Gymschoentjes Ultralight voor kleutergym roze

Ref.
8489400
Users reviews
4.42 / 5 288 Reacties
MENING VAN HET DECATHLON TEAM
4.37 / 5 19 Reacties
Pluspunt van het artikel
Mijn eerste gymschoentjes! Met deze gemakkelijke en praktische gymschoentjes kan je kleintje niet uitglijden op de toestellen van een kleutergymparcours.

2 BESCHIKBARE KLEUR(EN)

Flexibiliteit
Bovenwerk en zool van soepel materiaal.
Grip
Goede grip dankzij de antislip zool en de verstevigingen voor- en achteraan.
Gemakkelijk aan en uit
Markering voor rechter- en linkervoet, klittenband, aantreklipje achteraan.

DE KENMERKEN

Maten
van 20 tot 30
Samenstelling
Buitenkant van : 90.0% Polyester, Buitenkant van : 10.0% Polyurethaan Zool van : 100.0% Thermoplastische polyethyleen Binnenkant van : 100.0% Polyester
Tests
De gymschoentjes Ultralight van Domyos werden getest door kinderen tijdens peuter- en kleutergym. Alle gymschoenen van Domyos werden getest in laboratoria (bijvoorbeeld om de slip- en slijtvastheid van de gymschoenen of schoenen te controleren). Onze producten leven ook het bestek van Decathlon op het vlak van giftige stoffen na. En tot slot is ook de stevigheid van al onze stoffen en materialen beproefd.
Ontworpen voor
peuter- en kleutergym.
Garantie
2 jaar

TIPS

Opslag Tips
We raden aan de Domyos gymschoenen op te bergen beschermd tegen vocht en licht, op een goed verluchte plaats.
Gebruikslimiet
De gymschoen van Domyos is bedoeld voor binnen.

Bijkomende informatie

De voordelen van lichaamsbeweging vanaf heel jonge leeftijd:
Regelmatig aan lichaamsbeweging doen vanaf heel jonge leeftijd is goed voor de lichamelijke en verstandelijke ontwikkeling van een kind. Meteen wordt ook de basis gelegd voor een gezonde levensstijl, die gezondheidsproblemen in het latere leven zal beperken. Bovendien is samen met anderen sporten goed voor de ontwikkeling van het groepsgevoel en de persoonlijke ontwikkeling van kinderen.
Voordelen voor het lichamelijk en geestelijk welzijn:
Wat zijn de lichamelijke voordelen? - Ontwikkeling van fundamentele lichamelijke vaardigheden (psychomotorische ontwikkeling) - Bevorderlijk voor de groei - Bestrijding van overgewicht Wat zijn de voordelen voor het geestelijk welzijn? - Stimuleert het zelfvertrouwen - Ontwikkelt het groepsgevoel - Draagt bij tot de emotionele ontwikkeling van het kind
Gebruikstips:
De gymschoentjes van Domyos zijn bedoeld voor binnen (op een droge, niet-schurende vloer). Het volstaat om ze aan te trekken zonder sokjes opdat de voetjes van je kind maximaal contact houden met de grond. Zo kunnen de zenuwen in de voetzool de grond "voelen" en het kind helpen om zijn evenwicht te vinden.
Kenmerken van kindervoetjes:
Op blote voeten lopen is beter voor peuters en kleuters, ze leren beter stappen en het ontwikkelt hun gevoel. De zenuwen in de voetzool helpen bepalen hoe het lichaamsgewicht moet worden verdeeld om het evenwicht te bewaren. De gymschoenen van Domyos zijn breed en soepel zodat de voetjes zich ongehinderd kunnen ontwikkelen en sterker worden, en tegelijk beschermen ze tegen de kou of gevaarlijke oppervlakken. Al onze schoenen zijn aangepast aan de specifieke lichaamsbouw van de allerkleinsten.
De sport:
Wat is peuter- en kleutergym? Speelse gymnastiekoefeningen op een behendigheidsparcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal, onder begeleiding van een leraar. Een parcours bestaan uit verschillende toestellen op maat van de allerkleinsten (balken, trappen, hellende vlakken, gelijke leggers, tunnels, rollen...) waarop ze kunnen klimmen, glijden, springen, stappen ... Kleutergym wordt beoefend vanaf de leeftijd van 10 maanden tot 6 jaar.
De voordelen van de sport:
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym? Peuter- en kleutergym stimuleert de psychomotorische ontwikkeling van jonge kinderen, en is vooral goed voor de ontwikkeling van de motoriek, de coördinatie en het evenwicht. Bovendien helpt het balanceren, springen, rollen en klauteren op de toestellen je kind om zelfstandiger te worden en meer vertrouwen te krijgen.
De sportoutfit:
Wat trek ik mijn kind aan voor de peuter- of kleutergym? Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short of lange broek in soepel tricot, een vest of een trainingspakje om op te warmen bij aankomst. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Het belang van de juiste schoenmaat:
Hoe de maat kiezen? De juiste schoenmaat is essentieel: schoenen die te groot of te klein zijn (zelfs maar 5 mm!) zijn geen goed idee. Een schoen die te krap zit kan pijnlijk zijn voor enkel en tenen, of schaafwondjes veroorzaken, en een schoen die te groot is kan ertoe leiden dat het kind anders gaat stappen of blaren opleveren door de wrijving. Bij een kind tussen 1 en 2 jaar groeien de voeten gemiddeld één maat per 3 à 4 maanden. Vergeet niet geregeld de schoenmaat te controleren.
 • Man
  30-39
  12 juni 2019
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Good quality in best price

