Gymtop voor heren 900 Slim donkergrijs gemêleerd

Ref.
8520205
Users reviews
4.2 / 5 10 Reacties
Pluspunt van het artikel
Het ideale shirt voor pilates of lichte gymoefeningen. Aansluitend model, rekbare stof, inzetstukken op de rug en naadloos onder de armen, thermogelijmde afwerking.
Zachtheid
Soepel en comfortabel dankzij het hoge aandeel katoen.
Zweetafvoer
Voert de transpiratie weg van de huid.
Rekbaar
Veel bewegingsvrijheid dankzij het elastaan in de stof (7%).

DE KENMERKEN

Samenstelling
Hoofdstof : 55.0% Katoen, Hoofdstof : 38.0% Lyocell, Hoofdstof : 7.0% Elastaan Inzetstuk : 54.0% Katoen, Inzetstuk : 38.0% Lyocell, Inzetstuk : 6.0% Elastaan, Inzetstuk : 2.0% Polyamide
Tests
Dit kledingstuk werd onderworpen aan was- en droogtests om de vorm- en kleurvastheid na te gaan. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern lab. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet. Bovendien worden, onder leiding van ons ingenieursteam, tests gedaan met een gebruikerspanel en in echte omstandigheden. Zo kan ik, als productmanager, samen met mijn team technische artikelen bedenken en ontwikkelen die volledig aan de verwachtingen voldoen.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Het beste product voor de scherpste prijs, zo doen we dat!
Bij Decathlon ontwikkelen, vervaardigen en verkopen we onze producten overal ter wereld en daar begint alles bij! Hierdoor kunnen we elke levensfase van onze producten controleren: vanaf de eerste ontwerpschetsen tot ze in de winkels liggen, over de productie, de verpakking, het transport, de marketing… Ons doel is heel eenvoudig: steeds kwalitatievere artikelen bieden voor pilates en lichte gym, voor de eerlijkste prijs en binnen het bereik van zoveel mogelijk mensen.
Wat zijn de voordelen van het slim fit mouwloos shirt voor gym en pilates?
Het slim fit mouwloos shirt voor pilates en lichte gym is ideaal voor wie regelmatig en gemiddeld intensief traint. Je zult meteen weg zijn van de aansluitende snit en ronde hals. Voor wie in stijl pilates of lichte gym wil beoefenen! Aangenaam om te dragen dankzij het ademend natuurlijk katoen, dit shirt biedt je een optimaal comfort bij het sporten. Dit shirt is verkrijgbaar in tal van kleuren, zodat je beslist je favoriete kleur vindt.
Het pluspunt van het T-shirt voor pilates en lichte gym?
Het onderhoudsgemak en de duurzaamheid. Perfect bestand tegen veelvuldig wassen in de machine: de stof blijft onberispelijk en de kleur verandert niet. De stof droogt zeer snel en strijken is overbodig. Ideaal om te sporten en ook heel makkelijk voor elke dag!
De ontwikkeling van onze artikelen voor pilates en lichte gym:
Onze kledinglijn is ontwikkeld voor wie regelmatig laag- tot hoogintensieve pilates- of lichte gymoefeningen doet (fitness, lichte gym, stretchen, figuurtraining, spiertraining, pilates), ideaal om je conditie, figuur en gezondheid te behouden. De productontwikkelaars voor pilates en lichte gym streven naar het perfecte evenwicht tussen comfort en ademend vermogen. Onze modellen worden getest in de praktijk en we brengen geregeld verbeteringen aan dankzij opmerkingen van onze klanten.
Een score om de milieu-impact van de artikelen te vergelijken
De milieu-impact van dit artikel wordt berekend voor de hele levenscyclus ervan en met verschillende indicatoren. Vervolgens krijgt het een algemene score van A tot E, zodat je in een vergelijking tussen gelijkaardige artikelen (T-shirts, broeken, rugzakken enz.) de modellen met de beste milieuprestatie het snelst herkent. Decathlon past deze milieulabeling vrijwillig toe. Website: sustainability.decathlon.com

Users reviews

 • Man
  60 of ouder
  17 januari 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Gym top

  Fits fine and very happy with look and texture of garment

 • Man
  20-29
  20 januari 2020
  Gebruikt voor 3 tot 6 maanden
  That review has been deposited on this product version
  sehr zufrieden

  Stoff liegt angenehm auf der Haut.

 • 15 juli 2020
  Gebruikt voor 1 week of minder
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Léger et doux …

  Léger et doux Bonne qualité

NAAR BOVEN