Gymschoentjes 500 I Learn marineblauw/bruin

Ref.
8381193
Users reviews
4.75 / 5 4 Reacties
Pluspunt van het artikel
Aangepast voor kinderen: maximale soepelheid en steun, voor binnen en buiten. Goedgekeurd door een podoloog. Dankzij de uitneembare binnenzool kies je gemakkelijker de juiste maat.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Flexibiliteit
Erg soepele buitenzool dankzij de flex-inkepingen over de hele voet.
Positiebehoud product
De hiel zit vast dankzij een stevig stuk en de zool die achteraan omhoog gaat.
Gebruiksgemak
Binnenzool uitneembaar om de maat te controleren.
Gemakkelijk aan en uit
Grote opening, sluit met klittenbanden, markering linker- en rechtervoet.
Grip
Antislip en non-marking loopzool.
Lichtheid
Weegt slechts 85 gram in maat 22.

DE KENMERKEN

Maten
van 20 tot 24
Samenstelling
Zool van : 100.0% Rubber Buitenkant van : 60.0% Polyester, Buitenkant van : 40.0% Polyurethaan Binnenkant van : 100.0% Polyester
Approved by
Een podoloog. Doordat onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling heeft samengewerkt met een podoloog, konden we meten welke invloed de schoen had op de manier van stappen bij heel jonge kinderen.
Tests
Alle Domyos-schoenen werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de grip en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. Al onze gymschoenen van Domyos werden getest in het gebruik door kinderen die aan kleutergym doen.
Ontworpen voor
de eerste pasjes in gymnastiek, voor binnen en buiten.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
We raden aan deze Domyos-schoentjes te bewaren op een droge, donkere en goed verluchte plaats.

Bijkomende informatie

Schoentjes op maat van kleine voeten:
Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen beantwoorden aan de specifieke behoeften van kindervoetjes tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van een kind.
Welke schoenen kies ik het beste voor mijn kind?
Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): kinderen zetten hun eerste stapjes. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze schoentjes I LEARN zijn erg soepel om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind stapt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze schoentjes I MOVE zijn flexibel en ondersteunen de hiel.
Kenmerken van de voeten van kinderen van 1 tot 2 jaar:
Voeten hebben geen schoenen nodig om zich te ontwikkelen. Maar schoenen zijn wel belangrijk om de voeten te beschermen tegen koude, nat en schokken, zowel buiten als binnen. De schoentjes I LEARN van Domyos bieden kinderen van 1 tot 2 jaar de bescherming die ze nodig hebben en geven hen tegelijk een maximale bewegingsvrijheid: doordat de schoen zo soepel is, kan de voet zich op natuurlijke wijze ontwikkelen en de dunne, platte en heel buigzame zool benadert het gevoel van blootsvoets lopen.
De juiste maat kiezen
De maat is heel gemakkelijk te controleren: haal de binnenzool uit de schoen en leg hem plat op de grond; zet de voet van je kind er plat op, met de hiel gelijk met de achterste lijn; als de tenen in de gearceerde zone vooraan komen, is de maat goed! Denk eraan om geregeld de maat te controleren, want kindervoeten groeien het hardst tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar. raadpleeg de rubriek "welke maat kiezen?" op onze website.
Speciale zool of niet?
Bij onze geboorte hebben we allemaal van nature platte voeten. Het is pas wanneer we leren stappen dat de voetwelving zich geleidelijk begint te vormen, doordat de voetspieren zich ontwikkelen. Daarom hebben kinderen die nog in de groei zijn geen speciale (inleg)zool nodig in hun schoenen (tenzij dit wordt aangeraden door een arts).
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn
Wat zijn de lichamelijke voordelen? Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) Bevorderlijk voor de groei Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? Stimuleert het zelfvertrouwen Ontwikkelt het groepsgevoel Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
De sport:
Wat is peuter- en kleutergym? Speelse gymnastiekoefeningen op een behendigheidsparcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal. Dat parcours bevat verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke liggers, tunnels, rollen...) waarop ze kunnen klauteren, glijden, springen, hun evenwicht bewaren enz. Met die gymactiviteiten kun je thuis starten zodra je kind 1 jaar oud is, binnen en buiten.
De voordelen van de sport
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym? Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de toestellen je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.

Users reviews

4.75 / 5 4 Reacties
4 gebruikers bevelen dit product aan

 • Vrouw
  30-39
  04 oktober 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Toffe sportschoenen

  Zeer makkelijk aan te doen en dochter kan ze zelfstandig ook uit doen (2 jaar).
  Ze kan hier goed mee 'bewegen' (dansen en turnen)

 • Vrouw
  30-39
  03 maart 2018
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  AoifeD

  I love these shoes ! This is the second pair i've gotten for my son. Hard wearing ,comfortable and easy to put on a very wriggley toddler

 • Vrouw
  30-39
  31 augustus 2017
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Meine Tochter und ich lieben diese Schuhe!

  Wir hatten die grauen in Größe 22 und waren so zufrieden, dass wir jetzt noch die blauen in der aktuellen Größe 23 bestellt haben zusätzlich nochmal pink in der 24, die kann man ja schon Mal da haben

NAAR BOVEN