Gymshirt 500 met lange mouwen voor meisjes blauw met opdruk

Ref.
8394294
Pluspunt van het artikel
Mengeling van katoen en polyester die gemakkelijker te onderhouden is dan 100% katoen: makkelijker te strijken en sneller droog. Deze stof voelt verrassend aangenaam aan.
Vanaf
3,99 €1,99 €*
Zachtheid
Licht geborsteld, hoog aandeel katoen. Makkelijker te strijken, droogt sneller.
Milieuvriendelijk
Vergelijking: kindershirt met lange mouwen - details technische info

DE KENMERKEN

Maten
van 5 tot 14 jaar
Verkrijgbaar in
blauw, grijs, roze
Samenstelling
Hoofdstof : 60.0% Katoen, Hoofdstof : 40.0% Polyester
Tests
Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
gymnastiek.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Onze collecties gymkleding voor kinderen van 5 tot 14 jaar:
Ons kledingassortiment is ontworpen voor licht tot hoog intensieve lichaamsbeweging of gymnastiek (trampoline, step, circuit training, figuurtraining, stretchen …). Ideale activiteiten voor kinderen om in conditie en gezond te blijven. Je kind kan zich helemaal uitleven op een gymnastiekparcours: springen, rollen, klauteren, lenigheidsoefeningen doen, kruipen, evenwichtsoefeningen doen …
Het ontwerp bij Domyos:
Onze teams werken met één doel voor ogen: het ideale evenwicht vinden tussen zachtheid en ademend vermogen, aangepast aan de behoeften van jonge sporters. Wist je dit? Onze modellen worden regelmatig getest en wij verbeteren ze op basis van opmerkingen van onze klanten.
Een sportshirt met lange mouwen, hoofdzakelijk uit katoen en verrassend zacht
Een T-shirt met lange mouwen en opdruk, in een licht gemêleerde kleur. De zachtheid van de geruwde stof zal je verrassen. Dankzij het percentage polyester in de stof droogt ze ook sneller dan 100% katoen. Ook strijken gaat zo vlotter dan ooit.
Een score om de milieu-impact van artikelen te vergelijken
De milieu-impact van het artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Er wordt een algemene score van A tot E gegeven zodat in een vergelijking tussen artikelen van eenzelfde type (T-shirts, broeken, rugzakken... ) de artikelen met de beste milieuprestatie gemakkelijker te herkennen zijn. Decathlon past dit systeem van milieulabeling vrijwillig toe. Website: Sustainability.decathlon.com Filmpje met uitleg: https://youtu.be/8t63KkRwn_8
NAAR BOVEN