  Good quality in best price

 • Vrouw
  30-39
  20 juni 2018
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Our 19mth old loves them!

  We got them as a gift in pink and dark grey and our daughter loves them. The sole is extremely flexible which is ideal for her age and she runs around in them without any issues. We have recommended to friends and will be buying them in the next sizes up. Can't remember them highly enough especially for this age bracket.

  Antwoord van het merk :


  Hello Suzanna,

  We are glad to hear your positive feedback and recommendation.

  We also would like to show you the new available range with two new colors, dark blue and dark pink :
  https://www.decathlon.com.au/p/8489399_100-ultralight-gym-bootees-navy.html#/2814-275-eu_27_uk_9c_us...
  https://www.decathlon.com.au/p/8489400_100-ultralight-gym-bootees-pink18.html#/2814-275-eu_27_uk_9c_...

  We hope your daughter enjoy her sport!

  Thanks,

  Pamela

 • Vrouw
  Jonger dan 20
  19 juni 2018
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Wow experience

  My daughter loved it

 • Vrouw
  30-39
  31 augustus 2018
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Good price / quality

  Great to let kids do it by themselves.

 • Man
  20-29
  23 maart 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  Comfortable & Flexible

  These were my daughter’s very first pair of shoes! Because she was just learning to walk, she needed something with a flexible sole, and these were perfect! It moves as she moves.

  Antwoord van het merk :

  Hi Brandon!

  Thank you for taking the time to write a review on the UltraLight Baby Gym Bootees Pink! We are happy to hear that the product has been working well for your daughter's needs :)

  Since you enjoyed this product, you might like it in a different color! Check this link out http://https//www.decathlon.sg/p/8489399-99899-100-ultralight-gym-bootees-navy.html?queryID=902e05490ccab5fee6bedfc736a0aa3f

  Your feedback is important to us! Please feel free to leave a review on other Decathlon products and we hope to see you in our stores soon!

  Sportingly,
  Nurhafizah
  Gymnastics Sports Advisor
  Decathlon Joo Koon

 • 25 februari 2020
  Gebruikt voor 7 tot 12 maanden
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Taille bien mais ne…

  Taille bien mais ne tient pas au pied de ma fille ...

NAAR BOVEN