Gymschoentjes I Move Breath wit roze

Ref.
8504320
Users reviews
4.63 / 5 40 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
5 / 5 11 Reacties
Pluspunt van het artikel
Aangepaste schoenen voor grotere kleuters: hiel zit vast, soepel vooraan. Goedgekeurd door podoloog, makkelijk aan te trekken. Dankzij de uitneembare binnenzool kies je gemakkelijker de juiste maat.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Vanaf
14,99 €11,99 €*
Positiebehoud product
Stijf hielstuk zodat de voet achteraan goed vast zit.
Flexibiliteit
Soepele loopzool dankzij de flexgroeven onder de voorvoet.
Ademend vermogen
Het materiaal van de schoen is luchtdoorlatend voor meer comfort.
Gebruiksgemak
Slim: haal de binnenzool eruit om na te gaan of de maat goed is!
Gemakkelijk aan en uit
Grote opening, sluit met klittenbanden, markering linker- en rechtervoet.
Grip
Antislip en non-marking loopzool.

DE KENMERKEN

Maten
van 25 tot 30
Samenstelling
Zool van : 100.0% Rubber Binnenkant van : 100.0% Polyester Buitenkant van : 60.0% Polyester, Buitenkant van : 40.0% Polyurethaan
Approved by
Een podoloog. Doordat onze afdeling Onderzoek en Ontwikkeling heeft samengewerkt met een podoloog, konden we meten welke invloed de schoen had op de manier van stappen bij heel jonge kinderen.
Tests
Alle Domyos-schoenen werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slipvastheid en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. Alle gymschoenen van Domyos werden getest in de praktijk, door kinderen die aan kleutergym doen.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
We raden aan de Domyos gymschoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een goed verluchte plaats.

Bijkomende informatie

Aangepaste schoentjes voor jonge kinderen:
Tussen de leeftijd van 1 en 6 jaar spelen de voeten een belangrijke rol in de ontwikkeling en groei van kinderen. Onze schoenen beantwoorden aan de specifieke behoeften van de kindervoeten tijdens de verschillende ontwikkelingsstadia van het kind.
Hoe vind ik de juiste schoenen voor mijn kind?
Van 1 tot 2 jaar (maat 20 tot 24): het kind leert stappen. De voetjes zijn plat, rond en vlezig: onze schoentjes I LEARN zijn erg soepel om de natuurlijke ontwikkeling te vergemakkelijken. Van 3 tot 6 jaar (maat 25 tot 30): het kind stapt steeds beter, leert rennen en springen. De voeten worden gespierder en smaller, de voetwelving begint zich te vormen: onze schoentjes I MOVE zijn flexibel en ondersteunen de hiel.
Kenmerken van de voeten van kinderen van 3 tot 6 jaar:
Voor kinderen van 3 tot 6 jaar die rennen en springen, moeten de schoenen eveneens de voeten beschermen en veel bewegingsvrijheid bieden; de schoenen I MOVE van Domyos zorgen ervoor dat de hiel beter wordt ondersteund. Kinderen van die leeftijd groeien immers hard (ze worden groter en zwaarder) en zijn meer in beweging (de inspanningen worden intensiever en langer). Ze hebben dus nood aan meer ondersteuning en bescherming.
De juiste maat kiezen
De maat is heel gemakkelijk te controleren: haal de binnenzool uit de schoen en leg hem plat op de grond; zet de voet van je kind er plat op, met de hiel gelijk met de achterste lijn; als de tenen in de gearceerde zone vooraan komen, is de maat goed! Denk eraan om geregeld de maat te controleren, want kindervoeten groeien het hardst tussen de leeftijd van 1 en 3 jaar. raadpleeg de rubriek "welke maat kiezen?" op onze website.
Speciale zool of niet?
Bij onze geboorte hebben we allemaal van nature platte voeten. Het is pas wanneer we leren stappen dat de voetwelving zich geleidelijk begint te vormen, doordat de voetspieren zich ontwikkelen. Daarom hebben kinderen die nog in de groei zijn geen speciale (inleg)zool nodig in hun schoenen (tenzij dit wordt aangeraden door een arts).
De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn
"Wat zijn de lichamelijke voordelen? Ontwikkeling motorische en fysieke vaardigheden Ontwikkeling van kracht en soepelheid Bevorderlijk voor de groei Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? Helpt meer zelfvertrouwen te krijgen Ontwikkeling van groepsgevoel Bevorderlijk voor goede schoolresultaten Helpt stress en angst verminderen
 • Vrouw
  30-39
  05 juni 2019
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Top!

  Top

 • 11 mei 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  ...

  ...

 • Vrouw
  60 of ouder
  30 juni 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Impec

  Impec

 • Man
  30-39
  28 april 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Muy resistentes

  Es un calzado muy resistente y robusto para sus primeros pasos.
  Mi hija de 3 años los adora y además son unas zapatillas que permiten potenciar su autonomía a la hora de ponérselos y quitárselos sin ayuda.

 • Man
  30-39
  06 maart 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  BUEN PRODUCTO

  MUY BUENA CALIDAD.
  Se lavan muy bien en lavadora, secan rápido.
  Están muy reforzadas.
  Muy buen producto.

 • 24 januari 2020
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Zapatillas cómodas.

  Buscaba una zapatilla blandita para mi hija pero a la vez que no perdiera la forma enseguida y tengo que decir q por lo poco q valen son buenísimas. No hace falta gastar tanto dinero en calzado como en otras marcas para tener una buena zapatilla.

NAAR BOVEN