Gymschoentjes 510 I Learn Breath blauw/xco

Ref.
8524720
Users reviews
4.33 / 5 33 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 3 Reacties
Pluspunt van het artikel
Aangepaste schoentjes voor kleuters: uiterst soepel en blijven goed aan de voet zitten. Goedgekeurd door een podoloog. Dankzij de uitneembare binnenzool kies je gemakkelijker de juiste maat.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Flexibiliteit
Erg soepele loopzool dankzij de flexgroeven over de hele voet.
Positiebehoud product
Hielondersteuning door een stijf hielstuk en de zool die achteraan omhoog gaat.
Ademend vermogen
Het materiaal van de schoen is luchtdoorlatend voor meer comfort.
Gebruiksgemak
Slim: haal de binnenzool eruit om na te gaan of de maat goed is!
Gemakkelijk aan en uit
Grote opening, sluit met klittenbanden, markering linker- en rechtervoet.
Grip
Antislip en non-marking loopzool.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Zool van : 100.0% Rubber Buitenkant van : 60.0% Polyester, Buitenkant van : 40.0% Polyurethaan Binnenkant van : 100.0% Polyester
Approved by
Een podoloog. Doordat onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling heeft samengewerkt met een podoloog, konden we meten welke invloed de schoen had op de manier van stappen bij heel jonge kinderen.
Tests
Alle Domyos-schoenen werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slipvastheid en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. Alle gymschoenen van Domyos werden getest in de praktijk, door kinderen die aan kleutergym doen.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
We raden aan de Domyos gymschoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een goed verluchte plaats.

Bijkomende informatie

Aangepaste schoentjes voor jonge kinderen:
Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen beantwoorden aan de specifieke behoeften van de kindervoeten tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind.
Hoe vind ik de juiste schoenen voor mijn kind?
Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): het kind leert stappen. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze schoentjes I LEARN zijn erg soepel om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind stapt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze schoentjes I MOVE zijn flexibel en ondersteunen de hiel.
Kenmerken van de voeten van kinderen van 1 tot 2 jaar:
Voeten hebben geen schoenen nodig om zich te ontwikkelen. Maar schoenen zijn wel belangrijk om de voeten te beschermen tegen koude, nat en schokken, zowel buiten als binnen. De schoenen I LEARN van Domyos bieden kinderen van 1 tot 2 jaar de bescherming die ze nodig hebben en geven hen tegelijk een maximale bewegingsvrijheid: doordat de schoen zo soepel is, kan de voet zich op natuurlijke wijze ontwikkelen en de dunne, platte en heel buigzame zool benadert het gevoel van blootsvoets te lopen.
De juiste maat kiezen
De maat is heel gemakkelijk te controleren: haal de binnenzool uit de schoen en leg hem plat op de grond; zet de voet van je kind er plat op, met de hiel gelijk met de achterste lijn; als de tenen in de gearceerde zone vooraan komen, is de maat goed! Denk eraan om geregeld de maat te controleren, want kindervoeten groeien het hardst tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar. raadpleeg de rubriek "welke maat kiezen?" op onze website.
Speciale zool of niet?
Bij onze geboorte hebben we allemaal van nature platte voeten. Het is pas wanneer we leren stappen dat de voetwelving zich geleidelijk begint te vormen, doordat de voetspieren zich ontwikkelen. Daarom hebben kinderen die nog in de groei zijn geen speciale (inleg)zool nodig in hun schoenen (tenzij dit wordt aangeraden door een arts).
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn
Wat zijn de lichamelijke voordelen? Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) Bevorderlijk voor de groei Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? Stimuleert het zelfvertrouwen Ontwikkelt het groepsgevoel Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
De sport
Ken je peuter- en kleutergym? Dat is speelse gymnastiek voor kinderen vanaf 10 maanden tot 6 jaar, waarbij de kleintjes een parcours afleggen dat wordt gemaakt van aangepaste materialen. Door aan kleutergym te doen, ontdekken kinderen hun motorische vaardigheden en kunnen ze die ontwikkelen, aan de hand van verschillende oefeningen en activiteiten. Dit is de allereerste kennismaking met sport.
De voordelen van de sport
Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de modules je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.
 • Vrouw
  30-39
  29 juni 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Nicht optimal für Kleinkindfüße

  Hatte mich auf die Schuhe gefreut da sie wirklich süß und schick aussehen! Allerdings sind sie für Kleinkindfüße völlig ungeeignet! Die Sohle ist viel zu steif und unflexibel. Außerdem gibt es keine seitliche Stabilisierung der Füße, da die Sohle seitlich abgerundet ist. Somit kann es passieren dass das Kind beim Laufen irgendwann immer schräg zu einer Seite rutscht, was natürlich langfristig schädlich ist für Füße, Knie und Hüfte. Da haben die Entwickler der Schuhe echt nicht mitgedacht.

  Antwoord van het merk :

  Hallo Carolin,


  schön, dass du dir die Zeit genommen hast unsere Turnschuhe 510 zu bewerten. Wir bedauern zu hören, dass dich dieser Schuh nicht überzeugt hat. Dein konstruktives Feedback werden wir dem zuständigen Produktmanager zukommen lassen.


  mit sportlichen Grüßen,

  Alisha Team DECATHLON

 • Vrouw
  14 augustus 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  mon fils les aime…

  mon fils les aime bien, il est à l'aise

 • 30-39
  09 juni 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ces baskets souples sont…

  Ces baskets souples sont vraiment cool pour des enfants marchant de plus de 4-5 mois. Elles sont souples et donc suivent bien le pied dans les déplacements. J’en suis à la 3ieme paire pour mon petit crapahuteur !

  Antwoord van het merk :

  Bonjour Marie Héléne,


  Nous sommes heureux que nos baskets pour les petits vous conviennent !

  En effet , nos concepteurs privilégient l'ergonomie et le confort.

  Nous espérons vous revoir très prochainement dans votre magasin decathlon !

  Sportivement.


  Béatrice Vendeuse fitness

 • Man
  25 juli 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Great shoes

  Bought this shoes for my 16 month boy and it is amazing. Got three different sizes. He loves it as have a great sole grip to climb on the slides, very flexible and love the way we can measure the sizes with the insole, so we can see when it is time to changes sizes. Highly recommended.

 • Vrouw
  20-29
  24 september 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  Flexibles

  Flexibles, son los mas adecuados para los pies de los bebe.

 • 10 september 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Perfectas

  Son perfectas para mi sobrino de un añito que está empezando a andar, tiene muy buena adherencia la suela.

NAAR BOVEN