Gymschoentjes Ultralight voor kleutergym marineblauw

Ref.
8489399
Users reviews
3 / 5 2 Reacties
Pluspunt van het artikel
Mijn eerste gymschoentjes! Met deze gemakkelijke en praktische gymschoentjes kan je kleintje niet uitglijden op de toestellen van een kleutergymparcours.

3 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Flexibiliteit
Bovenwerk en zool van soepel materiaal.
Grip
Goede grip dankzij de antislip zool en de verstevigingen voor- en achteraan.
Gemakkelijk aan en uit
Markering voor rechter- en linkervoet, klittenband, aantreklipje achteraan.

DE KENMERKEN

Maten
van 20 tot 30
Samenstelling
Buitenkant van : 90.0% Polyester, Buitenkant van : 10.0% Polyurethaan Zool van : 100.0% Thermoplastische polyethyleen Binnenkant van : 100.0% Polyester
Tests
De gymschoentjes Ultralight van Domyos werden getest door kinderen tijdens peuter- en kleutergym. Alle gymschoenen van Domyos werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slip- en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. En tot slot is ook de stevigheid van al onze stoffen en materialen beproefd.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
We raden aan de Domyos gymschoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een goed verluchte plaats.
Gebruikslimiet
Deze gymschoentjes van Domyos zijn bedoeld voor binnen.

Bijkomende informatie

De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd:
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn:
Wat zijn de lichamelijke voordelen? - Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) - Bevorderlijk voor de groei - Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? - Stimuleert het zelfvertrouwen - Ontwikkelt het groepsgevoel - Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
Gebruikstips:
De gymschoentjes van Domyos zijn bedoeld voor binnen (op een droge, niet-schurende vloer). Het volstaat om ze aan te trekken zonder sokjes opdat de voetjes van je kind maximaal contact houden met de grond. Zo kunnen de zenuwen in de voetzool de grond "voelen" en het kind helpen om zijn evenwicht te vinden.
Kenmerken van kindervoetjes:
Op blote voeten lopen is beter voor peuters en kleuters, ze leren beter stappen en het ontwikkelt hun gevoel. De zenuwen in de voetzool helpen bepalen hoe het lichaamsgewicht moet worden verdeeld om het evenwicht te bewaren. De gymschoenen van Domyos zijn breed en soepel zodat de voetjes zich ongehinderd kunnen ontwikkelen en sterker worden, en tegelijk beschermen ze tegen de kou of gevaarlijke oppervlakken. Al onze schoenen zijn aangepast aan de specifieke lichaamsbouw van de allerkleinsten.
De beoefening:
Wat is peuter- en kleutergym? Speelse gymnastiekoefeningen op een parcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal en onder begeleiding van monitoren. Die parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop de kleintjes kunnen klimmen, glijden, springen, stappen... Kleutergym wordt beoefend vanaf de leeftijd van 10 maanden tot 6 jaar.
De voordelen van de sport:
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym? Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de toestellen je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.
De sportoutfit:
Wat is de beste outfit voor kleutergym? Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of lange broek in soepel tricot, een vest of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Het belang van de juiste schoenmaat:
Hoe de maat kiezen? Het is van groot belang dat de schoenmaat juist is: schoenen die te groot of te klein zijn (zelfs maar 5 mm!) zijn geen goed idee. Een schoen die te krap zit kan pijnlijk zijn voor enkel en tenen, of schaafwondjes veroorzaken, en een schoen die te groot is kan ertoe leiden dat het kind anders gaat stappen of blaren opleveren door de wrijving. Bij een kind tussen 1 en 2 jaar groeien de voeten gemiddeld één maat per 3 à 4 maanden. Controleer de maat dus regelmatig.

Users reviews

 • Vrouw
  20-29
  24 september 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  Positive Bewertungen absolut unberechtigt

  Der Turnschuh fällt ständig ab beim Laufen, Klettern, turnen halt. Wären wir da die Einzigen, ok - das Problem hab ich aber noch von 2 weiteren enttäuschten Käufern gehört.

  Antwoord van het merk :

  Hallo,

  vielen Dank für dein Feedback.
  Schade, dass du mit den Schuhen nicht zufrieden bist. Gerne geben wir dein Feedback weiter.
  Du hast bei Decathlon die Möglichkeit, Produkte, mit denen du nicht zufrieden bist, 365 Tage zu retournieren

  Mit sportlichen Grüßen
  Katrin
  DECATHLON Team

 • Vrouw
  20-29
  19 maart 2018
  Gebruikt voor 2 tot 8 weken
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Ich bin sehr zufrieden

  Alles wunderbar mein Sohn ist sehr zufrieden

U hebt misschien ook interesse in deze producten

Vanaf
6,99 €3,99 €*
5.00 / 5 1 Reactie
  7,99 €*
  5.00 / 5 1 Reactie
   9,99 €*
   5.00 / 5 1 Reactie
    NAAR BOVEN