Gymschoentjes 550 I Move knit blauw/xco

Ref.
8524732
Users reviews
4.7 / 5 67 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4 / 5 5 Reacties
Pluspunt van het artikel
Aangepaste schoenen voor grotere kleuters: hiel zit vast, soepel vooraan. Goedgekeurd door podoloog, makkelijk aan te trekken. Dankzij de uitneembare binnenzool kies je gemakkelijker de juiste maat.

6 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Positiebehoud product
Stijf hielstuk zodat de voet achteraan goed vast zit.
Flexibiliteit
Soepele loopzool dankzij de flexgroeven onder de voorvoet.
Gebruiksgemak
Slim: haal de binnenzool eruit om na te gaan of de maat goed is!
Gemakkelijk aan en uit
Elastische veters + klittenband, markering van rechter- en linkervoet.
Grip
Antislip en non-marking loopzool.

DE KENMERKEN

Samenstelling
Zool van : 100.0% Rubber Buitenkant van : 60.0% Polyester, Buitenkant van : 40.0% Polyurethaan Binnenkant van : 100.0% Polyester
Approved by
Een podoloog. Doordat onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling heeft samengewerkt met een podoloog, konden we meten welke invloed de schoen had op de manier van stappen bij heel jonge kinderen.
Tests
Alle Domyos-schoenen werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slipvastheid en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. Alle gymschoentjes van Domyos werden getest in de praktijk, door kinderen die aan kleutergym doen.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
We raden aan de Domyos gymschoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een goed verluchte plaats.

Bijkomende informatie

Schoenen speciaal voor de voeten van jonge kinderen:
Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen beantwoorden aan de specifieke behoeften van de kindervoeten tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind.
Welke schoenen kies ik het beste voor mijn kind?
Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): het kind leert stappen. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze schoentjes I LEARN zijn erg soepel om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind stapt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze schoentjes I MOVE zijn flexibel en ondersteunen de hiel.
Kenmerken van de voeten van kinderen van 3 tot 6 jaar:
Voor kinderen van 3 tot 6 jaar die rennen en springen, moeten de schoenen eveneens de voeten beschermen en veel bewegingsvrijheid bieden; de schoenen I MOVE van Domyos zorgen ervoor dat de hiel beter wordt ondersteund. Kinderen van die leeftijd groeien immers hard (ze worden groter en zwaarder) en zijn meer in beweging (de inspanningen worden intensiever en langer). Ze hebben dus nood aan meer ondersteuning en bescherming.
De juiste maat kiezen
De maat is heel gemakkelijk te controleren: haal de binnenzool uit de schoen en leg hem plat op de grond; zet de voet van je kind er plat op, met de hiel gelijk met de achterste lijn; als de tenen in de gearceerde zone vooraan komen, is de maat goed! Denk eraan om geregeld de maat te controleren, want kindervoeten groeien het hardst tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar. raadpleeg de rubriek "welke maat kiezen?" op onze website.
Speciale zool of niet?
Bij onze geboorte hebben we allemaal van nature platte voeten. Het is pas wanneer we leren stappen dat de voetwelving zich geleidelijk begint te vormen, doordat de voetspieren zich ontwikkelen. Daarom hebben kinderen die nog in de groei zijn geen speciale (inleg)zool nodig in hun schoenen (tenzij dit wordt aangeraden door een arts).
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn
"Wat zijn de lichamelijke voordelen? Ontwikkeling motorische en fysieke vaardigheden Ontwikkeling van kracht en soepelheid Bevorderlijk voor de groei Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? Helpt meer zelfvertrouwen te krijgen Ontwikkeling van groepsgevoel Bevorderlijk voor goede schoolresultaten Helpt stress en angst verminderen
De sport
Ken je peuter- en kleutergym? Dat is speelse gymnastiek voor kinderen vanaf 10 maanden tot 6 jaar, waarbij de kleintjes een parcours afleggen dat wordt gemaakt van aangepaste materialen. Door aan kleutergym te doen, ontdekken kinderen hun motorische vaardigheden en kunnen ze die ontwikkelen, aan de hand van verschillende oefeningen en activiteiten. Dit is de allereerste kennismaking met sport.
 • 09 oktober 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  leider schon geweitet

  der Schuh ist optisch sehr schön, ursprünglich für den Sport in der Halle gedacht, wurde der Schuh kurzer Hand zum Straßenschuh erklärt. leicht anzuziehen,ABER leider nach paar Mal tragen ganz dolle geweitet

 • 26 augustus 2019
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Turnschuhe

  Lässt sich leicht reinigen, super da man hier keine Schnürsenkel binden muss

 • 03 juni 2019
  That review has been deposited on this product version
  Top Freizeit- Schuh mit guter Passform

  Ich habe unserem Sohn die Schuhe bestellt, die Farbe hat ihn sofort überzeugt und nach dem 1. Tragen waren es seine Lieblingsschuhe. Die Passform ist sehr gut, Größe ist realistisch und kann durch die Einlegesohle noch kontrolliert werden.
  Top Preis- Leistungs- Verhältnis

 • Vrouw
  20-29
  02 januari 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bien pour la...

  Très bien pour la gym pour enfant, très design

 • 16 september 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Chaussure top pour un enfant

  Chaussure légère et flexible. Elle résiste plutôt bien, mon fils de 3 ans n’est pas tendre avec elles

 • 18 augustus 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Toujours aussi confortables et...

  Toujours aussi confortables et faciles à mettre !

NAAR BOVEN