Gymschoentjes Babylight voor kleutergym grijs/roze/witte voering

Ref.
8365888
Users reviews
4.65 / 5 202 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.57 / 5 21 Reacties
Pluspunt van het artikel
Exclusieve innovatie van Domyos, goedgekeurd door een bewegingstherapeute. Niets helpt de motoriek beter ontwikkelen dan het gevoel van blote voeten. Zacht en comfortabel: gevoerd.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
12,99 €4,99 €*
Flexibiliteit
De soepele zool geeft een blootsvoets gevoel.
Bevordert de psychomotoriek
Het gevoel dat je blootsvoets stapt is bevorderlijk voor evenwicht en motoriek
Gemakkelijk aan en uit
Links-rechtsmarkering, sluit met klittenbanden, grote opening.
Grip
Goede grip dankzij de antislipzool en de verstevigingen voor- en achteraan.
Zachtheid
Gevoerd met imitatiebont.

DE KENMERKEN

Maten
van 20 tot 30
Samenstelling
Buitenkant van : 95.0% Polyester, Buitenkant van : 5.0% Polyurethaan Zool van : 40.0% Polyester, Zool van : 30.0% Silicone, Zool van : 30.0% Rubber - Thermoplastisch rubber Binnenkant van : 100.0% Polyester
Approved by
De gymschoentjes Baby Light van Domyos werden goedgekeurd door een bewegingstherapeute: Uit observatie van kinderen van 10 maanden tot 4 jaar die aan kleutergym doen met en zonder schoentjes, blijkt dat de Babylight van Domyos bijdraagt tot een goede psychomotorische ontwikkeling en voordelen biedt ten opzichte van blote voeten. Meer grip en een betere afzet zorgen voor een beter evenwicht en meer coördinatie van een kind. Bovendien is de voet beter beschermd!
Tests
De gymschoen Baby Light van Domyos werd getest door kleintjes die aan peuter- en kleutergym deden op een behendigheidsparcours. Deze schoentjes werden ontworpen om te lopen op balken en gelijke liggers, en om op modules te klimmen.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
Berg de gymschoentjes van Domyos op een droge, donkere en goed verluchte plaats op.
Gebruikslimiet
Deze gymschoentjes van Domyos zijn bedoeld voor binnen.

Bijkomende informatie

De schoentjes Baby Light van Domyos werden goedgekeurd door een bewegingstherapeute:
Uit observatie van kinderen van 10 maanden tot 4 jaar die aan kleutergym doen met en zonder schoentjes, blijkt dat de Babylight van Domyos bijdraagt tot een goede psychomotorische ontwikkeling en voordelen biedt ten opzichte van blote voeten. Een betere grip en extra steun zorgen voor meer evenwicht en een betere coördinatie bij de kinderen. Bovendien is de voet beter beschermd.
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd:
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is sporten in groep goed voor de sociale vaardigheden van een kind en draagt het bij tot zijn persoonlijke ontplooiing.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn:
Wat zijn de lichamelijke voordelen? - Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) - Bevorderlijk voor de groei - Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? - Stimuleert het zelfvertrouwen - Ontwikkelt het groepsgevoel - Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
Gebruikstips:
De gymschoenen van Domyos zijn bedoeld voor binnen. Het volstaat om ze aan te trekken zonder sokjes opdat de voetjes van je kind maximaal contact houden met de grond. Zo kunnen de zenuwen in de voetzool de grond "voelen" en het kind helpen om zijn evenwicht te vinden.
Kenmerken van kindervoetjes:
Op blote voeten lopen is beter voor peuters en kleuters, ze leren beter stappen en het ontwikkelt hun gevoel. De zenuwen in de voetzool helpen bepalen hoe het lichaamsgewicht moet worden verdeeld om het evenwicht te bewaren. De gymschoentjes van Domyos zijn breed en soepel zodat de voetjes zich ongehinderd kunnen ontwikkelen en sterker worden, en tegelijk beschermen ze tegen de kou of gevaarlijke oppervlakken. Al onze schoenen zijn aangepast aan de specifieke lichaamsbouw van de allerkleinsten.
De beoefening:
Wat is peuter- en kleutergym? Speelse gymnastiekoefeningen op een behendigheidsparcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal, onder begeleiding van een leraar. Die parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen... Deze vorm van gym wordt beoefend vanaf de leeftijd van 10 maanden tot 6 jaar.
De voordelen van de sport:
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym? Kleutergym bevordert de psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten, met name de motoriek, het coördinatievermogen en het evenwicht.
De sportoutfit:
Wat is de beste outfit voor kleutergym? Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of lange broek in soepel tricot, een vest of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Het belang van de juiste schoenmaat:
De schoenmaat moet juist zijn, schoentjes die te groot of te klein zijn (al is het 5 mm) zijn geen goed idee. Een schoen die te krap zit, kan pijnlijk zijn voor enkel en tenen, of schaafwondjes veroorzaken op de huid, en een schoen die te groot is, kan ertoe leiden dat het kind anders gaat stappen of blaren opleveren door de wrijving. Bij een kind tussen 1 en 2 jaar groeien de voeten gemiddeld één maat per 3 à 4 maanden. Vergeet niet geregeld de schoenmaat te controleren.
 • Vrouw
  30-39
  02 februari 2018
  Gebruikt voor meer dan 1 jaar
  That review has been deposited on this product version
  Dubbel zo duur????

  Waarom is de roze variant altijd meer dan dubbel zo duur dan de grijze variant? Het scheelt 9 euro?? Dat snap ik echt niet...

 • Vrouw
  20-29
  26 maart 2018
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Ideale 'savatjes'

  We kochten deze een half jaar geleden voor onze meid van 2jr. Dit om thuis te gebruiken. We hebben nogal een gladde vloer, en met deze schuift ze niet meer uit tijdens sport en spel. Heerlijk product. Als ze ouder word kopen we steeds nieuwe! Echte aanrader!

 • 15 april 2019
  That review has been deposited on this product version
  Sehr zu empfehlen

  Sehr leichtes an und ausziehen. Sie halten gut. Super zum turnen und für die Kita.

4.57 / 5 21 Reacties
20 gebruikers bevelen dit product aan

Bij Decathlon zijn reviews betrouwbaar.

 • 19 november 2018
  That review has been deposited on this product version
  Zapatillas cómodas para estar por casa

  Las usa en casa para zapatillas para andar por casa y perfectas

 • 16 april 2019
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ideale, facile a enfiler...

  Ideale, facile a enfiler et trés antidérapantes

 • 06 maart 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Je m attendais à...

  Je m attendais à mieux ... un peu déçue car difficile à enfiler... je les utilise pour l eveil de ma fille ... Faire attention à la taille ...

NAAR BOVEN