• No image

Gymvest 520, voor peuters en kleuters, blauw

Ref.
8490151
Pluspunt van het artikel
Een licht vest met dunne badstof binnenin. Aangenaam wanneer het fris is. Staande kraag, zonder kap. Door de rits is het vest heel eenvoudig open en dicht te doen.
Makkelijk te openen / sluiten
Zeer brede ritssluiting, gemakkelijk vast te pakken door kleine handjes.
Warmte
Vest in badstof, aangenaam wanneer het fris is. Staande kraag.
Rekbaar
Het beetje elastaan maakt de stof rekbaar.

DE KENMERKEN

Maten
van 12 maanden tot 6 jaar
Verkrijgbaar in
blauw, grijs
Samenstelling
Hoofdstof : 57.0% Katoen, Hoofdstof : 38.0% Polyester, Hoofdstof : 5.0% Elastaan
Tests
Dit artikel werd onderworpen aan was- en droogtests om er zeker van te zijn dat het zijn vorm en kleur behoudt. Die tests worden regelmatig uitgevoerd door een extern laboratorium. Zo kunnen we garanderen dat elk artikel aan al onze kwaliteitseisen voldoet.
Ontworpen voor
kinderen, om ze warm te houden voor, tijdens en na een gymsessie.
Garantie
2 jaar

Bijkomende informatie

Wat is peuter- en kleutergym?
Speelse gymnastiekoefeningen op een behendigheidsparcours dat wordt gebouwd met aangepast materiaal, onder begeleiding van een leraar. Op dat parcours krijgen de kinderen verschillende aangepaste oefeningen voorgeschoteld (met balken, trapjes, hellende vlakken, tunnels, rollen, trampolines enz.) en kunnen ze naar hartenlust stappen, lopen, springen, hun evenwicht zoeken, klauteren, rollen enz.
Wat zijn de voordelen van peuter- en kleutergym?
Peuter- en kleutergym bevordert de psychomotorische ontwikkeling van de allerkleinsten, met name de motoriek, het coördinatievermogen en het evenwicht.
Wat is de beste outfit voor peuter- en kleutergym?
Een comfortabele en soepele outfit, aangepast aan het seizoen: een T-shirt en een short, legging of broekje in soepel tricot, en een vestje of trainingspakje om vooraf en nadien warm te blijven. En een paar gymschoentjes van Domyos om niet uit te glijden op de toestellen.
Een vest dat je kind al snel zelf kan openen en sluiten
We hebben gekozen voor een bredere, zichtbaardere en beter glijdende ritssluiting, zodat je kind zich helemaal zelf kan redden.
NAAR BOVEN