Gymschoentjes Babylight 500 roze/fuchsia

Ref.
8278583
Users reviews
4.8 / 5 15 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4 / 5 1 Reactie
Pluspunt van het artikel
Exclusieve innovatie van Domyos, goedgekeurd door een bewegingstherapeute. Het gevoel van op blote voetjes te lopen: het beste om evenwichtsgevoel, motoriek en coördinatie te ontwikkelen!

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Flexibiliteit
De soepele zool geeft een blootsvoets gevoel.
Bevordert de psychomotoriek
Het gevoel van op blote voetjes te stappen helpt om de motoriek te ontwikkelen.
Gemakkelijk aan en uit
Links-rechtsmarkering, sluit met klittenbanden, grote opening.
Grip
Goede grip dankzij de antislipzool en de verstevigingen voor- en achteraan.

DE KENMERKEN

Maten
van 20 tot 30
Samenstelling
Buitenkant van : 80.0% Kationisch polyester, Buitenkant van : 20.0% Polyurethaan Binnenkant van : 80.0% Kationisch polyester, Binnenkant van : 20.0% Polyurethaan Zool van : 70.0% Kationisch polyester, Zool van : 30.0% Silicone
Approved by
De gymschoentjes Baby Light van Domyos werden goedgekeurd door een bewegingstherapeute: Uit observatie van kinderen van 10 maanden tot 4 jaar die aan kleutergym doen met en zonder schoentjes, blijkt dat de Babylight van Domyos bijdraagt tot een goede psychomotorische ontwikkeling en voordelen biedt ten opzichte van blote voeten. Meer grip en een betere afzet zorgen voor een beter evenwicht en meer coördinatie van een kind. Bovendien is de voet beter beschermd!
Tests
De gymschoen Baby Light van Domyos werd getest door kleintjes die aan peuter- en kleutergym deden op een behendigheidsparcours. Deze schoentjes werden ontworpen om te lopen op balken en gelijke liggers, en om op modules te klimmen.
Ontworpen voor
kleutergym en gymnastiek binnen.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Je bewaart deze Domyos-schoentjes best op een droge, donkere en goed verluchte plaats.
Gebruikslimiet
Deze gymslofjes van Domyos zijn bedoeld voor binnen.

Bijkomende informatie

De schoentjes Baby Light van Domyos werden goedgekeurd door een bewegingstherapeute:
Uit observatie van kinderen van 10 maanden tot 4 jaar die aan kleutergym doen met en zonder schoentjes, blijkt dat de Babylight van Domyos bijdraagt tot een goede psychomotorische ontwikkeling en voordelen biedt ten opzichte van blote voeten. Een betere grip en extra steun zorgen voor meer evenwicht en een betere coördinatie bij de kinderen. Bovendien is de voet beter beschermd.
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd:
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn:
Wat zijn de lichamelijke voordelen? - Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) - Bevorderlijk voor de groei - Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? - Stimuleert het zelfvertrouwen - Ontwikkelt het groepsgevoel - Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
Gebruikstips:
De gymschoenen van Domyos zijn bedoeld voor binnen. Het volstaat om ze aan te trekken zonder sokjes opdat de voetjes van je kind maximaal contact houden met de grond. Zo kunnen de zenuwen in de voetzool de grond "voelen" en het kind helpen om zijn evenwicht te vinden.
Kenmerken van kindervoetjes:
Op blote voeten lopen is beter voor peuters en kleuters, ze leren beter stappen en het ontwikkelt hun gevoel. De zenuwen in de voetzool helpen bepalen hoe het lichaamsgewicht moet worden verdeeld om het evenwicht te bewaren. De gymschoenen van Domyos zijn breed en soepel zodat de voetjes zich ongehinderd kunnen ontwikkelen en sterker worden, en tegelijk beschermen ze tegen de kou of gevaarlijke oppervlakken. Al onze schoenen zijn aangepast aan de specifieke lichaamsbouw van de allerkleinsten.
De beoefening:
Wat is peuter- en kleutergym? Speelse gymnastiekoefeningen op een behendigheidsparcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal , onder begeleiding van een leraar. Die parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen... Kleutergym wordt beoefend vanaf de leeftijd van 10 maanden tot 6 jaar.
De voordelen van de sport:
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym? Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de toestellen je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.
De sportoutfit:
Wat is de beste outfit voor kleutergym? Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of lange broek in soepel tricot, een vest of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Het belang van de juiste schoenmaat:
Het is van groot belang dat de schoenmaat juist is: schoenen die te groot of te klein zijn (zelfs maar 5 mm!) zijn geen goed idee. Een schoen die te krap zit, kan pijnlijk zijn voor enkel en tenen, of schaafwondjes veroorzaken op de huid, en een schoen die te groot is, kan ertoe leiden dat het kind anders gaat stappen of blaren opleveren door de wrijving. Bij een kind tussen 1 en 2 jaar groeien de voeten gemiddeld één maat per 3 à 4 maanden. Vergeet niet geregeld de schoenmaat te controleren.
4.8 / 5 15 Reacties
15 gebruikers bevelen dit product aan

 • Vrouw
  30-39
  26 juli 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Super fijne gymschoentjes

  We gebruiken het voor de peuter-gym en zijn erg gemakkelijk om aan te doen.
  Ze zijn erg flexibel en hebben een goede anti slip functie.
  De pasvorm en het materiaal blijft mooi na wekelijks gebruik.

 • Vrouw
  40-49
  20 juli 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Mooie zitvorm

  Zandb blijft er wel inzitten bij het dragen

 • Vrouw
  30-39
  28 december 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Der Beste

  Absolut die besten Hausschuhe und Turnschuhe die wir bisher hatten.Haben sie jetzt in jeder Grösse gehabt. Leider gehen sie nur bis Grösse 30, hier könnte Decathlon ruhig noch bis 36 hochgehen! Sie fallen immer ein Nummer zu klein aus, also lieber Nummer grösser kaufen!

4 / 5 1 Reactie
1 gebruikers bevelen dit product aan
Verdeling van de scores

 • 30-39
  04 oktober 2017
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  perfect voor de eerste stapjes

  perfect voor de eerste stapjes

NAAR BOVEN