tochter ist verliebt in diese Schuhe. Madame kann darin super laufen, die Schuhe passen sich perfekt den Füssen an und der Preis ist unschlagbar.

 • 02 mei 2018
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  TOLL FÜR DEN ALLTAG

  Für zu Hause unterwegs oder im Kinderturnen echt super. Passt sich an und ist rutschfest

NAAR BOVEN